Нямам желание за секс, откакто родих :(

• 18 456
  • 151
  •   1
Отговори
# 90
Толкова за организацията. Наистина ще е супер ако мъжа се включва наравно с жената в домакинските и други задължения, но за съжаление това време още не е настъпило в България. Може би има много такива сред пишещите във форума, може би в София, но повярвайте ми, по-голямата част от българските мъже не са такива  Peace

Извинявам се че се натрапвам в темата ама няма такова нещо като мъжете от София и останалите. Аз съм от София, баща ми готвеше чистеше, правеше всичко  наравно с майка ми ( да кажа че са ме родили на 43, т.е са доста старо поколение). Мъжът ми не е от София, баща му не знае къде е олиото в тях, но моя мъж готви чисти и помага в къщи. Аз съм в 8 месец, майчинство на основната си работа, но продължавам да работя на втората си. Не бих могла да смогвам ако не помага, в нас задължително се готви не ям ядене от вчера Simple Smile .
И по темата със секса при нас е обратното, аз имам огромно желание, мъжът ми се притеснява повече. Правим значително по-рядко от нормално, но както казах и двамата работим на по две работи Simple Smile  За след раждането не мога да кажа как ще е ... дано не се промени от моя страна.

# 91
Две години след раждането нямах желание. Дойде от самосебе си. Бял кахър е това.
Ми не е бял кахър. Баш черен си е.

2 години без секс със съпругата = секс с някоя чужда съпруга
Таман тръгвам да пиша "и аз така мисля" и гледам, че пак Нофелет го е писал. Малко мъже ще се отнесат с разбиране към това и няма да кривнат. За мъжете секса си е важен.  Peace

# 92
Две години след раждането нямах желание. Дойде от самосебе си. Бял кахър е това.

Таман тръгвам да пиша "и аз така мисля" и гледам, че пак Нофелет го е писал. Малко мъже ще се отнесат с разбиране към това и няма да кривнат. За мъжете секса си е важен.  Peace
Mr. Green Бе то и за жените е важен,това че някой жени нямат желание за секс след раждането не означава,че не го обичат,а че 1.Нямат време покрай бебето/бебетата или 2. Мъжете им не се справят добре  Joy
Аз със моя мъжо от сега се разбирам,че родят ли се децата ще прави всичко наравно със мен.Сменя памперси,гледа ги,ходи на работа като иска секс така ще  е  Mr. Green

# 93
benite, аз умишлено го изтрих този коментар, защото пак ще стане война София-провинция. Просто исках да кажа, че наистина напоследък виждам много мъже, които започват да обръщат повече внимание на жените, да им помагат и това са повече по-модерни хора, затова казах София и може би по-големите градове но като цяло, от моите наблюдения са много повече тези с по-остарялото мислене, че децата и къщата са женска работа. Иначе и моя баща е от тези, които помагат и правят всичко вкъщи, макар да е от старото поколение, но в общи линии е един от малкото, които познавам Simple Smile

# 94
Каква е теорията - че ако родиш момче имаш повече желание за секс, отколкото ако родиш момиче ли?

За след като родиш - не знам, там зависи от много други неща - безсъние, умора, здравословни проблеми, свързани с раждането...
Аз имах предвид по време на нормално протичаща бременност - в повечето случаи жените, бременни с момчета, имат по-голямо желание за секс (даже либидото се повишава в последните месеци) в сравнение с бременните с момичета.
Естествено, това не е общовалиден закон, затова и специално използвах думите "моя теория".  Peace

И аз не я потвърждавам теорията. Ни с момчето, ни с момичето ми се правеше секс.

# 95
  • Sofia

За повечето от жените - също си е важен  Peace  Дори и в периода след раждането. Да кажем, че е различен и може би не чак такъв основен приоритет. И пак зависи. И от мъжа, и от жената. Индивидуално си е.

# 96
Джинa според мен нямаше смисъл да го триеш, права си така е в малките населени места мъжете не помагат, но това което исках да кажа е че не трябва да се приема като даденост - помага ОК не помага ОК. Моят мъж не беше научен на нищо аз просто изисквам помощ, също така сменям гуми, крушки и каквото се наложи. Както той казва няма разделение мъж жена. Трябва всеки да помага на другия, не съм от жените, които смятат, че трябва да седят в къщи и мъжете им да им осигурят детегледачка. ако имам такава и аз ще допринасям за финансовата част мъжа ми не е длъжен само той да работи. Взаимно си помагаме и разбираме. Аз му влизам в положението че сега се притеснява да правим секс, надявам се и той да ми влезе ако се налпожи. Но като се познавам май няма да се наложи Simple Smile . Иначе според мен (предлагала съм го на приятелки с този проблем) трябва да се опитат да разнообразят секса, дори да не им се иска много. Както някой беше писал Апетита идва с яденето.

# 97
Никога не съм разбирала жените, които спират секса на половинките си след раждането на наследниците. Малко все едно той да mи сeкне гушкането, защото се прибира уморен от работа.
Всъщност, аз никога не съм губила желание и може би оттам иде недоумението ми.

Последна редакция: пт, 10 юли 2015, 14:00 от Pаgane

# 98
Никога не съм разбирала жените, които спират секса на половинките си след раждането на наследниците. Малко все едно той да си скне гушкането, защото се прибира уморен от работа.
И на мен.

# 99
  • където ми харесва
Никога не съм разбирала жените, които спират секса на половинките си след раждането на наследниците. Малко все едно той да mи сeкне гушкането, защото се прибира уморен от работа.
Аз и много други неща не разбирам, ама вече не смея и да ги напиша.
Зададох въпрос, няколко страници назад, нито една не отговори на него. Явно не е удобен.
Както и да е, някои предпочитат децата си, други смятат, че секса е задължение. Хора всякакви.

# 100
Жените, които нямат промяна в желанията си, наистина няма как да разберат останалите.
Нали знаете, то е като сития на гладния не вярва. Радвайте се и не питайте повече. Няма
обяснение как си искал нещо преди, харесвало ти е, доставяло ти е удоволствие и след раждането
все едно си друг човек. Гадно е. Peace

# 101

Както и да е, някои предпочитат децата си, други смятат, че секса е задължение. Хора всякакви.
Ти не си наред, ако наистина смяташ, че да правиш секс с мъжа си е пренебрежително към децата.

# 102
  • където ми харесва

Ти не си наред, ако наистина смяташ, че да правиш секс с мъжа си е пренебрежително към децата.
Сигурно нямаше да съм на ред, ако наистина го смятах?! Ама как реши, че мисля такова нещо, идея нямам?  newsm78

# 103

Сигурно нямаше да съм на ред, ако наистина го смятах?! Ама как реши, че мисля такова нещо, идея нямам?  newsm78
Нищо не съм решила. Само предположения.  Peace

# 104
Жените, които нямат промяна в желанията си, наистина няма как да разберат останалите.
Нали знаете, то е като сития на гладния не вярва. Радвайте се и не питайте повече. Няма
обяснение как си искал нещо преди, харесвало ти е, доставяло ти е удоволствие и след раждането
все едно си друг човек. Гадно е. Peace

Абсолютно. При мен либидото беше толкова ниско, че даже и не мастурбирах. Психически имах огромен проблем, въпреки че се харесвах, добре се чувствах в кожата си, ражданията не ми се отразиха на тялото, но психически нямах абсолютно никакво желание за секс. Никакво. Слава Богу това премина, та даже сега ми е малко дразнещо, че либидото ми е твърде високо, че излиза даже извън семейните предели.

Общи условия

Активация на акаунт