КРУИЗИ /тема 6/

• 81 585
  • 752
  •   1
Отговори
# 660
lunna pateka и lyuba84 - и на мен ми се вижда скъпо на фона на това, което и прочетох в темите назад.Ще дебна и ще разчитам на вашата помощ. Bled - пиша на лични. Благодаря отново!

# 661
Здравейте , за много години! Късмет, щастие и любов , и много здраве !
Имам мнооого сложен въпрос - нашия круиз тръгва от 24.01 и трябва да си купя екскурзия в Мароко - танжер. Обаче, мнооого скъпи, братее, а ние сме трима навсичкото отгоре. Та, въпроса ми е, от по-бюджетните варианти какво да избера - Танжер и Камила фото тур /няква глупост, ама ... няма само Танжер /, или Тетуан с разглеждане на медината в града ,която е и под егидата на Юнеско. при този вариант май Танжер не се разглежда. Обаче, тура е около 5 часа, което означава, че в 12.30 - 13 ще си бъдем до кораба и тогава може евентуално нещо да разгледаме из Танжер ... Не знам, малко ме е страх, а и сме с детето, та не смея сами да организираме нещо с такси, например. та, чакам да кажете някакви съвети, че да буквам, докато е време  Simple Smile.
Дотираз Била съм на този маршрут с този кораб /сега повтарям кораба, круиза ми е пак от Барселона, но канарите/ , бяхме 2014 от 5 октомври. Времето беше Приказка, морето беше тепсия. Уникално време!!! Ползваха се всички съоръжения на борда, пързалки, басейни... Та, освен ако не си лош късметлия , времето е суперско. За всички пристанища ще намериш инфо тук, ако ли не, питай, всички момичета, пишещи в темата, са ги изтърбушили сериозно.  Grinning Барселона е страхотна за начално пристанище, не се колебай.  Peace
Още от слизането в пристанището на Танжер ще ви наобиколят местни жители с предложения за екскурзии - пешеходни или с кола. Предимно френскоговорящи, но има и с английски /някои се пробват дори и на руски/.  Цените са по договаряне - 15-30 евро на човек, в зависимост от продължителността и мястото на обиколката. Няколкото семейства с които разговаряхме след това,  бяха доволни от гидовете - много любезни и подробни, но трябва да се спазарите предварително за цената.
И при самостоятелните ви обиколки в града няма оттърване от предлагащи услугите си "екскурзоводи".

# 662
  • Пловдив
,..glass ,благодаря! !!  Значи, ще го мисля  Hug

# 663
Предварително си плащате избраните екскурзии или на място на кораба?
Нашата агенция не ни е предлагала екскурзиите. newsm78

# 664
Може да се резервира екскурзията онлайн ако е буквано през сайт или да кажеш на агенцията да резервира от ваше име. Може и на място, но трябва веднага като се качите на кораба, после стават едни опашки и евтините и хубави екскурзии са свършили и се налага да вземете по-скъпа или с група с друг език (на английски например свършват бързо...)  Peace

# 665
Може да се резервира екскурзията онлайн ако е буквано през сайт или да кажеш на агенцията да резервира от ваше име. Може и на място, но трябва веднага като се качите на кораба, после стават едни опашки и евтините и хубави екскурзии са свършили и се налага да вземете по-скъпа или с група с друг език (на английски например свършват бързо...)  Peace
   А дали има групи на руски, че той ми е по-добър а и хората с мен също?

# 666
  • Пловдив
   А дали има групи на руски, че той ми е по-добър а и хората с мен също?

Тали, с коя компания сте? С който и да сте , всъщност, би следвало да може он -лайн да се организират екскурзиите. Ако сте с МСЦ, може да ги погледнете в сайта им /на италиански ги има с цените/ и после да ги букнете. Ако сте с Норвежците , както ние в момента, е изключително лесно и приятно. Правиш си акаунт на сайта им с номера на резервацията, независимо дали си букнала с агент или не, и после си организираш всичко он лайн - аз букнах вече шоа ,макар и безплатни, сега ще буквам и платено такова, също и две вечери, които се плащат, но искаме да отидем и да пробваме, и за екскурзиите е същата работа. В менюто за тях има и избрани езици, и си избираш сам език, на който ги има - например на нашия кораб на една от екскурзиите вече английската е свършила и не се предлага, има само на испански и немски. Много от екскурзиите ги има и на руски, трябва да провериш.
п.С. Блед, а да не са махнали Шведката от епика??? Много ще ме е яд, значи, миналия път не отидохме, оставихме го за сега, а нещо не мога да я намеря из сайта и се притеснявам при реконструкцията да не са я шътнали  Sad Sad Sad

# 667
 С MSC сме, но успях само да прегледам видовете екскурзии и за сега съм се спряла на 1- 2 че ми се виждат скъпи.

# 668
  • sofia
Ето ме и мен  Party
Запазихме Фаволоза, Блед, благодаря ти, че споделяш тук.
На 25 летим за Пунта Кана, 7 нощи там и на 01.2 се качваме за 7 дни на кораба.
Първоначално замисленото и исканото ни се получи

Последна редакция: ср, 06 яну 2016, 16:27 от lyuba84

# 669
  • София
През кой сайт я запазихте Фаволоза-та, че никъде не успявам да я намеря.

# 670
  • sofia
Инфокруизес бг 300€ вътрешна 350 външна

# 671
  • София
Ето ме и мен  Party
Запазихме Фаволоза, Блед, благодаря ти, че споделяш тук.
На 25 летим за Пунта Кана, 7 нощи там и на 01.2 се качваме за 7 дни на кораба.
Първоначално замисленото и исканото ни се получи

Любче много се радвам, страхотно.
Пожелавам ти всички удоволствия на света, попътен вятър.

Същата цена се появи и за други дати, може да повторите...
299 €/с таксите/, обслужване 63.00 €
08.02 / 22.02 / 29.02 / 07.03 / 14.03

Други
ПРОМОЦИИ

Costa Diadema
332€
Sun   Jan   10   Marseille, France   6:00pm
Mon   Jan   11   Barcelona, Spain   9:00am   7:00pm
Tue   Jan   12   Palma de Mallorca, Spain   8:00am   6:00pm
Wed   Jan   13   At Sea      
Thu   Jan   14   Rome (Civitavecchia), Italy   8:00am   7:00pm
Fri   Jan   15   La Spezia, Italy   8:30am   8:30pm
Sat   Jan   16   Savona, Italy   7:00am
Sun   Jan   10   Marseille, France  8:00am   

http://www.cruise411.com/
http://www.cruises.com/

http://www.cruisedeals.com/ships/norwegian/?utm_source=topfive&a … ;utm_medium=email

http://www.vivavoyage.co.uk/travel/gateway.rvlx?rvlxStep=cruise_ … :CRUISE:0:RESTART

# 672
lyuba84, честит круиз...  Hug И вие сте на Фаволоза, с който и ние ще плаваме... Да разказваш после как е кораба... Peace Има ли българи в персонала, как са забавленията на него? Къде в Пунта Кана ще спите?

# 673
  • sofia
би лайв калекшън е хотела
ще разказвам, нали знаеш, че със снимки разказвам аз  Laughing

# 674
ще разказвам, нали знаеш, че със снимки разказвам аз  Laughing

И аз ще чакам снимки, хубаво пътуване и попътен вятър  Peace

Общи условия

Активация на акаунт