Нямам желание за секс, откакто родих :(

• 18 427
  • 151
  •   1
Отговори
# 120
Синът ми беше ужасно трудно бебе - до 4-5 месец спеше по малко, за кратко, предимно навън, докато аз препускам в тръс с количката, сучеше през 2 часа, а в останалото време (докато не спеше и не ядеше) - ревеше. Като забременях, качих 16 кг, на третия месец бях свалила 20.  Shocked През нощта имаше периоди на будуване от по 2-3 часа, през които сме се редували с таткото да го носим и успокояваме, защото вдигаше блока от рев.
Добре, че мъжът ми не разсъждаваше като повечето дами тук и прекрасно разбираше какво значи непреодолима умора, та не съм имала проблеми с "нежеланието за секс" (боже, аз виках съседката, за да мога да вляза да се изкъпя  ooooh!). Преди да обяснявате как времето може да се планира и да давате съвети кой кога да спи, се благодарете, че децата ви са били спокойни и сте имали сили за всички семейни задължения.  Peace
Нещата се оправят с времето - важното е да има разбиране, търпение и желание и от двете страни.   bouquet

Това все едно аз съм го писала, но по две  Laughing Не пребит като куче ,ами не знам какво  Peace Нашите са кърмени до година и седем месеца и през това време не съм се наспала един ден като човек  #Crazy Организация значи - ами това е организацията - на два часа се кърмим, по 20 минути поне, през останалото време някой се напишка, някой друго, масажче, това онова и после пак сукане Simple Smile И аз това си спомням, че не можех до банята да вляза, защото малкия пишеше ужасно и баща му ми тропаше на вратата, че не издържа  Laughing Определено след 3-4 година се родих, най-вече след като започнаха да могат да ходят сами на тоалетна и горе долу да се купят сами Simple Smile Най-трудно ми беше постоянното държене на ръце да ги измия. От тогава сигурно ми е дисковата  Laughing Преди да се родят си мислех, че искам трето - ами вече не , не мога да издържа ое три години това   Laughing То пък може да е някое спокойно, спящо по цяла нощ бебе, но не мога да рискувам Simple Smile

Ето в това е проблема .

Писахме ,че когато двамата са партньори ,нещата са такива каквито трябва да бъдат и е лесно .
Моят мъж е от Пловдив ,не знам какво общо има това с отглеждането на собственото си дете  newsm78

Последна редакция: пт, 10 юли 2015, 21:06 от Анонимен

# 121
Нормално е и се случва при много двойки. Говорете постоянно,спомнете си хубавите мигове заедно,прегръщайте се. Сексът започва в главата. Скоро ще се нареди всичко Simple Smile

# 122
 Barefoot Kontesa, обаче не винаги двамата са такива партньори, каквито трябва да са .Не всички мъже са такива, каквито трябва да са - помагащи, разбиращи. Така и не всички жени са такива, каквито трябва да са - забравящи умората и децата и желаещи винаги мъжете си.
За съжаление не винаги всичко е розово и е такова каквото трябва или ни се иска да е  Rolling Eyes Което не значи, че аз трябва да си хвана шапката и да го зарежа, защото  не ми помага толкова, колко на мен ми се иска, нито пък той - защото не му пускам толкова често, колкото  на него му се иска  Rolling Eyes

А това дали мъжът ти е от София, Пловдив или някое село в далечна провинция има отношение към това, доколко се грижи за детето си не само като осигуряване на финансови средства е от значение до толкова, че в по-големите градове има по-голям шанс да е възпитан по-либерално, да се среща с повече родители, които смятат, че отглеждането на децата е задължение и на двамата и т.н.

Последна редакция: пн, 13 юли 2015, 11:05 от Джинa

# 123
Джина, не знам . За мен това е една основна забележка с помагането за отглеждането на нашето дете ,в къщи и въобще подкрепата в основните аспекти в живота. Това е и едно от нещата ,които биха ме замислили сериозно за развод ,защото са съществени за мен и за семейството ни. Също както и изневяра, пренебрегване и неразбиране, които пак са част от подкрепата.
Всеки с разбиранията си . Peace

# 124
Аз пък мисля, че преди развод трябва да се помисли как да промениш нещата. Никой не може да гадае, че искаме да ни помага, като не си казваме. Според мен тези неща се.променят при желание.

# 125
При нормалните хора, да. Но някой си живеят в свой идеален свят.

# 126
Така е, за да имаш трябва да си искаш. Ако вземеш да чакаааааш, ще има да чакаш. Ама е хубаво да има хора да се сещат и да не се налага да им казваш, че искаш, а просто да го знаят. Яко е така, много яко.

# 127
След като родих първото ми дете, на 01,07 - до Нова година секс не бяхме правили - или все нещо ме приболяваше, или нямах мераци, или недоспиването си даваше отражение...

Но, както се казва - апетитът идвал с яденето. Та, на Нова година направихме "сефтето", и след това нещата тръгнаха нормално.
С второто дете нямахме толкова продължителни проблеми - аз родих секцио, болеше ме силно първия месец, и затова в този интервал не сме правили. След това мисля, че се престрашихме и двамата, защото и двамата бяхме притеснени от операцията. Но определено няхме пшо-активни тогава.

