Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 37

• 78 166
  • 750
  •   1
Отговори
# 345
  • софия
Скорпиони??  hahaha

# 346
Това ми харесва Peace Точно снощи набелязах едно сандъчесто легло, евтинко и прибранко, и си мислех, че ако се скрият страниците с калъф ще стане прилично...
Хм, май има у мен някакви минимални заложби на интериорчик Crazy, при съответното образование и опит, можеше дори да излезе нещо добро Mr. Green

И аз като shhhh - скорпиони Shocked

# 347
А можеш дори и няколко калъфа да си направиш и да ги сменяш според настроението! Защо не!

Нашето легло е икейското Бримнес,с чекмеджета и съм много доволна- няма прах,няма мухъл,а и скорпиони не съм мяркала  Laughing

Намират ми се няколко такива трупчета от дърво и мисля да си спретна ето такива масички за вкъщи и за в градината http://www.solebich.de/suche?keywords=Baumstamm .
Какво ще кажете?

# 348
Леглото е такова като тип и дебелина. Не е от Икея :

Скрит текст:

А иначе ми харесват ето този вид с дебел матрак и ниска  рампа :

Скрит текст:

Има ли значение , и на мен ми се намират доста такива трупчета и бях писала ,че мисля да ги направя на ниски столчета и маса за градината за децата . Ще покажа когато станат реалност . Днес е последния ден на фасадата и идва оценителят довечера та бързаме да свършим .  Praynig

# 349
http://www.freundevonfreunden.com/apartment/ - нещо приятно за окото

При нас леглото е с ракла - нищо не е мухлясало и преди пак беше так и не сме имали проблеми.

# 350
............... Днес е последния ден на фасадата и идва оценителят довечера та бързаме да свършим .  Praynig
Стискаме палци! Похвали ни се после.

# 351
Контеса,пропуснала съм,но сега ще чакам с нетърпение да покажеш снимки! Да видим,аз какви ще ги сътворя! Успех утре!

Съпружка,много приятно жилище наистина!

# 352
Аз също съм си харесала френско легло, само че такова http://www.hegra.biz/kontinental.php
В момента ползваме матрак на тази фирма и ми е страшно удобен.

# 353
Да, има ги тук. Simple Smile Много рядко се появяват и са по-безобидни (и далеч по-дискретни) от хлебарка, но все пак...

Днес бяхме в една от Икеите в Милано, взехме предимно неща за стаята на сина ни. Огледах тези EVANGER, но нещо не ми харесаха много. Рамката е висока само 10 см, което като че ли е малко (чисто естетически) и платът сякаш не беше опънат добре.

Според вас рафт с размери 140 х 19 см, дебелина 2,5 см, от какъв материал трябва да е, за да не увисне по средата, ако държачите са само в двата края? Мислех да ида да ми го изрежат от шперплат, но не съм сигурна дали е ок този материал за целта.

P.S. Интересно, че в Икеа Швейцария sommier-ът се казва EVENSKJER и е 26 см висок. Бе, помня и аз, че по-викок го бях виждала. Peace

Последна редакция: нд, 19 юли 2015, 23:55 от Barbabeau

# 354
Барба,коя е тази серия EVANGER?

# 355
И в моята къща има скорпиони, свикнала съм им, не ме притесняват. Повече ми пречат паяците.

Една модерна кухня, която ми харесва.

# 356
И аз съм виждала скорпиони в Бг....

# 357
  • Варна
...

Според вас рафт с размери 140 х 19 см, дебелина 2,5 см, от какъв материал трябва да е, за да не увисне по средата, ако държачите са само в двата края? Мислех да ида да ми го изрежат от шперплат, но не съм сигурна дали е ок този материал за целта.

...
Шперплат съм ползвала и той увисва, а и самият той е доста тежък. Според мен дебел рафт със скрит монтаж. Може да се изработи и от сдвоено ПДЧ кантирано със широк кант.

# 358
EVANGER и EVENSKJER - едно и също нещо, но с различни размери и поне при мен не се продават заедно в един магазин, а в различни държави (Ит. и Шв.).

Doris, мерси! Вярно, че шперплатът е доста тежък самият той, за това не бях помислила.

# 359
  • софия
При 140 сякаш всичко би провиснало. Защо държачите да не са три? Има красиви конзоли.

Общи условия

Активация на акаунт