Искам да кажа ... (44)_06.07-12.07

• 48 302
  • 1 167
  •   1
Отговори
# 1 125
  • Mediterraneo
Нещо с диклофенак би свършило повече работа според мен, все пак е кост, ама докторите знаят повече! Стискай зъби, ще мине Hug

# 1 126
Ех, Ери, много неприятно! Не ти ли изписаха болкоуспокояващи?

аналгин и нурофен- действа за малко и почти никак
време трябва май
Аулин?

# 1 127
Ери нимезил е по- силен . Само това ми помага при главоболие . Болката е зверска - един път месечно.

# 1 128
  • Mediterraneo
Аулин и Нимезил е едно и също- активното им вещество е нимезулит.

# 1 129
  • out of space
благодаря ви....ах как ме е яд
надцених се и си прецаках лятото

# 1 130
Аулин и Нимезил е едно и също- активното им вещество е нимезулит.
Да. Понеже тук Аулина е с рецепта по-често взимам Нимезил, но са си взаимозаменяеми отвсякъде.

# 1 131
Това го знам. Даже допълнителните вещества са еднакви. Но на мен нимезила ми действа по-добре и само него пия.
 Зъболекарката ми преди години ми обясняваше нещо ,че нимезила бил по -добър от аулина. Защо не помня.

# 1 132
По-изчистен бил. На мен Аулина ми помага повече.

# 1 133
Говорете ми за малки кокони, прически, гланцове и роклички и направо ще се навия на трето. Като прекарах една седмица с племенницата на морето, усетих, че много ми се гледа момиче - за мен по-приятно нещо от това да реша копринени коси, да им плета плитки и връзвам ластичета, просто няма, обожавам да се занимавам с момичета! Вярно, че е лигла и половина, ама при леля няма шест-пет, всички козируват Wink Ако някой ден реша да си сменя професията, ще стана SOS детегледачка, имам страшен талант, а гледам, че и търсене ще има, само още малко да поотраснат принцовете и принцеските на либералните родители.
А каква ужасия е харесала големия ми син не е за разправяне... с широк нос, някаква бежова косица - нито черна, нито руса и грамадна уста като на жаба. Откъде се взе това момиче по нашите земи не знам! Като го види да минава и веднага започва да кокетничи и да говори силно  Close Явно и за свекърва имам талант  Sunglasses

# 1 134
  • Euskal Herria
Янечек, Господ не на всяка жена давал синове. Не всяка имала данни за свекърва  Wink.

Хм, понякога момчетата са по-суетни и кокетни и от момичетата. Моят син е в състояние едно шише парфюм да излее върху себе си. За седмица оползотворява 100 мл и посяга и към козметиката на татко си.

# 1 135
Нещо с диклофенак би свършило повече работа според мен, все пак е кост, ама докторите знаят повече! Стискай зъби, ще мине Hug

Не ти ли дадоха по-силен аналгетик? Как да ги нарека.... Не точно наркотичен, но "смесен"? Или мускулен релаксант?

# 1 136
И в нашият градец има прожекция на Професия стрийптизьор 2 / аз даже реших че е друг филм Grinning /
 Кой е Scooba ?
 Нарязах и осолих една тиквичка и ще е на фурна ама с брашно нищо не е кашерно.

Какво е кашерно?
Sofi, Kosher е думата Simple Smile
Еврейско и съчетано по определен начин  -там не смесват продуктите -млечни и животински- и имат по два хладилника , две миялни, две тенджери за да няма контакт между съдовете и приборите.

# 1 137
И в нашият градец има прожекция на Професия стрийптизьор 2 / аз даже реших че е друг филм Grinning /
 Кой е Scooba ?
 Нарязах и осолих една тиквичка и ще е на фурна ама с брашно нищо не е кашерно.

Какво е кашерно?
Sofi, Kosher е думата Simple Smile
Еврейско и съчетано по определен начин  -там не смесват продуктите -млечни и животински- и имат по два хладилника , две миялни, две тенджери за да няма контакт между съдовете и приборите.

Да, да разбрахме се. Не я знаех на български, но коушър зная какво е.   Hug

# 1 138
Янчек, ти нямаш ли три момчета? Hug

# 1 139
Янчек, ти нямаш ли три момчета? Hug

Янтра. Пак е с "Я", но не е Янечек.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт