Анонимен - ползвате ли тази функция?

• 21 544
  • 437
  •   1
Отговори
# 30
Нима не си виждала многото анонимни из темите?

# 31
  • София
Използвам опцията, за да задавам елементарни битови въпроси, не нападам никого. Когато не се прекалява, няма никакъв проблем. Проблемът на хората е, че когато имат възможност да прекаляват безнаказано, винаги се изкушават.

Не се заяждам, просто питам: какво им е тайното на битовите въпроси? Защо да не се знае, че питаш точно ти?
Давам пример веднага. Предполагам, че никой няма да се трогне, ако влезе в хронологията ми и прочете, че днес съм готвила пиле с ориз.  Simple Smile

# 32
Няма нищо тайно, аз съм анонимната от другата тема в която пишеш. Там обясних доводите си.

# 33
  • София
Използвам опцията, за да задавам елементарни битови въпроси, не нападам никого. Когато не се прекалява, няма никакъв проблем. Проблемът на хората е, че когато имат възможност да прекаляват безнаказано, винаги се изкушават.

властта е сладка, особено, ако я проявяваш, скрит зад дървото или пуснал анонимка, за да натопиш другарчето.   Wink

# 34
Нима не си виждала многото анонимни из темите?

В темите, в които предимно пиша, няма анонимни. Simple Smile

# 35
  • София
Гласувах с да, да се махне. Всеки може сам да си преценява какво да пише или не пише, но е много неприятно да контактуваш с анонимен, все едно си пиша с бяло петно.

# 36
Може да не е битов, а да е здравословен проблем, може да дадеш мнение за място, което си посетил, за училище/детска градина, които посещават децата ти, за местоработата си или дейността си без по никакъв начин публично това да се свръзва с ника ти.
Ако не беше тази опция, никога нямаше с ника си да питам определени неща.

# 37
  • София
Няма нищо тайно, аз съм анонимната от другата тема в която пишеш. Там обясних доводите си.

Ясно т.е. хронологията?

Ами, аз пак бих предложила възможността за заключване на тази хронология, ако е толкова притеснителна. Иначе анонимните ще се роят.

# 38
Да си направя и аз анонимното "сефте"  Laughing Не харесвам опцията,но не харесвам и хронологията.Би ми харесал вариант да се спре с анонимността,но да може да се контролира видимостта на активността в профила Peace

# 39
  • София
Да си направя и аз анонимното "сефте"  Laughing Не харесвам опцията,но не харесвам и хронологията.Би ми харесал вариант да се спре с анонимността,но да може да се контролира видимостта на активността в профила Peace

Да, това е най-лесното и практично решение. Хем няма да има анонимни, хем няма да има притеснения за хронологията.

# 40
Не харесвам опцията,но не харесвам и хронологията.Би ми харесал вариант да се спре с анонимността,но да може да се контролира видимостта на активността в профила Peace

За да подкрепя този анонимен коментар се намествам и аз със "За"  Peace

# 41
  • София
е, те, тогава ще е голямото надлъгване и пускане по ролбата!

# 42
За редовните потребители можеш да научиш почти всичко, когато свържеш нещата.
Да вземем за пример Касита, за нея се сещам няколко неща, случайно прочетени из темите, макар и да не я познавам лично. Ето пример за противниците на опцията и защо тя е полезна.

(Касита, прощавай, че те взех на прицел, реших да използвам първият познат ник   bouquet )

Ще се караме с другите анонимни, които използват наклон. Ще си избера друг начин за разпознаване.  Grinning

# 43
  • София
То пък с тази опция настана голямото криене - какво да сготвя днес, какъв епилатор да си купя. Айде нЕма нужда  Stop. Нали и без това сме анонимни. Не ми е проблем да напсувам някого НЕАНОНИМНО, едва ли ще ми се наложи де. Голямата работа.

# 44
Не съм ползвала опцията и не съм се интересувала как точно става. Ако нещо ме спира дотолкова, че да пиша като анонимен, то въобще няма да го публикувам в Интернет.
Иначе не ми пречи. Аз съм скромен форумен потребител, никой не ме познава, не съм се показвала и не ме бърка толкова ако някой разбере, че ползвам евтин прах за пране или мъжът ми ме е напсувал. Обаче има потребители, които са пренесли общуването си извън форума, познават се , познават и семействата си - тях ги разбирам.
Не ми харесва, когато се използва за решаване на форумни вражди и се казват неща, за които иначе нямат смелост, а още по-странно ми се струва да напишеш нещо като себе си и после като анонимен да се подкрепиш  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт