Искам да кажа ... (44)_06.07-12.07

• 48 259
  • 1 167
  •   1
Отговори
# 1 155
  • Sofia
Скубали сте косите пак, а?  Thinking
Що тъй?
...
А, кой, бре? Няма такива работи. Нали трябва да има и малко женска позиция, иначе ни обвиняват, че сме лигави и лицемери.

Ясноооо, влиза в куверта, значи  Laughing

# 1 156
Като чета за вашите деца и като гледам около мен дечицата на приятелки, и на мен вече много ми се иска  детенце.
Действаме по въпроса, но нещо ...
Онази вечер ги гледам две малки госпожици си играят с две кучета и едната казва на другата, че едното по-едро куче ще го кръщавала тя, понеже било като нея дебеличко.  Joy
Много са забавни дечицата, как им ги раждат такива главичките.

Последна редакция: нд, 12 юли 2015, 21:52 от Алиска

# 1 157
  • HH
Алиска, аз пък точно като чета за чуждите деца, осъзнавам че ми е рано и такова чудо вкъщи хич не ми трябва  Crazy

# 1 158
Абе друго си е като има детенце вкъщи  Peace
Ето, сега моят възлюбен изчезна да карат колелета с екстри/ т.е бира с приятели после/ и аз съм си самичко.
Толкова съм свикнала на свобода и уединение, че определено детето ще ми наруши ежедневния ритъм, но си е сладка  "болка" това.

# 1 159
  • Ямбол
Алиска, аз пък точно като чета за чуждите деца, осъзнавам че ми е рано и такова чудо вкъщи хич не ми трябва  Crazy
Ти пък, що четеш за янтрините деца. Отиди в детския форум, където си мерят децата по училища, олимпиади и състезания. там е истината. Нашите тук си разбиват зъбите, други дупетата и утре ще ги водят на лекар.

# 1 160
  • HH
По-добре за янтрините да чета, така поне виждам реалността. Пък и никой не е казал, че тия деца по олимпиадите са със здрави зъби  Mr. Green

# 1 161
  • Ямбол
Е, аз не казвам, че янтрините няма да ходят по олимпиади. Просто тя ги представя в реалността.

# 1 162
  • HH
И аз не исках да казвам това, просто ми е по-нормално едно дете да падне и да си ожули колената, а не да бъде постоянно на олимпиади.

Нещо не мога да се изразя като хората днес. Уж цял ден почивам интензивно, а съм като пребита. И това, което ме чака до края на септ., спокойно бих си го спестила.

# 1 163
Добро утро!
Ние стегнахме багажа и след малко потегляме към морето!  newsm44
Ще ви наглеждам от плажа  Wink

# 1 164
  • Пловдив
Алиска, аз пък точно като чета за чуждите деца, осъзнавам че ми е рано и такова чудо вкъщи хич не ми трябва  Crazy
Ти пък, що четеш за янтрините деца. Отиди в детския форум, където си мерят децата по училища, олимпиади и състезания. там е истината. Нашите тук си разбиват зъбите, други дупетата и утре ще ги водят на лекар.
Аз съм обръгнала и даже аз! не ходя там. Там е страшно бе!

# 1 165
  • София
Що бе, моето голямото ходи на състезания, което хич не пречи да си жули и коленете.

Добро утро! След малко ПАК отиваме в Зоопарка.  Tired Направо на работа могат вече да ни назначат там, а животните наистина ще започнат да ни казват "Здравей!"

# 1 166
  • Пловдив
Тук-таме по някое състезание или олимпиада може. Обаче всеки уикенд през годината има някакво състезание. Съжалявам някои деца на изтрещели майчунгели. Не виждам смисъл да ходя в подфорума където се хвалят къде и как са си завлачили децата.

# 1 167
  • Ямбол
Добро ви утро. Аз понеже съм в отпуск и напълно изключих, че идва понеделник и трябва да пусна нова тема. Ми свирнете, де. Отивам да я сътворя.

Ето я: НОВА ТЕМА

Последна редакция: пн, 13 юли 2015, 08:46 от Лилянa

Общи условия

Активация на акаунт