КРУИЗИ /тема 6/

• 81 664
  • 752
  •   1
Отговори
# 540
Блед, какъв бонус дават тук
Гледам цена от 550$, възможно ли е 400$ Бонус?
http://www.cruise411.com/sc.do?tab=stateroom&c=14&v=881& … 5&d2=11/30/17
Какъв код да сложа пред номера? Американски ли?

Не съм Блед , но ако питаш за това Bonus Offers Available:
•Ask about up to $400 FREE Onboard Spending! - 3 days left!
•No Deposit Required- Must Call! - 3 days left!

Трябва да се обадиш по тел. (имаш 3 дни до понеделник вечер)за да ги заявиш , това са си 400$ за харчене на борда . Peace

# 541
  • София
Блед, какъв бонус дават тук
Гледам цена от 550$, възможно ли е 400$ Бонус?
http://www.cruise411.com/sc.do?tab=stateroom&c=14&v=881& … 5&d2=11/30/17
Какъв код да сложа пред номера? Американски ли?

Няма как, това би било равносилно на почти 100%  Кешбек.
Четейки на пръв поглед офертите са леко подвеждащи или рекламни.
Но пред сумата Up to $..... почти винаги стои това ДО или друго.
Факторите, които определят сумата на Бордния кредит са няколко:

Вид кабина
Дни круиз
Сума круиз
Лоялност

С изключение на последното, за другите се определя по таблица или в зависимост от продажбите.
Ето как изглеждат вариантите:

И т.н. като всичко зависи от компанията, агенцията и съответното търсене на круиза.

В този сайт...
Тази страница дава някаква представа какво отпуска дадена компания и до колко:
http://www.cruise411.com/promotion/cruise-event.do?cm_mmc=WTH_Em … um=2&segid=93

В тази промоция дори са до/up to $800.
В показания случай за да продължиш към резервация има два варианта…
Вкарваш US произволен код/в някои случаи може канадски или британски/ и напред.
Или се обаждаш по телефона с опцията „Not a U.S. resident? International Customers“ като казваш Your Cruise Reference ID: 5........, който го има в падащото меню.
Тук трябва да вметна, че не всички цени на промоция, са валидна за съответна държава/тоест нашата/.
Най-неприятно е като по време на резервацията излезе съобщението:
"This promotion is not valid for your country."
След това не трябва да се изненадваме, че ще излезе и такса/в случая $75.60/ .
В този сайт има и такса обработка $ 24.99.
След като изберем каютата, в следващото меню вече имаме възможност да посочим, че сме от BG.
А отстрани има меню и възможност да попитате колко точно ще е вашия onboard credit или друг бонус преди да завършите резервацията. Същото е и относно депозита.
За това отново ще ви трябва  Reference ID, който се вижда на страницата заедно с телефона:
800-553-7090
• Connect you to any of our 500+ experts
• Guarantee you the best possible price
• Make special arrangements & more
Your Cruise Reference ID: 571681
Този сайт работи нон-стоп, поне така казват.

Последна редакция: сб, 28 ное 2015, 13:58 от Bled

# 542
  • sofia
Така....1584$ за вътрешна кабина и 50$ кредит , обадих се

# 543
По повод затишието .....скоро се върнахме от круиз ,изкарахме невероятно ,посетихме места които трудно се достигат по суша ,най- екзотично за мен беше Мароко ,там и в Танжер и е Казабланка попаднахме абсолютно случайно на много чисти ,възпитани  таксиметрови шофьори ,ако някой се интересува имам тел на господина от Казабланка ,за 40 е на човек -6 човека до Маракеш и обратно ,цял ден беше с нас ,много интелигентен  и с добър англ ,   колата нова и чиста ,не се пуши ,много сме доволни ,а като цяло ,Costa  за мен не е компанията за круиз ,нивото е много ниско ,намръщен персона ,с малки изключения ,еднообразна и ниско качествена храна ,недобра организация за слизане от кораба  не съм доволна ,но пък маршрута беше окей ,тръгнахме от Савона ,Тулон ,Танжер ,Казабланка , Лисабон ,Кадис и Валенсия  .Навсякъде си ходихме сами ,без екскурзии от кораба и смея да мисля ,че добре се справихме ,е винаги има какво повече да се види .......Чакам новите януарски промоции на MSC ,може да има нещо ,,,,,,,,за нас

# 544
  • София
Last Minute

MSC Preziosa
7 дни
€249,00 с таксите

Sun   Dec   13   Genoa, Italy      6:00pm
Mon   Dec   14   Rome (Civitavecchia), Italy   8:00am   6:00pm
Tue   Dec   15   Palermo, Sicily, Italy   10:00am   5:00pm
Wed   Dec   16   Valletta, Malta   10:00am   6:00pm
Thu   Dec   17   At Sea      
Fri   Dec   18   Barcelona, Spain   9:00am   6:00pm
Sat   Dec   19   Marseille, France   9:00am   4:00pm
Sun   Dec   20   Genoa, Italy   8:00am   

Круиза може да се резервира и от наши агенции на €269

MSC Fantasia
11 дни
€329 с таксите

Sun   Dec   6   Genoa, Italy      5:00pm
Mon   Dec   7   Barcelona, Spain   1:00pm   6:00pm
Tue   Dec   8   At Sea      
Wed   Dec   9   Casablanca, Morocco   8:00am   10:00pm
Thu   Dec   10   At Sea      
Fri   Dec   11   Santa Cruz, Tenerife, Canary Islands   8:00am   5:00pm
Sat   Dec   12   Funchal, Madeira, Portugal   9:00am   5:00pm
Sun   Dec   13   At Sea      
Mon   Dec   14   Malaga, Spain   8:00am   2:00pm
Tue   Dec   15   At Sea      
Wed   Dec   16   Rome (Civitavecchia), Italy   9:00am   7:00pm
Thu   Dec   17   Genoa, Italy   8:00am   

Този също...

Последна редакция: пн, 30 ное 2015, 00:15 от Bled

# 545
  • София
Здравейте на всички!

Имам малко нужда от помощ - предлагат ни безплатен upgrade от вътрешна каюта в такава с балкон, като имам 4 опции. Може ли да ми помогнете да си избера най-добрата? Като гледах разположението на кораба, 2 от балконите са най-отзад, а 2 са отстрани. Четох някъде, че страничните каюти са по-големи от задните. Помощ  bouquet

Корабът е MSC Orchestra, възможните каюти са 10236, 10240, 11113 и 11138.

Много благодаря на всички отзовали се!

# 546
  • sofia
11113 ми се вижда най-добре, по средата на кораба,11138 също е там, но е до асансьора.
Другите 2 са в края, бих избрала първата 11113.
От кой сайт резелвира?

# 547

feel_the_rush

Peace и аз съм за 11113
чела съм че при задните има постоянно бучене Wink
кога пътуваш?

# 548
  • София
Прави са момичетата...
Кабините са еднакви, клас B2/14 m2+4 m2 балкон/. Има малък брой кабини, които са с падащи легла/за деца/, и за инвалиди, които са до 17-18 m2.

Когато имам подобна дилема си пускам всички пристанища и избирам по това как спира кораба.
В твоя случай вариантите са следните:

Martinique

Guadeloupe

St. Maarten

Antigua

La Romana

Tortola, British Virgin

St. Kitts

В случая левия борд е по-добър при спиране...

Трябва да кажа, че ние често взимаме задна каюта, малко смяна на идилията.
Много обичам да стоим в заведение на заден борд или просто така да гледаме "вулканите" от вода отзад.

Скрит текст:

Друго, ако сте две двойки или с деца в кабини една до друга... Трябва да гледате дали са свързващи откъм балкона, което е голямо предимство с големи деца, които са отделно.

# 549
  • София
Благодаря на всички за отговорите!

Като гледам пристанищата, явно зависи колко кораба ще сме, за да знам на коя страна ще се завърти. На мен лично димелата ми е между 11113 и 10240. Четох много за тези aft балкони - или са ти любими, или ги мразиш. Средно положение няма. Четох по форумите, че има вибрации в задните каюти, което ме притеснява. но пък гледката си заслужавало. Пък и балконите май са по-големи. Не знам, какъвто и да е балкон, щях да съм доволна. Ама като ти дадат право на избор и настава чудене  Joy

Люба, през българска агенция резевирах, не през сайт. Не знам дали имам право да казвам името, да не ме коригират после модераторите.

Пинко, на 13.02 отплаваме. Още 2 месеца остават - нямам търпение.

Блед, в Мартиника взимали ли сте кола под наем? Че нещо не успявам да си намеря такава с опция от пристанището. Всички искат да отидем да си я вземем от летището.

# 550
  • София
Благодаря на всички за отговорите!
..............................
Блед, в Мартиника взимали ли сте кола под наем? Че нещо не успявам да си намеря такава с опция от пристанището. Всички искат да отидем да си я вземем от летището.

Не намираш защото не е точно на порта, няма как, това е просто един кей....
На около 300-400 метра има офис на https://www.europcar.com/.
Възможно е още при слизането да има рекламни агенти.
Като мисля, че близо имаше и офис на https://www.budget.com/.

# 551
  • София
feel_the_rush, като гледам сме на един и същи маршрут, само че ние сме от 27.02.
Да чакам значи и аз ъпгрейд на каютата  Laughing

# 552
  • София
Промоции

Това, което коментирахме в началото на страницата...

Борден кредит от:
http://www.cruise.com/cruise-deals/royal-caribbean-cruise-deals/ … d=NzAwMDk3NDk1S0#

Скрит текст:
Платена сума  -  Борден кредит
$375 - $500               $25
$501 - $1000             $50
$1001 - $1500        $100
$1501 - $2500         $150
$2501 - $3000           $175
$3001 - $4000     $200
$4001 - $5000           $300
$5001 - $7500           $400
$7501 - $10,000   $650
Over $10,000            $900

MSC Preziosa
13-12-2015
149 € 7 дни

Sun   Dec   13   Genoa, Italy      6:00pm
Mon   Dec   14   Rome (Civitavecchia), Italy   8:00am   6:00pm
Tue   Dec   15   Palermo, Sicily, Italy   10:00am   5:00pm
Wed   Dec   16   Valletta, Malta   10:00am   6:00pm
Thu   Dec   17   At Sea      
Fri   Dec   18   Barcelona, Spain   9:00am   6:00pm
Sat   Dec   19   Marseille, France   9:00am   4:00pm
Sun   Dec   20   Genoa, Italy   8:00am   

http://www.e-hoi.de/kreuzfahrt/westliches-mittelmeer-Kreuzfahrte … enua-italien.html
При първоначална регистрация в сайта получавате и € 25 Ваучер.
Може да го ползвате за круиза и цената пада още !!!

НОВИНИ

Това не е илюзия, ако не ти се плава, просто наемаш тези хотели...
http://english.esuncruise.com/about/greeting.html

# 553
  • София
Пинки, ние си го изпросихме upgrade-a. Бяхме резервирали вътрешни каюти Фантастика - цената им е 499 евро, по принцип. От агенцията ни направиха отстъпка за 5 каюти и цената падна на 475 евро. Наскоро, обаче, имаше 96 часово промо и нашата дата беше най-силно промотираната - 409 евро за вътрешна Бела, и 469 евро за балкон бела. Така и така бяхме платили само капаро, та реших да се откажа от него и да си резервираме направо балконите в промоция, наново. От агенцията обаче предложиха да пробват да ни upgrade-нат и така и стана - преместиха ни в балкони Фантастика. Цената ни се промени на 469 евро + 25 евро глоба - 494 евро но човек с пристанищните такси. Което пак е под оригиналната цена, без отстъпката. Та, ако видиш пак нещо такова, обаждай им се, натискай ги и така. Само да кажа, че цените на балкони Фантаскита бяха 1019 евро. Така, че това си е направо 50% отстъпка. Голям късмет извадихме, признавам си  Grinning

То оттам идва и правото ми на избор на каюта - като аз контролирам резервацията, мога да си избера къде да бъде   Wink

Блед, вие на MSC Orchestra в каква каюта пътувахте ли? Имаш ли опит със задните балкони на тези кораби? Много ли се тресат? Това ми е единственото притеснение и още не съм взела решение. Но пък сигурно е много красиво да наблюдаваш пристанището, докато кораба се отдалечава...

Видях ги Eurocar, много са скъпи джиповете Crazy По-добре 2ма човека да си хванат такси и да ги вземат от летището. Над 1000лв отиват цените, при положение, че Avis и Jumbo имат за по 600лв за 3 дни. Пфу! Вие пълно покритие ли взимате?

# 554
  • sofia
На МСЧ Армония бюфета беше на задницата, не е вярно, че тресе и шуми.
Ние сме били на 2ри дек на друг кораб посредата, е там шуми, когато си надолу. По горните декове си е ок.

Общи условия

Активация на акаунт