Искам да кажа ... (44)_06.07-12.07

• 47 999
  • 1 167
  •   1
Отговори
# 75
  • Бургас
Лина, ей сега му казах и той  Shocked викам Бг Мама нали знаеш, че е като бюро за разследване  Laughing той вика тя наскоро роди, викам тоя пък! На мен ли го казваш  Crossing Arms

Joy

И моят мъж само ме бъзика с бг-мамата, обаче като стане нещо с децата и все вика: "питай в мамата", Особено за първото дете Simple Smile

# 76
Ако реша да се пропия на дърти години това дали е добро http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=25074  Grinning

# 77
Лина, Жади, сега остава и да се видите. Жади, яде ли гофрети?

# 78
Жади не си ли плодов ден кви са тез гофрети ? /То не , че аз не ядох мъфин на закуска Grinning /

# 79
Разходихме се до зоологическата градина, много е хубаво през делничен ден.
Морско ми е непрекъснато през лятото и много се надявам да отидем още веднъж. И в Родопите ми се ходи, но ако се наложи да избирам, предпочитам на  море.
За боята - от доста време все се каня да възстановя естествения си цвят, ако не ме лъжат спомените какъв е - светло-кестеняво май, но всички ме убеждават, че с червено ми е хубаво и да не го махам.
Иначе съм била всякакви цветове, най-трудно се възприемам в черно - лицето ми изглежда доста перверзно, очите ми са пъстри, с преобладаващо зелени и много изпъкват, не е моето......
Купихме си дванайсет килограма ягоди от един човек, който ни ги донесе от Родопите. Ухаят страхотно. Уж ще правим сладко и компоти, ама децата така  ги подкараха, че не знам дали ще останат Grinning

# 80
  • София
Рамацоти, благодаря!
Ама сложено е при коктейли и сокове, и съм го подминала.  Crazy
А защо ми се струва, че и преди си беше 8 лв. бутилката? Ще се купува, без значение 8 или 9 лв.
О, и това другото ликьорче, лате макиато, също е на промоция. Юхууу! Ще се пропия.  Flutter

# 81
Аз казах за промоцията
Ето
Скрит текст:
Смятам да се възползвам от промоцията на лидълският бейлис. Simple Smile

# 82
Точно тези Янче поръчвам аз , от серия на шварцкопф имат такива sunny blond spray. Пръскаш цяло лято на морето , но основата ти трябва да е поне тъмно руса, за да се получи. Ставаш като прегоряла слама, както някой  ласкаво се изказа.
Ох, Тоничка, какъв бейлис, какъв Лидъл, не е ли не ли нещо твърдо да усетя аз : Laughing blush:
А и сега е сезон на зелени салати, чудесно за узо, хубава водка и  още нещо, нали така беше.

# 83
Не. Янтра замина извън града и го отложихме. Тъй че съм режимна  Laughing

# 84
За уч. раници  тук послушах чужбинските майки и взех на нормална цена, тъй като детето категорично заяви, че няма да ходи три години с една и съща раница, иска всяка година различна. Затова реших да не давам 200 за Херлиц и подобни, тъй като после какво ще я правя, всяка година по 200 лева няма да давам, я.. То си има разумни граници детските прищевки.

# 85
  • София
Ша, аз купих Херлиц, но не за 200 лв, а за 96. Плюс несесер към нея за 30 лв. Ако Кати реши, че й е омръзнала, за втори клас ще й купя друга. Надявам се обаче да я носи две години. За повече не си и помислям. То и на мен ще ми писне да я гледам.

# 86
Аз и тя тези които харесахме бяха над 150 лева. После и показах други за около 60 и  си хареса  цвят и модел и поръчах две  различни  за да има резервна да сменяме ако се нацапа нещо или там каквото и да е.

# 87
Сядам да релаксирам със студен чай. Цял ден по задачи, после минах през фризьорката и накрая след банята седнах да си сменя лака на краката. Изпомазах се. ooooh! На ръцете се справям далеч по-добре. Ама все пак оправих положението, та да не бие много на очи като излизам. Laughing

След малко ще правя таратор и това ще ми е яденето за днес. Тези дни нямам голям апетит, което ме радва.

# 88
Шашардисвате ме с тези раници. Изобщо не съм забелязала никаква суматоха при нас по темата, нито от деца, нито от родители. най-много някое дете да си поръча с определена картинка.

Тук имахме  3 дни почивка, много добре ми дойдоха. На връх празника прибрах ММ от летището, вече не съм мома.

# 89
  • sofia
Скрит текст:
Здравейте момичета!

Днес планирам да си купя машинка за почистване на костилки (череши и вишни)

ако ще купуваш ей от този тип да знаеш, че не са много добри. Често пропускат и костилките си остават в черешите. Аз имам такава, обаче си ползвам от ония старите ръчни костилкочистачки.
Аз пък се чудя трябва ли ми машинка за вакумиране или не ми трябва.

Една малко по-скъпа - http://athome.bg/products/50005942/leifheit-37200-iglh-801852-de
Тия старите са много смотани. След като вчера избучках една кофа вишни с пластмасовата тръбичка от химикалка, а на дървото има поне още две кофи да се берат....взех решение  Laughing Въпреки, че сравнително бързо става с тръбичката, а и половинката асистираше....направи ми водка с вишнев сок.

Аз като изпадна в чуденка не ми ли трябва нещо си....най-често се оказва, че не ми трябва.

Общи условия

Активация на акаунт