КРУИЗИ /тема 6/

• 81 611
  • 752
  •   1
Отговори
# 645
Да ни е честита новата 2016 година! Да е мирна, спорна и щастлива за всички!  bouquet

Linda 2, тази цена от близо 3000 евро за двама за круиз до Карибите за 7 нощи е скъпо, круиза е 500 евро, самолета е около 600 евро, до тук 1100, не разбирам другите 400 евро/човек за какво са? Да не би за такса обслужване, която се взема при слизане от кораба и е на ден на човек, но май не е това, защото тази такса за 7 нощи не може да е 400 евро.... newsm78
Другия круиз ми се струва по-хубав и ако е за 9 нощи излиза и по-евтин... Peace

# 646
Lunna pateka, грешката е моя, извинявам се. Какво съм смятала не знам. Тоталът за Карибите е 2,498.00€. Таксата за обслужване на двама ни е още 119 €.

Честита Нова година! Много здраве, щастие и пътешествия!

Последна редакция: сб, 02 яну 2016, 00:04 от Linda 2

# 647
  • София

Желая ви през НОВАТА 2016 г. много и прекрасни круизи.
Пътувайте и бъдете доволни и щастливи.
Да ви е честита 2016 година.

Момичета офертите за които питате са наистина скъпи, има по-добри възможности или ще има.

ПРОМОЦИИ

2 FOR 1 BALCONY
https://www.msccruisesusa.com/en-us/Cruise-Deals/Top-Deals/2-for … cruise-deals.aspx

Скрит текст:
Book selected 2016-2017 cruises and receive these exceptional offers:
Free Stateroom Upgrades*
Up to 10% off select shore excursions when booked before March 15 2016*
PLUS save up to 25% on select Collectors' Voyages* (savings are already reflected on the website)

Don't miss out! Offer is ending February 29, 2016.
http://www.vivavoyage.co.uk/travel/gateway.rvlx?rvlxStep=cruise_ … :CRUISE:0:RESTART

http://www.cruise.co.uk/

# 648
Здравейте! Честита нова година на всички! Нека тя донесе здраве и незабравими пътешествия на всички! Пътували сме много, но никога на круиз (като изключим един мини круиз от Пунта Аренас до н.Хорн) Харесала съм маршрута на Епик от Барселона до Барселона, като периода трябва да е през месеците септември или октомври. Ще съм много благодарна на всеки, който се отзове с информация било за самия круиз, било за слизанията на съответните пристанища. Освен това не съм сигурна октомври изобщо дали е ок като време. Намирам само скъпи самолетни билети към момента.(проверявах за тръгването на 18.09), а незнам защо на сайта на компанията все още няма цена на круиза. Същевременно намирам на бг агенция за около 1200 евро за кабина с балкон. Това много ли е, ок ли? Предвид факта,че септември е далеч ще пада ли цената или ще се вдига? Предварително и сърдечно благодаря! Адмирации за темата Bled и към всички останали, които я обогатяват с информация и помагат на такива като мен!

# 649
  • Пловдив
Здравейте , за много години! Късмет, щастие и любов , и много здраве !
Имам мнооого сложен въпрос - нашия круиз тръгва от 24.01 и трябва да си купя екскурзия в Мароко - танжер. Обаче, мнооого скъпи, братее, а ние сме трима навсичкото отгоре. Та, въпроса ми е, от по-бюджетните варианти какво да избера - Танжер и Камила фото тур /няква глупост, ама ... няма само Танжер /, или Тетуан с разглеждане на медината в града ,която е и под егидата на Юнеско. при този вариант май Танжер не се разглежда. Обаче, тура е около 5 часа, което означава, че в 12.30 - 13 ще си бъдем до кораба и тогава може евентуално нещо да разгледаме из Танжер ... Не знам, малко ме е страх, а и сме с детето, та не смея сами да организираме нещо с такси, например. та, чакам да кажете някакви съвети, че да буквам, докато е време  Simple Smile.
Дотираз Била съм на този маршрут с този кораб /сега повтарям кораба, круиза ми е пак от Барселона, но канарите/ , бяхме 2014 от 5 октомври. Времето беше Приказка, морето беше тепсия. Уникално време!!! Ползваха се всички съоръжения на борда, пързалки, басейни... Та, освен ако не си лош късметлия , времето е суперско. За всички пристанища ще намериш инфо тук, ако ли не, питай, всички момичета, пишещи в темата, са ги изтърбушили сериозно.  Grinning Барселона е страхотна за начално пристанище, не се колебай.  Peace

# 650
  • София
Здравейте! Честита нова година на всички! Нека тя донесе здраве и незабравими пътешествия на всички! Пътували сме много, но никога на круиз (като изключим един мини круиз от Пунта Аренас до н.Хорн) Харесала съм маршрута на Епик от Барселона до Барселона, като периода трябва да е през месеците септември или октомври. Ще съм много благодарна на всеки, който се отзове с информация било за самия круиз, било за слизанията на съответните пристанища. Освен това не съм сигурна октомври изобщо дали е ок като време. Намирам само скъпи самолетни билети към момента.(проверявах за тръгването на 18.09), а незнам защо на сайта на компанията все още няма цена на круиза. Същевременно намирам на бг агенция за около 1200 евро за кабина с балкон. Това много ли е, ок ли? Предвид факта,че септември е далеч ще пада ли цената или ще се вдига? Предварително и сърдечно благодаря! Адмирации за темата Bled и към всички останали, които я обогатяват с информация и помагат на такива като мен!

dotiraz Добре дошла
Сигурно става въпрос за

Хубав избор и повече възможности от една.
Казваш за скъпи билети до Барселона, в момента с wizzair 150 евро/две посоки/ без промоция.
Възможно е намаление или промоция, която ще ги свали.
Възможни са цени под 100 евро от София или съседни летища с прекачвания и различни компании.

Другото по-важно, можеш да се качиш на същия круиз от Civitavecchia или Marseille.
Първото е възможно да ти свали цената на сам. билет под 100 евро с директен полет.
А е възможна и по-друга цена за круиза.

По принцип Епик държи цена, но и често пада. Защото маршрута е еднообразен и круизите за него са много. За мен примерно е твърде далече да резервирам.

Местата са посещавани многократно, били сме на кораба, можеш да получиш всякаква информация и снимки/а и доста съм писала по въпрос/.
Успех...

luba_rizova
Нямам спиране с кораб в Tangier, но сме били от Испания с пътуване по-малко от час, от Tarifa/около 60-70 евро/. Ако това ти свърши работа...

# 651
Luba_Rizova, Bled благодаря ви! Не 150 е в двете посоки не е много за самолетни билети...хм странно,че не съм видяла такава цена. Да, от друго пристанище също е вариант, който не бих отхвърлила. Разбира се, търся най-изгодния такъв. Блед, щом пишеш,че е рано -няма да бързам с резервацията. Още повече,че не откривам цени за този круиз на доста места все още...Моля, ако видите круиза намален или с добър бонус да не пазите тайна Simple Smile

# 652
dotiraz, 1200 евро това круиза за двама ли е? За 7 нощи ли става въпрос? Подобен круиз имат и МСЦ и Costa cruises и на last minute може да се намери и на половин цена (разбира се ако не държите да сте точно на Епик). Избирай пристанището за тръгване от където може да се намерят по-изгодни билети и където може да се намери евтин хотел ако се наложи нощувка преди и/или след круиза... Понякога няма полет в деня на качване или слизане от кораба... За билети проверявай нискобуджетните авиокомпании Wizzair, Raynair...

# 653
  • София
Luba_Rizova, Bled благодаря ви! Не 150 е в двете посоки не е много за самолетни билети...хм странно,че не съм видяла такава цена. Да, от друго пристанище също е вариант, който не бих отхвърлила. Разбира се, търся най-изгодния такъв. Блед, щом пишеш,че е рано -няма да бързам с резервацията. Още повече,че не откривам цени за този круиз на доста места все още...Моля, ако видите круиза намален или с добър бонус да не пазите тайна Simple Smile

dotiraz
Сигурно не знаеш, за да си наясно, аз лично никога не резервирам рано/другите го знаят/.
Но за мен няма значение, ако даден круиз не падне, взимам друг/на възможно най-ниската цена/.
Ако ти имаш точно определена цел, кораб, пристанище, това е рисково.
Все пак ще ти дам моментна информация, точно за Епик.
Търсения от теб круиз има цени/явно не ги намираш/, най-ниската в момента за тези 7 дни е около 600-650 евро.
Виждала съм този круиз/с Епик/ на цени 550-599 евро. С евентуален борден кредит може да слезе до 499 евро. По надолу е късмет и сериозна промоция до 399 евро.
Давам веднага пример с круиз на Епик-last minute за 13 януари 2016...
Цена 599 евро, но забележи 11 дена, балкон или 650 Suite?
Това е истината...

Wed   Jan   13   Barcelona, Spain      5:00pm
Thu   Jan   14   At Sea      
Fri   Jan   15   Cagliari, Sardinia, Italy   8:00am   5:00pm
Sat   Jan   16   At Sea      
Sun   Jan   17   Palermo, Sicily, Italy   8:00am   5:00pm
Mon   Jan   18   At Sea      
Tue   Jan   19   Naples (Capri), Italy   8:00am   6:00pm
Wed   Jan   20   Rome (Civitavecchia), Italy   5:00am   7:00pm
Thu   Jan   21   Florence / Pisa (Livorno), Italy   7:00am   7:00pm
Fri   Jan   22   At Sea      
Sat   Jan   23   Palma de Mallorca, Spain   8:00am   5:00pm
Sun   Jan   24   Barcelona, Spain   5:00am   

Това прави 55евро/ден. Приравнено към круиз 7 дни е 380 евро за него. Можеш да сравниш с горните цени, голяма разлика...Като имаш предвид, че горните-високи цени са за вътрешна.
Тази цена бих взела аз за този кораб и то Suite/рядък шанс/. Дано ме разбра...
Но ако риска е в повече, решаваш по-рано.

НОВИНИ

Norwegian Cruise
Нова политика за резервации...
https://www.ncl.com/about/payment-schedule

ПРОМОЦИИ

http://www.vivavoyage.co.uk/travel/gateway.rvlx?rvlxStep=cruise_ … :CRUISE:0:RESTART

The Princess SALE Has Started
MUST Book by 31st January 2016.
Savings of up to £900pp
FREE 2 night central hotel stays
FREE Guided Tours in every destination!

http://www.princess.com/

# 654
Lunna pateka: Ето какво гледам:
http://www.contitrans-m.com/index.php?m=896&id_cruiz=4693&lang=1
разглеждам за каюта с балкон
Ето и от wizz, какво излиза, за което писах, че е скъпо:
пет, 16 септ
19:15 → 21:20
369,99 lv

Показване на предишните дни
Показване на следващите няколко дни
връщане
Барселона - Терминал 2 → София - Терминал 1
Замин. & пристигане
Basic

нормална цена
WIZZ Discount Club
нед, 25 септ
21:55 → 01:50
314,99 lv

Bled: Ако не е неудобно ще пиша на лични...

Благодаря и на теб lunna pateka!

# 655
dotiraz, за съжаление точно за тези дати цените на Wizzair са наистина високи, но на предния ден 15.09. и на 26.09. има и за по 175лв... Може да отидете по-рано и да спите там на хотел, но цената става много... Търси други дати... Но този круиз по мое мнение е много скъп...1200 евро на човек за вътрешна кабина за 7 нощи е многоооо скъпо... Peace Мое мнение.. Mr. Green
Виж това
http://www.costacruise.com/med/cruises_list/western_mediterranean-201604-2.html
или това
https://www.msccruisesusa.com/en-us/Plan-Book/Find-Cruise.aspx
задай Барселона за порт и април месец горе...

Последна редакция: сб, 02 яну 2016, 23:22 от lunna pateka

# 656
  • sofia
ужасно скъпо, ще пътуваш до карибите за тези пари и то за 14 дни

# 657
  • София

Bled: Ако не е неудобно ще пиша на лични...

Няма проблем...

ПРОМОЦИИ

Costa Favolosa
01.02.2016

Mon   Feb   1   La Romana (Casa de Campo), Dominican Republic      Embark
Tue   Feb   2   La Romana (Casa de Campo), Dominican Republic      7:00am
Tue   Feb   2   Catalina Island, Dominican Republic   9:00am   5:00pm
Wed   Feb   3   St. Kitts   1:00pm   9:00pm
Thu   Feb   4   Antigua   8:00am   6:00pm
Fri   Feb   5   Fort-de-France, Martinique   9:00am   9:00pm
Sat   Feb   6   Guadeloupe   8:00am   11:00pm
Sun   Feb   7   St. Maarten   1:00pm   6:00pm
Mon   Feb   8   La Romana (Casa de Campo), Dominican Republic

Цена € 299 с таксите 7 дни

Last minute

Costa Mediterranea
15-01-2016

Fri   Jan   15   Savona, Italy      5:00pm
Sat   Jan   16   Barcelona, Spain   2:00pm   7:00pm
Sun   Jan   17   At Sea      
Mon   Jan   18   Tangier, Morocco   8:00am   7:00pm
Tue   Jan   19   Casablanca, Morocco   8:00am   
Wed   Jan   20   Casablanca, Morocco      8:00pm
Thu   Jan   21   Cadiz, Spain   9:00am   6:00pm
Fri   Jan   22   Malaga, Spain   8:00am   2:00pm
Sat   Jan   23   At Sea      
Sun   Jan   24   Palermo, Sicily, Italy   1:00pm   7:00pm
Mon   Jan   25   Naples (Capri), Italy   8:00am   2:00pm
Tue   Jan   26   Savona, Italy   9:00am   

11 дена  440 евро

# 658
  • sofia
Блед, чакам отговор от Коста Магика и ако няма места ще се възползвам от показаната оферта на Фаволоза и ще останем 6-7 нощи на Баваро бийч.
Намерих билети за около 420€ от Германия до Пунта Кана. Мисля, че е изгодно

# 659
  • София
Блед, чакам отговор от Коста Магика и ако няма места ще се възползвам от показаната оферта на Фаволоза и ще останем 6-7 нощи на Баваро бийч.
Намерих билети за около 420€ от Германия до Пунта Кана. Мисля, че е изгодно

Чудесно, за билети можеш да следиш и ТУК
За Пунта Кана по-лесно се намират добри цени, отколкото други острови.

P.P.
Виж ТОВА
-30% + All Inclusive + ПОЛЕТИ
Пак е скъпо, но запомнящо !!!

Последна редакция: нд, 03 яну 2016, 16:04 от Bled

Общи условия

Активация на акаунт