Анонимен - ползвате ли тази функция?

• 21 699
  • 437
  •   1
Отговори
# 225
Къде е тази опция? Полезно ще бъде да мога да направя всички на една страница.

# 226
  • На топло

Мисля ясно споделих за какво ползвам функцията?
Наместо заяждане и ехидност, може спокойно да четеш. Но не, целта на масата тук е сеирът и вкарването на излишна интрижка.
Не скачай така, изпарило ти се е чувството за хумор.

# 227
  • Другата България
Ти обаче от доста време пишеш предимно анонимно и с характерен стил...приличаш ми на Чери. Wink

# 228

Мисля ясно споделих за какво ползвам функцията?
Наместо заяждане и ехидност, може спокойно да четеш. Но не, целта на масата тук е сеирът и вкарването на излишна интрижка.
Не скачай така, изпарило ти се е чувството за хумор.

В тази тема не виждам нещо да предизвиква чувство за хумор.

# 229
Ти обаче от доста време пишеш предимно анонимно и с характерен стил...приличаш ми на Чери. Wink

Не знам коя е Чери.

# 230
Каси, тук не ти ли беше смешно? Simple Smile

Чудесно, Елица, и това е причина. Нека и аз да я ползвам тогава.
Виж, мога в прав текст да ти кажа, че си патка, но това ще донесе повече негативи отколкото положителни неща. Казвам ти го като анонимна, ти си знаеш, че някой те мисли за патка, а аз си зная, че съм ти го казала.   Laughing

# 231
Чак пък шпионаж Laughing  Stop
Както някоя вече е писала, отпечатай се използва с ctrl+F, за да се търси  в темата и да не се пита всяка страница едно и също нещо.

# 232
Не.

Мери, потребителката, за която мислиш анонимната, не е влизала от месец във форума.

# 233
Ще Ви споделя една тайна, а именно как да проверите дали х пише анонимно:

Профил: х
Име:   х
Публикации:   800

Последните публикации на този потребител:

Страници: 1 2 3 4 5 6 7 8 ... х

Когато на страницата х (последна страница) последното мнение не е с цифра 800, а да кажем 600, значи имаме съвпадение (анонимност)

# 234
  • ту тук, ту там
Това последното изобщо не е така, защото до скоро във форума не всички мнения се отчитаха. Аз например в хронологията имам много повече постове, отколкото показва броячът. Никога не съм писала анонимно!  Peace
Пък и то едва ли е кой знае какво, да знаеш, че някой пише анонимно, като не знаеш какво е то! Или като не знаеш кой анонимен пост на кого е.

# 235
  • София
Когато на страницата х (последна страница) последното мнение не е с цифра 800, а да кажем 600, значи имаме съвпадение (анонимност)[/i]

Някой се опитал да открие топлата вода, ама не успял. Не навсякъде мненията се броят и съответно не е необходимо да пишеш анонимно, за да има разлика.

# 236

Ще Ви споделя една тайна, а именно как да проверите дали х пише анонимно:

Профил: х
Име:   х
Публикации:   800

Последните публикации на този потребител:

Страници: 1 2 3 4 5 6 7 8 ... х

Когато на страницата х (последна страница) последното мнение не е с цифра 800, а да кажем 600, значи имаме съвпадение (анонимност)

Не е вярно това.
 Дори и да беше,каква полза има?? Знам,че някой си пише анонимно,примерно, но не знам какво и къде, а и току що си погледнах собствените мнения, излязоха ми в профила някои мнения, които със 100% сигурност бях постнал анонимно, а ето,че сега са се появили в последните ми публикации.
  Този форум от ученици в пети клас ли се поддържа?? Joy

# 237
Защо не се отброяват всички мнения?

Анонимен, при мен никое от анонимните ми мнения не фигурира в профила ми.

Това, което написах за публикациите и броят им е мое мнение, написано във връзка с подозрението, че съм потребителката Чери.

# 238
  • ту тук, ту там
В момента не ми е известно да има подфоруми, в които да не се отброяват. Но до преди година някъде се отброяваха в съвсем малко подфоруми. В отчетните, в Клюкарник, в СО (май) не се отброяваха например!

# 239
Така ли? Цялата ми логика отиде по дяволите. Нямах представа, че не се отброяват. С каква цел?

Общи условия

Активация на акаунт