Искам да кажа ... (44)_06.07-12.07

• 48 264
  • 1 167
  •   1
Отговори
# 1 110
  • Euskal Herria
Софи, абсолютно вярно. Предишният свещеник беше много обичан и почитан от арменската общност, почина човекът. Новият с това поведение мисля, че би отблъснал вярващите. Още повече, че не е и българин, не знае езика и трудно комуникира - само на арменски.

# 1 111
Аз използвах думата като закачка към моята диета 90-дневна - в ден на варива не се яде брашно - тиквичките са оваляни с брашно и с кисело мляко - демек хептен грешна храна. 

# 1 112
Разбрах те:)

# 1 113
  • София
Влизам преди малко в кухнята, а там синът ми мие чиниите  Shocked Погледнах календара, има още половин година до Коледа, а уж на Коледа се случвали чудеса Laughing

# 1 114
  • Mediterraneo
Влизам преди малко в кухнята, а там синът ми мие чиниите  Shocked Погледнах календара, има още половин година до Коледа, а уж на Коледа се случвали чудеса Laughing

Joy Блазе ти! Моята десетгодишна кифла няма да направи чудо за майка си и не се сеща и чорапите си да прибере! Колкото аз съм болна на тема ред и чистота, толкова тя изобщо не отдава внимание на тези неща! Все й повтарям, че мъжът й ще я бие, щото е мързелива  Mr. Green, ама и от това не се впечатлява!

# 1 115
Привет!  Тук пак е имало препирни. Искам да честитя на патерица рождения ден на детето на Флорчето! Нашето парти мина много добре,  рожденикът е много доволен. За пръв път реши, че иска да ходи при лелите си и да спи без нас. Ще видим довечера как ще се разберат, макар че аз имам някои притеснения.

# 1 116
Добре, че имам момичета, защото ако трябваше да се занимавам с прически, гланцове и пр., направо съм загубена. Но и да имах момичета, моите сигурно доста късно щяха да се сетят за кипрене.
buni, може просто да й е по-удобно с такива дрехи.
Sesylle, положението с дрехите и при мен е също. Трябва да се купуват някакви базови неща, които са универсални и в зависимост от това с какво ги комбинираш, да стават и за по-официално, и за разходка. Ама все не успявам да мисля в перспектива, харесва ми нещо на момента и според настроението.
Съни, честито на детенцето ти със закъснение. Да е здрав, палав и весел. На момчето на Флорче също. Повтарях си да не забравя и забравих Embarassed

# 1 117
Добре, че имам момичета, защото ако трябваше да се занимавам с прически, гланцове и пр., направо съм загубена. Но и да имах момичета, моите сигурно доста късно щяха да се сетят за кипрене.
buni, може просто да й е по-удобно с такива дрехи.
Sesylle, положението с дрехите и при мен е също. Трябва да се купуват някакви базови неща, които са универсални и в зависимост от това с какво ги комбинираш, да стават и за по-официално, и за разходка. Ама все не успявам да мисля в перспектива, харесва ми нещо на момента и според настроението.
Съни, честито на детенцето ти със закъснение. Да е здрав, палав и весел. На момчето на Флорче също. Повтарях си да не забравя и забравих Embarassed

Последно, момичета ли имаш или момчета?  hahaha

Скрит текст:
зная, че са момчета

# 1 118
Уж да редактирам, защото бях написала "добре, че нямам момичета", та да го направя "добре, че имам момчета", защото се замислих, че е възможно и да поискам момиче Laughing Толкова съм го и оправила.
 Да не  казвам нещо толкова категорично... Сигурно те сами се ориентират сред гланцове и чантички.

# 1 119
Уж да редактирам, защото бях написала "добре, че нямам момичета", та да го направя "добре, че имам мочета", защото се замислих, че е възможно и да поискам момиче Laughing Да не го казвам толкова категорично...

Може да ти се прииска да плетеш плитки, не е късно  Wink

# 1 120
Да , Белла, точно. Никога не знаеш...

# 1 121
Искам да кажа, че днес видяхме  една много красива италианка, млада около 20_те, ама направо кукла. Беше седнала съседно до нас, дъщеря ми  не отлепи поглед от нея, само се навеждаше скришно да ми шепне колко е красива какичката Simple Smile Добре, че мъжа ми не беше с нас  Twisted Evil

# 1 122
  • out of space
да се оплача
пребих се с колелото вчера- пирогов- счупена дясна раменна кост.
сега съм с шина, на работа и пиша с лявата ръка
децата са на междунар. състезание тази седмица и едва ли ще ги глдам
тази вечер чакам гостенче от сърбия
ох....кофти период  Cry

колко време ще ме боли, не мога да спя....?

# 1 123
  • Mediterraneo
Ех, Ери, много неприятно! Не ти ли изписаха болкоуспокояващи?

# 1 124
  • out of space
Ех, Ери, много неприятно! Не ти ли изписаха болкоуспокояващи?

аналгин и нурофен- действа за малко и почти никак
време трябва май

Общи условия

Активация на акаунт