Искам да кажа ... (44)_06.07-12.07

• 48 284
  • 1 167
  •   1
Отговори
# 1 140
Ери,бързо оздравяване  Hug

# 1 141
Извинявайте ,но аз докато наваксам с четенето .. Embarassed

Аз имам момиче ,но добре ,че не е кокона .То и аз не съм била .Обичам да съм с маникюр, вързана коса, лек грим ,ниски балеринки и спортно-елегантна в ежедневието и не съм кифле. Тръпки ме побиват да не стане детето ни лигава кифла ..бррр Praynig
Но брат ми задминаваше и момичетата с претенции за еди какви си марки маратонки, парфюми, гелове, кремове след бръснене, измиващи гелове , китари, грънж дънки ,кола и т.н.

ЕРИ, оправяй се,че лятото те чака .  Hug

Снощи и аз се покачих на новото си колело ,което  мъжа ми от 4 месеца ми е купил и направих един неуверен кръг , не съм свикнала със спирачки отпред на кормилото , и за малко да се тупна .И сега не ми е време за експерименти ,та си го прибрах бързо, бързо Joy

Последна редакция: нд, 12 юли 2015, 19:10 от Анонимен

# 1 142
  • Пловдив
Янчек, ти нямаш ли три момчета? Hug

Янтра. Пак е с "Я", но не е Янечек.  Laughing
Идвам, идвам. Бях една седмица на море с децата. Прибахме се. Живи, здрави и горе-долу цели. Средния загуби приблизително 1/3 преден горен зъб.

# 1 143
  • Mediterraneo
Къде успя да го остави?

# 1 144
  • Пловдив
 Rolling Eyes Ох, не ме питай, че още съжалявам. По принцип на море изобщо не стъпвам на басейните към хотелите. Обаче единия ден много духаше и децата удариха едни молби. Точно за 15 минути на детския басейн.

# 1 145
  • Mediterraneo
Ще го оправите! Дано не се е ударил силно и зъбът да е здрав надолу. Отчупеното се изгражда безпроблемно. Скоро дъщеричката на моя приятелка буквално без двата предни зъба остана, така ги беше избила. Но се оказа, че в основата са здрави, изградиха й ги и е като нова. Навремето избих предния зъб на сестра си пък аз  Laughing

# 1 146
Здравейте Ladies !
Ние сега се прибрахме от Балкана.
Бяхме със свекър ми, свекървата, чичото на мъжа ми и други негови приятели.
Изкарахме си прекрасно в една къща за гости.
Лятото си било студ в Балкана, миналата седмица не го усетих, но снощи си наметнах едно одеяло докато бяхме на масата.
Изгорях като рак на басейна, а уж се мазах и бях с плажна туника.
Минахме и покрай баба, изненадахме я, много се зарадва. Напълни ми чанти с пресни картофки / даже ми ги изрови от градината, докато бяхме там/ и прясно сирене ...много обичам  Heart Eyes
Аз пък й занесох домашен кекс, а свекърва ми и беше направила баница и питка. Зарадва се много милата, стана ми хубаво.
Балканджиите са добри хора, някак са се изолирали и съхранили от всичката глупотия .
И искам да ви кажа, че много искам да си направим и ние една къщичка в Балкана. Имаме места и земи бол !
Връщам се да ви чета.

# 1 147
  • Пловдив
Майка ми е зъболекар, каза, че ще го оправи. Ама ... кърпено, не си е като оригиналния зъб.

А и къща в Балкана имам. Обаче от мен съвет - не ви трябва голям двор, защото се побъркваме да косим.

# 1 148
  • Ямбол
О, Янтра, много е неприятно със зъба. Дано да е млечен.
Моят син при една нелепа ситуация още в първи клас се раздели с преден горен зъб. Още не беше израснал изцяло. Изграден е, но на колко година - две пада изграждането и го оправяме отново. С щифт, но все пак е трудно да се задържи. И аз много съжалявам.

# 1 149
Сега е модата на косенето. Като чуе съседа и той пуска косачката. Пък и ароматът на прясно окосена трева е неповторим.

# 1 150
Янтре, баба ми си е от Черни Осъм / до Троян/, там си живее сега. Имаме парцели там, даже и незавършена триетажна вила имаме.
Но аз съм си харесала един парцел около декар, точно до реката, в една отдалечена махала. Райско е там.
И до година две мисля да почна да строя   Rolling Eyes

# 1 151
  • Ямбол
Ние сме поръчали на един съсед да влиза да коси, че последния път, когато бяхме там през май, тревата беше стигнала заплашителни размери.

# 1 152
Да, има си и суетни мъже... Но при тях поне не се налага да се правят специални прически  Или е еднократно и  при фризьор. А повечето момичета искат всеки ден да са различни, а на мен ми е трудно една плитка да оплета.
Ние май сме по отглеждането на принцове и принцеси Simple Smile. Моята племенница я разнасят/ме  непрекъснато. Не допуска да си седнал дори. Ако за малко я оставиш в количка, в люлка и т.н надува гайдата. По същия начин постъпва и като седнеш или спреш да й говориш. Спомням си, че и моите бяха така.
Янтра, много неприятно това със зъба. И аз мразя басейни, особено на морето. Не разбирам как можеш да предпочетеш да се къпеш в басейн при море.
Алиска, много добре си го намислила със строенето.
Косенето на трева си е приятно занимание.
Ери, стискам палци да минава болката и да зараства безпроблемно.
И да кажа, че много обичам лятото и не искам да свършва.

# 1 153
  • Sofia
Здравейте,мацки  Hug и двама младежи  Crazy!
Скубали сте косите пак, а?  Thinking
Що тъй?

Да кажа,че прекарахме чуден уикенд в Пловдив  Flutter. Басейн,кино, кръчми...тия три неща  Mr. Green. За ужас на свеки не разгледахме забележителностите  Whistling.В тая жега няма желаещи да опъват по баирите  Stop.Не й спазваме заръките на жената,'ич.

Ама,оказва се тия разтоварващи  уж уикенди,са доста изморителни. Сега сме като пребити всички  newsm78. Седи ми се дОма известно време,не ми се пътува, товари и разтоварва багаж.

И нашият двор е за косене,и прозорците ми са за миене...в четвъртък сме поканили родата на мъжа на вечеря,ще трябва да постегнем,че да няма "ох и въх"  Rolling Eyes.

# 1 154
  • Ямбол
Скубали сте косите пак, а?  Thinking
Що тъй?
...
А, кой, бре? Няма такива работи. Нали трябва да има и малко женска позиция, иначе ни обвиняват, че сме лигави и лицемери.

Общи условия

Активация на акаунт