сега чакаме трето, ще видим как ще е след раждането;)

# 128
  • София
Значи проблема е всеобщ  Laughing Е не при всичи,но при повечето явно е така  Whistling
Мъжо ми иде да го  #2gunfire За това дали ме разбира е относително  ooooh! Той си знае неговото мисли си,че малко или много просто преувеличавам.Как преди ми е харесвало,а сега не  Sick Е как да му обясня на човека,че 9 месеца с близнаци и вече 5 месеца безсъние секса е последното нещо,за което мисля  #Cussing out
Пробвай го на такъв режим:
- след работа да напазарува
- да сготви като се прибере
- да сервира, отсервира и измие след вечеря
- да спи при близначките и да те буди само ако трябва да кърмиш
Мисля си, че след седмица ще ти се прииска да го гушнеш, ако успееш да го събудиш, де.... Joy

# 129
  • София
Студеният душ, който всъщност облива мъжете е, когато разберат, че са били лъгани. В смисъл, преди да имат деца, жените им са се "кефели" на секса, обаче после се оказва, че това всъщност е една дебела лъжа...Защо някои жени така лъжат мъжете си не мога да разбера? Ами като не им харесва да правят секс редовно, да си го кажат направо още преди да ги "оплетат в мрежите си"...тогава може би ще си намерят подобни на тях мъже - има и такива и няма да има толкова изневери и в последствие разводи и в последствие деца на разведени родители. Peace
Няма такова нещо.
Никой никого не е лъгал.
Сексът не е само вдигане на крака и механично търкане на гениталии!
Да харесваш секса "по принцип" е едно, да харесваш да правиш секс редовно, е въпрос на вътрешна настройка, породена от външни фактори.

# 130
  • където ми харесва
Чакай, че от пет минути мисля, кои са тия външни фактори, които пречат да обичаш да правиш секс редовно?

# 131
  • София
Чакай, че от пет минути мисля, кои са тия външни фактори, които пречат да обичаш да правиш секс редовно?
"Едно е да искаш,
друго е да можеш,
а трето и четвърто- да го направиш"

# 132
Здравейте от мен с ММ преди бременността сме правили секс по 3-4 пъти на ден, през бременността не сме спирали просто намалихме пътите (на ден) за по-сигурно, родих преди 24 дни (нормално не секцио) на лекар съм ходила и всичко ми е наред с мъжа ми си правим секс всеки ден понякога и по 2 пъти. Той ми помага много с малката, чисти и готви вкъщи и ми влиза в положение по всички параграфи, да не говорим, че той не искаше да правим секс, за да не стане някой проблем та трябваше да го убеждавам, че няма какво да стане особено след като съм минала и преглед. Но желанието и при мен и при него не е изчезнало. А и само да вмъкна  че малката също не е от най-спокойните (с баща и спим по 2 максимум 3 часа на вечер, но все пак намираме време и за секса. А на него и отпуската му свърши и сега аз си правя всичко през деня, ако нещо е останало и по една или друга причина не съм го свършила вечер той го прави, но не защото го карам на сила, той просто винаги ми е помагал. Идеята ми е, че колкото и изморена да съм не съм си изгубила желанието за секс, нито пък смятам да го мъча него, защото видиш ли ти съм изморена. Все пак съм и майка и съпруга. Но това си е мое разбиране и схващане за нещата!  Wink

# 133
Скрит текст:
Здравейте от мен с ММ преди бременността сме правили секс по 3-4 пъти на ден, през бременността не сме спирали просто намалихме пътите (на ден) за по-сигурно, родих преди 24 дни (нормално не секцио) на лекар съм ходила и всичко ми е наред с мъжа ми си правим секс всеки ден понякога и по 2 пъти. Той ми помага много с малката, чисти и готви вкъщи и ми влиза в положение по всички параграфи, да не говорим, че той не искаше да правим секс, за да не стане някой проблем та трябваше да го убеждавам, че няма какво да стане особено след като съм минала и преглед. Но желанието и при мен и при него не е изчезнало. А и само да вмъкна  че малката също не е от най-спокойните (с баща и спим по 2 максимум 3 часа на вечер, но все пак намираме време и за секса. А на него и отпуската му свърши и сега аз си правя всичко през деня, ако нещо е останало и по една или друга причина не съм го свършила вечер той го прави, но не защото го карам на сила, той просто винаги ми е помагал. Идеята ми е, че колкото и изморена да съм не съм си изгубила желанието за секс, нито пък смятам да го мъча него, защото видиш ли ти съм изморена. Все пак съм и майка и съпруга. Но това си е мое разбиране и схващане за нещата!  Wink
Поредното потвърждение, че когато мъжът си е на мястото като съпруг и баща най-вече,  нещата си се подреждат сами.    Peace

# 134
  • Sofia, Bulgaria
А какво правим в случая - аз имам желание, той има желание, но просто не се получава? Няма го удоволствието и задоволяването, да не кажа че на моменти се чувствам емоционално изнасилена…  А преди нещата са били идеални

Общи условия

Активация на акаунт