Анонимен - ползвате ли тази функция?

• 21 543
  • 437
  •   1
Отговори
# 375
Жармен обаче, за разлика от други потребители, не копнее много да получи доказателства за обвиненията към нея  Mr. Green

# 376
от толкова анонимни човек не знае кого чете.

Андариел вземи си сложи  един аватар. Сега с това Аn в началото на ника все си мисля, че пише  Анонимен. Laughing

По темата - не ми харесва да има анонимни, но щом на някого му е полезно нямам нищо против

И аз. И аз. Няколко пъти проверявах кой е писал - анонимен се възмущава от анонимността? А то било Анди.  Laughing

# 377
Анонимен обижда и клевети Жармен в темата - Искам да кажа.

Къде има обиди, още по-малко клевети? Simple Smile Откога истината е клевета? Ако казаното не отговаряше на истината, щеше да се защити, нали така? Поведение като на Жармен, в стил "крадеца вика, дръжте крадеца" е отвратително.  Sick И пак ли се жалва, че я нападат без причина Joy, горката
Жалка работа  Sick
Редно е като хвърляш нещо в пространството ей така, без аргументи и доказателства, просто го изпляскваш, да можеш да го подкрепиш с нещо насреща. Още повече, че го правиш в стил "мишка", анонимно. Какво е, ако не клевета? Истина? Истина е, че пишеш като анонимен - видно за всички. Чест прави на Жармен в случая, че мълчи, на анонимни нападки какво да отговориш?Ако почнеш да се обясняваш, се тълкува като оправдание.

+1 Peace

Защо не кажеш тези неща с ника си? Thinking
Много недостойно е да се криеш и да обвиняваш.

# 378
  • София
Идеален пример на какво е способен човек, когато мине като Анонимен! Продължавай!

# 379
  • София
аз не че разбрах за какво става въпрос, но определено ми е интересно кой е последният анонимен, който изля толкова жлъч.

# 380
аз не че разбрах за какво става въпрос, но определено ми е интересно кой е последният анонимен, който изля толкова жлъч.

Питай Toffi, той очевидно знае Тайната на Анонимните.

Сега сериозно - това не ми е интересно и хич и не бих искала да го знам. Такива реплики и поведение винаги ми оставят горчив привкус и неприятно усещане, независимо дали обектът на нападките ми е симпатичен или безразличен. Всъщност дори неприятен да ми е, пак не одобрявам такъв тип нападения  Stop Има си начини за уреждане на отношения, ако е толкова важно да бъдат "уредени", иначе и добрият стар "Игнор" върши работа.

# 381

Цитат
Сега сериозно - това не ми е интересно и хич и не бих искала да го знам. Такива реплики и поведение винаги ми оставят горчив привкус и неприятно усещане, независимо дали обектът на нападките ми е симпатичен или безразличен.

Дааа, много нежни души сте...

# 382

Цитат
Сега сериозно - това не ми е интересно и хич и не бих искала да го знам. Такива реплики и поведение винаги ми оставят горчив привкус и неприятно усещане, независимо дали обектът на нападките ми е симпатичен или безразличен.

Дааа, много нежни души сте...

Чак нежни не, но трябва да има някаква хигиена на общуване.
Едно е да излагаш сам себе си с извънбрачни сексуални фантазии, оплаквания от неоноденост или пъпка на най-милото, съвсем друго - да обиждаш и злепоставяш другиго  Stop Ако не правите разликата, не мога да помогна.

# 383
Едно е да излагаш сам себе си с извънбрачни сексуални фантазии, оплаквания от неоноденост или пъпка на най-милото, съвсем друго - да обиждаш и злепоставяш другиго  Stop Ако не правите разликата, не мога да помогна.
+1

# 384
Цитат
Бъговете още не са оправени, май 

А това какво е ?!

Скрит текст:
Съжалявам, но не знам как се цитира, така че да излиза потребителят написал мнението, затова копирам изречение от поста ти.

# 385
  • София
Ще питаме Тофи. Тофиииии!

# 386

Скрит текст:
Съжалявам, но не знам как се цитира, така че да излиза потребителят написал мнението, затова копирам изречение от поста ти.

Ето така.  Laughing
Натискаш "Цитирай" в горния десен ъгъл, под номера на поста, или в долния ляв, точно преди "Харесай".
И ти излиза цитат на човека, когото цитираш, с името му, което изглежда така:

Код:
[quote author=cherenlebed link=topic=857079.msg31180034#msg31180034 date=1436334953]

[spoiler]Съжалявам, но не знам как се цитира, така че да излиза потребителят написал мнението, затова копирам изречение от поста ти.[/spoiler]
[/quote]

Не пипаш нищо повече, просто пишеш под него.
Като усвоиш това, следва да научиш как се премахва излишното от цитатите, за да не се получават огромни и дразнещи останалите хора чаршафи. Ама това ще е втори урок.  Grinning

# 387
Мерси. 

# 388
За мен публичното размахване на тайната, открита от Тофи, е по-гнусно от всякакви обвинения и псевдообвинения, които по никакъв начин не ме засягат. Кой колко профила има, какви ЛС е писал и кого обвинява в мултиакаунтинг ми е безразлично. Има си модератори и админи, знаят кой е Анонимен, кой е с много профили, обърнете се към тях , като имате претенции, не мога да разбера защо се ръфаме из темите. Честно, почвам да се чувствам като живяла в паралелен свят. Как пък за толкова години никой не ми изпрати на ЛС физиономията и снимка на бикините на някой друг, не ми написа тайно някоя клюка и пр.
Когато нещо не те интересува и не се занимаваш с интриги, и другите не те занимават.

# 389
  • София
А да пишеш от няколко профила и да се пишеш Анонимен, за да плюеш по хората не е гнусно, така ли?

И на мен никой не ми е пращал чужди снимки и компромати, но това, което се разиграва сега си е съвсем наистина и публично. Едно е да премълчиш нещо, друго е да се криеш като шушумига като примера в сегашната тема.

Общи условия

Активация на акаунт