Нямам желание за секс, откакто родих :(

• 18 398
  • 151
  •   1
Отговори
# 135
Бени, а желанието ти към него ли е насочено? звучи все едно сте се отчуждили, или поне ти си охладняла към него...

# 136
А какво правим в случая - аз имам желание, той има желание, но просто не се получава? Няма го удоволствието и задоволяването, да не кажа че на моменти се чувствам емоционално изнасилена…  А преди нещата са били идеални

Желанието ти към него ли е? Ако да, моя съвет е да опитвате това може да се дължи на умора стрес, натоварване и още много други фактори.. С ММ сме имали моменти в които сме били толкова изморени и скапани от работа, че и двамата не сме изпитвали никакво удоволствие от секса. 

# 137
  • София
А какво правим в случая - аз имам желание, той има желание, но просто не се получава? Няма го удоволствието и задоволяването, да не кажа че на моменти се чувствам емоционално изнасилена…  А преди нещата са били идеални

Трябва да потърсиш причината - в теб или в него е тя. И също така дали и той се чувства по този начин, или само ти. Като си изясниш тези неща, ела да споделиш, за да ти дадем съвет.

# 138

Ама привлича ли те сексуално?

# 139
  • Sofia, Bulgaria
Като зададохте така въпроса, можеби наистина имам физическо желание, но то не е насочено специално към него. В последната година адски много се караме, къде за дребни неща, къде за по-важни и го отдавам на това

# 140
Като зададохте така въпроса, можеби наистина имам физическо желание, но то не е насочено специално към него. В последната година адски много се караме, къде за дребни неща, къде за по-важни и го отдавам на това

Е, оттам е цялата работа, да знаеш. Всичко си ти е наред със секса, просто този мъж не те привлича сексуално и въпреки желанието ти, и сексуалната нужда щом започнете да го правите и осъзнаваш, че го правиш с човек, който не желаеш, всичко отива по дяволите. Трудно е обаче дори и пред себе си човек да си признае, че партньорът му вече не го привлича сексуално.

# 141

Е, оттам е цялата работа, да знаеш. Всичко си ти е наред със секса, просто този мъж не те привлича сексуално и въпреки желанието ти, и сексуалната нужда щом започнете да го правите и осъзнаваш, че го правиш с човек, който не желаеш, всичко отива по дяволите. Трудно е обаче дори и пред себе си човек да си признае, че партньорът му вече не го привлича сексуално.
Дойдохме ли си на думата?  Mr. Green Аз като казвах преди 15 страници, че според мен не е възможно "любимият" да ви е неприятен физически без причина, вие не, та не. Ето, оказа се, че има причина. Причината е в тоталното охладняване.

# 142
Не е задължително да има охладняване.
Може да се дължи на
Ако спрат с караниците, т.е. намерят начин да решават проблемите по друг начин, не със скандали, напълно възможно е пак да се "преоткрият" в секса.

# 143
Не знам, за мен не е възможно да обичам човека до себе си, но да не го желая, да не ме привлича. Не го разбирам.

# 144
1. ако сте по-възрастни - вероятно ще е адекватна липсата на желание за секс, макар и да се обичате
2. ако сте се изпонакарали - също. Ние като се скараме с ММ, аз не спирам да го обичам, обаче съм му сърдита и му обръщам гърба и тва е. Не мога да се навия за близост в такъв момент
3. Ако съм преживяла наскоро някаква травма или треожно събитие, може да не ми е до секс - в този случай никой няма да ме привлича

# 145
А3 имам дъщеричка вече на седем месеца,но желанието ми за секс го няма все още,правим много рядко и то заради мъжа ми ако не си поиска няма да ми направи впечатление изобщо,по принцип бях доста зле отдолу след раждането,след втория месец имах и въ3паление,сега пък ми идва доста на често а и изпитвам болка при сексуален контакт и пак ми предстои преглед ,но освен физическите ми неразположения се чувствам и емоционално празна,не мисля за секс,за ласки ,а и нещо не се чувствам сексапилна както преди въпреки че съм си 50кг ,не ми излязоха и стрии дори,изглеждам така както си бях и преди да родя,нещо ми е трудно в ролята на майка да се чувствам секси , сякаш проблема е и вътре в главата ми,чудя се дали изобщо ще ми се върне желанието за секс и дали ще се почувствам пак някога секси

# 146
Аз съм бременна за втори път и не знам как ще е като родя,но първия път ми трябваха около 20-30 дни,за да се почувствам готова за...Сега и аз не се чувствам секси чувствам се като хипопотам  Laughing,но ми се иска пак така бързо да се възвърна към нормалния живот след раждане. Може би твоето е до нагласа,купи си нещо ново смени прическата може да ти помогне.  bouquet

# 147
За съжаление тези методи вече не ми помагат,пробвах  с подстрижка с цвят, с дрехи но нещо настроението ми и начна по който се чувствам не се променят,преди ме караха да се чувствам различно по привлекателна по весела,а сега не е така,преживявам и загубата на изключително скъп и близък за мен човек и смятам че като цяло ми се отразява и това, трудно се радвам на нещата на които преди се радвах,единствено с бебка се забавлявам и не мисля за тъгата си,много искам всичко да е по старо му,но явно ще ми е нужно повече време да се преборя с начина по който се чувствам

# 148
  • София
За съжаление тези методи вече не ми помагат,пробвах  с подстрижка с цвят, с дрехи но нещо настроението ми и начна по който се чувствам не се променят,преди ме караха да се чувствам различно по привлекателна по весела,а сега не е така,преживявам и загубата на изключително скъп и близък за мен човек и смятам че като цяло ми се отразява и това, трудно се радвам на нещата на които преди се радвах,единствено с бебка се забавлявам и не мисля за тъгата си,много искам всичко да е по старо му,но явно ще ми е нужно повече време да се преборя с начина по който се чувствам

Имаш следродилна депресия. Посети лекар, да ти даде нещо леко, за да се възстановиш и да не се задълбочат нещата.

# 149
определено имах след родилна депресия но сегашното ми състояние е много далеч от това което беше Grinning ,може би пак да е вид депресиЯ но не и след родилна,мисля че просто ми е необходим по дълъг период от време за да си стане всичко както беше  преди да родя,но благодаря за отговора,оценявам съвета  ви Simple Smile и все пак ако видя че времето не променЯ нещата бих потърсила необходимата помощ

Общи условия

Активация на акаунт