Нямам желание за секс, откакто родих :(

• 18 452
  • 151
  •   1
Отговори
# 105
Никога не съм разбирала жените, които спират секса на половинките си след раждането на наследниците. Малко все едно той да mи сeкне гушкането, защото се прибира уморен от работа.
Всъщност, аз никога не съм губила желание и може би оттам иде недоумението ми.
Аз и много други неща не разбирам, ама вече не смея и да ги напиша.
Зададох въпрос, няколко страници назад, нито една не отговори на него. Явно не е удобен.
Както и да е, някои предпочитат децата си, други смятат, че секса е задължение. Хора всякакви.

Не съм чела всички предходни постове, идея си нямам за какъв въпрос става дума, ако искаш питай пак Simple Smile

# 106
  • където ми харесва

Както и да е, някои предпочитат децата си, други смятат, че секса е задължение. Хора всякакви.
Ти не си наред, ако наистина смяташ, че да правиш секс с мъжа си е пренебрежително към децата.
Сигурно нямаше да съм на ред, ако наистина го смятах?! Ама как реши, че мисля такова нещо, идея нямам?  newsm78
Нищо не съм решила. Само предположения.  Peace
Така др, ама на база какво предполагаш, че изобщо бих си мислила такова нещо?!
Пагане, въпроса беше, защо някои виждат секса не като удоволствие, а като задължение? В крайна сметка, то не е като бърсането на наакано дупе, че да ти се налага да го правиш. А бях провокирана да го задам, от масовото отношение към тия нагли.мъже, които искат да задоволят собствения си нагон, за сметка на каталясалитр си съпруги...

# 107
Adel, ето то ва ме наведе на въпросното предположение. Вече разбирам, че не си имала това предвид.
Цитат

Иначе, по сегашния ти въпрос, се чудя как така, без нищо лошо да е направил ММ, ще започна да го отхвърлям физически. Ако той започне да ме отхвърля така без причина, сигурно ще се съсипя да се обвинявам къде бъркам и какво се случва, друга ли има и прочие.

# 108
Ми при мен беше пълната липса на желание за секс. И понеже виждах колко страда, въпреки че сто пъти му казах да ходи да си намери някоя, но той не мен бил искал. Та за мен в този период си беше направо задължение. Никакво желание за секс нямаш, но виждаш, че партньорът ти се мъчи и от чисто човешка емпатия му пускаш понякога.

# 109
  • където ми харесва
Ми при мен беше пълната липса на желание за секс. И понеже виждах колко страда, въпреки че сто пъти му казах да ходи да си намери някоя, но той не мен бил искал. Та за мен в този период си беше направо задължение. Никакво желание за секс нямаш, но виждаш, че партньорът ти се мъчи и от чисто човешка емпатия му пускаш понякога.
Тоест, по време на секс, за теб не е имало удоволствие?

# 110
Пагане, въпроса беше, защо някои виждат секса не като удоволствие, а като задължение? В крайна сметка, то не е като бърсането на наакано дупе, че да ти се налага да го правиш. А бях провокирана да го задам, от масовото отношение към тия нагли.мъже, които искат да задоволят собствения си нагон, за сметка на каталясалитр си съпруги...

Не знам, това също не мога да си обясня. Сексът е в главата преди всичко, обяснявам си го само и единствено с маниакалното обсебване от децата/домът/печката. И драпането на една жена да е перфектната майка, домакиня и не знам още какво, за сметка на партньор на половинката.
И честно, предпочитам да оставя хаос в дома ни и да си легна с него, отколкото да го отсвиря и да чистя и подреждам.

# 111

Не.

# 112

Не знам, това също не мога да си обясня. Сексът е в главата преди всичко, обяснявам си го само и единствено с маниакалното обсебване от децата/домът/печката. И драпането на една жена да е перфектната майка, домакиня и не знам още какво, за сметка на партньор на половинката.
И честно, предпочитам да оставя хаос в дома ни и да си легна с него, отколкото да го отсвиря и да чистя и подреждам.

При мен примерно изобщо, ама изобщо това не беше причина. Да не говорим, че нито съм чистила, нито готвила по време на майчинство, само съм кърмила и навън с децата. Но, аз имах и друг психологически проблем и по - скоро на него, отколкото само на майчинството, отдавам пълното си нежелание за секс, достигащо дори до фригидност при наличието на полов акт.

# 113
Но, аз имах и друг психологически проблем и по - скоро на него, отколкото само на майчинството, отдавам пълното си нежелание за секс, достигащо дори до фригидност при наличието на полов акт.
Което означава, че не е "просто нямах желание".

# 114
  • Sofia

Не.

И при мен е имало такива периоди, но те не бяха свързани със следродовия период, а с депресивните ми епизоди, в които либидото ми просто изчезваше. Ужасно гадно е. Аз пък РАЗБИРАМ жените, които споделят за спаднал сексуален мерак. Временен е. И често се дължи на хормоните.

# 115
Но, аз имах и друг психологически проблем и по - скоро на него, отколкото само на майчинството, отдавам пълното си нежелание за секс, достигащо дори до фригидност при наличието на полов акт.
Което означава, че не е "просто нямах желание".

Всъщност като се замисля си права. Не е "просто нямах желание".
Истината е, че сега се чувствам много, много по - добре като се оправих. Въпреки че ми идва малко множко моите собствени щения, но разликата е от небето до земята. Добре че се оправих. Слава на Бога!!!

# 116
  • Sofia
Слава Богу  Praynig

# 117
Да, Вихрогонче, депресивни периоди. При мен цял голям период си беше.

# 118
  • Sofia
А при мен - няколко на брой досега, все дълги и тежки  Cry  няма застраховани в този живот.

# 119
А при мен - няколко на брой досега, все дълги и тежки  Cry  няма застраховани в този живот.

Така е Вихрогонче, няма застраховани. Много е тежко. Sad Важното е, че краят поне е добър.

Общи условия

Активация на акаунт