Анонимен - ползвате ли тази функция?

• 21 705
  • 437
  •   1
Отговори
# 210
Сигурно трупат компромати?  newsm78

# 211
  • Ямбол
Каква е била функцята, с която е можело да се вижда кой е анонимния.
Защото и аз преди можех да виждам, но много отдавна е оправено.
Питам за да разбера едно и също ли е било при мен и другите или са различни начините.
И пак няма гаранция, че нещо друго няма да се случи.

# 212
С "Отпечатай". Затова се чудим кой какво е отпечатвал, та е открил бъга.

# 213
  • Другата България
Сигурно трупат компромати?  newsm78
Кажи и ти де, нали и ти живо се интересуваше вчера как може да се вият анонимните и благодари дори, след като ти казаха? Wink

# 214
Може да не е отпечатвал, може да е търсил. Защото с опцията "отпечатай", а после с ctrl+F търсиш в цялата тема каквото те касае.

# 215
Аз ползвам "Отпечатай", ако искам да отворя тема, по-дълга от 20 стр., на една страница. Така може и да се търси в цялата тема.

# 216
  • Другата България
Може да не е отпечатвал, може да е търсил. Защото с опцията "отпечатай", а после с ctrl+F търсиш в цялата тема каквото те касае.
Joy Joy Joy
В първия момент реших, че е пореден бъг - твоята снимка и ник Анонимен..... Crazy

# 217
  • Ямбол
Кас, защо си смени името?

Аз преди виждах при цитиране, но интересно, че много малко бяхме тези, които виждахме.

# 218
Защото с опцията "отпечатай", а после с ctrl+F търсиш в цялата тема каквото те касае.
Гледай ти!
Имам една любима съфорумка, която отдавна я подозирам, че влиза във форума, проверява по ключова дума има ли нещо /обидно/ по нейната болна тема и нахлува в съответната тема да набива канчета.

# 219
Има ли значение дали съм Касита или Анонимен?

# 220
  • На топло
Касита сигурно доста е вършала като анонимна  Mr. Green

# 221
Касита сигурно доста е вършала като анонимна  Mr. Green

Мисля ясно споделих за какво ползвам функцията?
Наместо заяждане и ехидност, може спокойно да четеш. Но не, целта на масата тук е сеирът и вкарването на излишна интрижка.

# 222
  • Ямбол
Има ли значение дали съм Касита или Анонимен?
За мен има. Така се сливаш с всички останали глуповати мнения, написани анонимно.
А и като видя Анонимен, чета малко диагонално или дори превъртам.

# 223
Писала се е Анонимен, защото изрази преди страници мнението си, че няма значение дали си анонимен или не. Освен всичко, ясно се вижда, че анонимните нямат изображение, а тя има. Също и точка. Няма как да се объркате.

# 224
 Вече нищо не се вижда, дори с функция "отпечатай", няма страшно, но пък голям резил за форума, некадърно свършена работа, отново  hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт