Анонимен - ползвате ли тази функция?

• 21 561
  • 437
  •   1
Отговори
# 360
Това ще отшуми. И то не след много време. И функцията ще си се използва както преди беше възможността "Гост". И толкова.

Не е същото, има доста голяма разлика.
"Гост" беше функция за някой, който няма регистрация, съответно няма как да се логне - просто минава, задава въпрос, заминава, и т.н.
Докато "Анонимен" трябва да има регистрация, но я скрива - съзнателно.

# 361
Доста пъти съм чела гости, които са уточнявали, че имат регистрация, но нарочно пускат темата анонимно поради естеството на питането или мнението.
Реално само наминаващи гости едва ли има, защото регистрацията се прави за минути. А за да знаеш, че можеш да влезеш като гост, трябва вече да си чел тук.

# 362
За пръв път я ползвам и благодаря за новата информация   bouquet

# 363
  • Другата България
Доста пъти съм чела гости, които са уточнявали, че имат регистрация, но нарочно пускат темата анонимно поради естеството на питането или мнението.
Реално само наминаващи гости едва ли има, защото регистрацията се прави за минути. А за да знаеш, че можеш да влезеш като гост, трябва вече да си чел тук.
Не може анонимен да пуска тема.
Може с друг профил, като друг човек, ама това май е против правилата. Grinning
Или ти имаш предвид като Гост?

Тук стана егати каракиша. Crazy

# 364
Именно неразумното и неуместното ползване на опцията я обезмисля.

# 365
Ако всеки анонимен пост се подминава без никакъв коментар то тази функция ще отпадне бързо .
Но ако продължавате да ги 'храните' с постове и внимание ще става все по осезаемо .
Прост Игнор и това няма да е проблем много скоро..

# 366
  • Ямбол
Ако всеки анонимен пост се подминава без никакъв коментар то тази функция ще отпадне бързо .
Но ако продължавате да ги 'храните' с постове и внимание ще става все по осезаемо .
Прост Игнор и това няма да е проблем много скоро..
Подкрепям този пост.
Анонимните са никои и следва да се държа с тях, като с такива.

# 367
Това, че сме с едни и същи ник и автар не ни прави един човек. Опцията не позволява номерация след анонимен. Вината не е на анонимните.

# 368
  • София
Не ми е ясно защо възприемате всички анонимни като един субект?

Защото няма как да ги различим. Нямат лице, нямат нищо, само едно име, което дори не е точно име. Все едно казваш Ябълка - е, като не виждаш ябълка1, ябълка2 и т.н., а само ябълка, възприемаш само идеята за една ябълка. Не може хем да си анонимен, хем да те различават. НЕма такъв филм, против вродената ни система на мислене и именоване на нещата е. Та, анонимните не съществуват, те са... сивота.

# 369
  • Другата България
Анонимен обижда и клевети Жармен в темата - Искам да кажа.

Къде има обиди, още по-малко клевети? Simple Smile Откога истината е клевета? Ако казаното не отговаряше на истината, щеше да се защити, нали така? Поведение като на Жармен, в стил "крадеца вика, дръжте крадеца" е отвратително.  Sick И пак ли се жалва, че я нападат без причина Joy, горката
Жалка работа  Sick
Редно е като хвърляш нещо в пространството ей така, без аргументи и доказателства, просто го изпляскваш, да можеш да го подкрепиш с нещо насреща. Още повече, че го правиш в стил "мишка", анонимно. Какво е, ако не клевета? Истина? Истина е, че пишеш като анонимен - видно за всички. Чест прави на Жармен в случая, че мълчи, на анонимни нападки какво да отговориш?Ако почнеш да се обясняваш, се тълкува като оправдание.

# 370

Който знае, че е наср*н за нещо, в което обвинява други, остава и да не замълчи Mr. Green Или пък да отрече Twisted Evil Доказателства има, разбира се, но и бе даден шанс да покаже колко откровена и честна е наистина.  Wink Нещо, което повтаря като мантра във форума от месеци наред Joy

# 371

Който знае, че е наср*н за нещо, в което обвинява други, остава и да не замълчи Mr. Green Или пък да отрече Twisted Evil Доказателства има, разбира се, но и бе даден шанс да покаже колко откровена и честна е наистина.  Wink Нещо, което повтаря като мантра във форума от месеци наред Joy

Къде са доказателствата? Днес например Акаша бе" обвинена" и много бързо си "изчисти " името от неоснователни подозрения.
За да пишеш с такава убеденост, че Жармен има няколо профила, трябва наистина да го знаеш със сигурност.

# 372
Защо не я попитате? Интересно ми е какво ще ви отговори Laughing Но тя все пак е откровен човек и вярвам, че ще ви каже истината Wink
Акаша от нея точно ли беше обвинена hahaha

# 373
Ако прецени ще отговря или обясни, възрастен  човек е, коя съм аз да й казвам какво да прави.
Честно казано не ме вълнува кой колко профила има, щом ги влече... Смисълът ми се губи малко, ама карай Wink Дали ще пише като Анонимен или първо, като Рада, после  като Тинчету, все същата работа...

# 374
За мен всеки Анонимен в този сайт е Никой . Да говоря ,споря или да оборвам Никой ми се струва налудничаво.
 /Правя изключение за тези ,които споделят съкровени и лични неща ./

Общи условия

Активация на акаунт