Искам да кажа ... (44)_06.07-12.07

• 47 982
  • 1 167
  •   1
Отговори
# 105
Бърдс , има разлика . В детския си период съм , в елегантния минавам все по-рядко вече ...

Никът ми е от едноименния филм и е и псевдоним на известна еврейка от  Ню Йорк ,която е популярен готвач  Peace

# 106
Контесо, заради името и начина на писане винаги съм си те представяла така:

Скрит текст:

Има известна разлика  Sunglasses
и аз си представях Контесата различно, тип строгата господарка  Laughing и в никакъв случай руса.

# 107
ХАХА, разсмяхте ме . Руса съм иначе съм баш от онези тип сухарки и супер сериозна .Но русото заблуждава, а и пуснах снимки от игри с детето в парка .

Тц , развалих си форумния имидж . Резил  Mr. Green

Последна редакция: пн, 06 юли 2015, 21:56 от Анонимен

# 108
  • София
Добър вечер.Много топло днес ми се видя.

# 109
Контесо, заради името и начина на писане винаги съм си те представяла така:

Скрит текст:

Има известна разлика  Sunglasses
и аз си представях Контесата различно, тип строгата господарка  Laughing и в никакъв случай руса.

Мен представяш ли си ме руса?  Grinning

# 110
 Софи, не руса Laughing и теб по-строга си те представям и с къса коса или права, но винаги прибрана и със очила, искрящ поглед, но с чувство за хумор.

Чек ме изненада много с тази рижава коса, а преди да пусне снимката с краката си я представях съвсееем различно, а тя даже метеорити на Герлен имала Joy

# 111

so what?  а аз каква съм според теб  Laughing Некой бухал ли  Joy

# 112

so what?  а аз каква съм според теб  Laughing Некой бухал ли  Joy

не, същата от аватара си и много дребничка.

# 113
Жармен, аз си те представям като Пенелопе Крус във "Вики, Кристина, Барселона" или както му беше името на този филм.

# 114
  • София
 Laughing Я кажете мен как ,че ми стана интересно.Като сте тръгнали нали все пак.

# 115
 midnightStar , ама ти много малко пишеш за цялостен образ. Но предполагам, че си дългокоса, слаба, спортен тип.

# 116
Естел си представям ката Амели Пулен.

# 117
  • София
Уцели десетката направо. Hug

# 118
Никът ми е от едноименния филм и е и псевдоним на известна еврейка от  Ню Йорк ,която е популярен готвач  Peace

Аз пък винаги го свързвам с готвачка от популярен кулинарен тв канал. Да не се обидиш.

# 119

Аз пък винаги го свързвам с готвачка от популярен кулинарен тв канал. Да не се обидиш.
Не ,как да се обидя като е така. Писала съм ,че е от едноименен стар филм и от готвачка от Ню Йорк Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт