Фермер търси жена- 2 сезон

• 72 185
  • 594
  •   1
Отговори
# 510
Пропуснах го снощи, но сега изгледах специално частта с Елеонора и Диман - според мен не беше груба. А той и без това през цялото предаване изглеждаше незаинтересован, сега се показа и като неспособен да води по-сериозен разговор. За мен е тотално неадекватен, дано в крайна сметка да си намери подходяща половинка в бъдеще.

# 511
  • ГО
На мен Елеонора ми беше симпатична и добре, че не се взеха с Диман.

Четох във фейсбук, че Славко и Екатерина са заедно, че и сватба стягали. Rolling Eyes

# 512
Е,факт е че това предаване ме изненада ,страшни изцепки.Аз дето Слави не спрях да се възмущавам как пък всяка чувства близка и с всяка химия има,снощи само те ме зарадваха.Изглеждаха земни и влюбени и се наслаждаваха на уикенда си.Диман и Елеонора-цирк голям беше.И двамата не знам защо участваха изобщо.Димам пък с тези красиви жени,с които е бил и летвата му се вдигнала голям смях.Ти да си бил с красиви жени и да не можеш един прост разговор да вържеш,а да се държиш като пън както казахте знам ли явно аз не разбирам.За Петър ми е жал.Добро момче изглежда,как се насади на Божидара,как изобщо я хареса не знам.А Камен там все още мисля,че има нещо не както трябва.Не знам защо не дадоха какво се е случило след няколко месеца.

# 513
  • Варна
За мен Славко беше очевидено кого ще избере от самото начало и всички тези приказки за другите момичета, беше по-скоро за да не се загуби интригата.
Диман трябваше да избере Марго, с нея общуваше по-лесно.

# 514
Диман в началото каза,че бил най-впечатлен от Марго и после с нея най-лесно общуваше.Не знам как избра Елеонора,при тях комуникацията я нямаше изобщо почти в никой епизод.

# 515
  • varna
Може нарочно да е избрал Елеонора, да може после да се разпърдят нещата по-лесно. От тях всичките наистина май само Теофана го харесваше, ама той с неговите претенции. Пълен ръб.

# 516
Докато изчета коментарите ... hahaha hahaha
Аз си мислех ,че снощи ще дават и "в момента" как са ,ама ..на.
Диман е пълен идиот.Противен ми беше от самото начало.Само тази Теофана щеше да му се върже.А Марго само за пред камерите беше цялата ситуация.Хич не ме кефеше ,особено как се хилеше след всяка казано изречение.А и тя в един от епизодите каза ,че не усетила химия.ЕЛеонора ...не разбрах и тя какво прави там.Ама много се смях като каза Елеонорчето ,че нямало да спят в една стая ,а Диман '' Нека да изпием виното пък ще видим"  Joy Joy
Слави имам чувството ,че на всяка цена трябваше да си намери жена.Като изтърван е,как я шляпаше за дупето  hahaha Вече във всяка търсеше връзка за брак ,деца...
Петър милия го е страх да се отпусне пред оная скочибра.Тя пък да ми е толкова анти.Много мазна ми изглежда.Личи се ,че е за пари в цялата ситуация.
Някой има ли инфо заедно ли са в днешна дата  Rolling Eyes

# 517
  • у дома
Не са заедно

# 518
За кого ,никой ли с никой не е заедно  Shocked

# 519
съгласявам се Диман си е виновен, голям ръб ooooh! но и тази трябваше по-рано да каже, че не и е интересен

Почти не съм я следила тази боза, но Диман много се уплаши. Той е страхливец и точно заради това не избра рускинята.  А с тази /не и знам името/ няма какво да си кажат.

Попрочетох тук малко в темата и какво се оказа всички са се навързали като черва само и единствено да ги дадат по телевизора.

Дано това е последен сезон.  

Камен не живее с тази дето си я избра, засичам я най - редовно.

Билян@,според теб от какво се е изплашил Диман?

# 520
  • София
Голяма излагация това предаване!
И за създатели, и за участници!
Пък и беше супер тъпо!
Пълно разочарование!

# 521
съгласявам се Диман си е виновен, голям ръб ooooh! но и тази трябваше по-рано да каже, че не и е интересен

Диман не се притеснява, а разиграва театър - явно се рекламира с предаването, а участничките не го интересуват изобщо.
e голяма реклама си направи егати пъна, никоя нема да го хареса

Peace
 Joy

Диман никоя не хареса, то си личеше колко е безразличен. А може и да е от пасивните мъже, на които жената трябва да им се натиска.  Mr. Green

Освен Славко и рускинята, според мен никои други не са се харесвали в предаването.

Божидара вика, че с Петър си допадали в интимно отношение, е кога успяха да се опознаят, нали уж тепърва остават насаме на почивката.  Wink

А в предния епизод ужасно много си личаха екстеншъните на Божидара.  hahaha

# 522

Билян@,според теб от какво се е изплашил Диман?

От по- умни жени! В случая - Марго. Той е точно от типа мъже, страхливи от по- красиви и по- умни жени. Това ми е лично впечатление, от малкото видяно. А е пълно с такава порода мъже в БГ.

# 523
За мен Славко беше очевидено кого ще избере от самото начало и всички тези приказки за другите момичета, беше по-скоро за да не се загуби интригата.
Диман трябваше да избере Марго, с нея общуваше по-лесно.
Aха, на един акъл си бяха.

# 524
На мен ми се струва, че Диман е просто притеснителен, не знае как да покаже интереса си, и малко му е плосък хумора. А като пък и никоя не му е харесала, какво да прави. Ако беше избрал Маргото, може би щяха да си изкарат по-интересно и забавно почивката.

Общи условия

Активация на акаунт