Анонимен - ползвате ли тази функция?

• 21 528
  • 437
  •   1
Отговори
# 45
Скрит текст:
Няма нищо тайно, аз съм анонимната от другата тема в която пишеш. Там обясних доводите си.

Ясно т.е. хронологията?

Скрит текст:
Ами, аз пак бих предложила възможността за заключване на тази хронология, ако е толкова притеснителна. Иначе анонимните ще се роят.

Да, хронологията.

# 46
Може да не е битов, а да е здравословен проблем, може да дадеш мнение за място, което си посетил, за училище/детска градина, които посещават децата ти, за местоработата си или дейността си без по никакъв начин публично това да се свръзва с ника ти.
Ако не беше тази опция, никога нямаше с ника си да питам определени неща.
        +1  

# 47
Aз също пиша като Анонимен когато споделям прекалено лични неща или пиша за работа, местоживеене или други хора.
Харесва ми опцията и се възползвам от нея.

# 48
Така трябва, да. Всички единодушни ли сме за запазването на опцията анонимен и заключването на публичната хронология?

# 49
Ползвам си я.  Mr. Green

# 50
  • София
Анонимните ми станаха прекалено много вече. Особено дразнещи за мен са въпроси "От къде да си купя сос/бижу/хавлия?". На такива спрях да обръщам внимание и отговор от мен не получават.

Не бих имала против опцията да остане за теми от здравния, СО, родители преживели загуба, осиновени и от този род. Там да, но за останалите да се премахне.

# 51
Не.Не я използвам.Намирам я за ненужна.

# 52
Какъв е проблема да подминаваш постовете, които не са ти приятни? Когато се ядосваш, дразниш, занимаваш, вредиш само на себе си. Нещата са прости, ние ги правим сложни. (опитвам и себе си да убедя, подкрепете ме)  Grinning

# 53
Не знаех за тази опция  Mr. Green
проба, проба 1, 2, 3

# 54
  • Bristol
Не знаех за тази опция  Mr. Green
проба, проба 1, 2, 3
Това беше мое. Не бях виждала тази опция защото ползвам мобилната апликация, там я няма, чувствам се дискриминирана някак си  Laughing
Виждала съм постове от Анонимен, но си мислех, че някой потребител така се е нарекъл  ooooh!
Лично за мен тази опция е излишна.

# 55
  • Испания
Не, не я ползвам. Дразнещ /за мен/ е пост, написан от "анонимен", още повече поредица от постове.

Не виждам никакъв смисъл от това. Като искаш да не те разпознаят, не споделяй лични неща. "Като не ти стиска" да застанеш зад мнението си дори с ник, не го пиши.

Аман от лицемерие.

# 56
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Така трябва, да. Всички единодушни ли сме за запазването на опцията анонимен и заключването на публичната хронология?
Не. Кое наричате публична хронология и защо да трябва да се заключва?

# 57
  • Испания

Не, не сме.

# 58
Публична хронология е това, че всеки може да вижда постовете на всеки.

# 59
  • Испания
И защо да няма публична хронология? За да не може да се види, когато някой лъже най-нагло в различни теми?

Хайде, де!

Да вземем и всички да сложим анонимните маски. Какво ще стане с форума тогава?

Не е лошо поне понякога да се мисли.  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт