Искам да кажа ... (44)_06.07-12.07

• 47 990
  • 1 167
  •   1
Отговори
# 90
  • Перник
Аз пък вадя костилки с кламер - е това е най-мърлявият начин, но сок изтича доволно.

Да се похваля, че от месец съм на нова работа във фирма за козметика и сега изпробвам всякакви цветове лакове - никога не съм била с по-красив маникюр   Flutter . Пък и гланцът за устни - добре, че предлагат от този почти перманентния, че иначе не може да ми се задържи дълго на устните.

На мен определено ми е морско - това е единствената фирма, от тези, в които съм работила досега и която да има лятна ваканция - е чакам я с нетърпение.

# 91
  • София
Принципът е същия. Пробвай, ама внимавай за да не счупите после някой зъб със сладкиша. Аз моята машинка я купих за да не си боядисвам ръцете със сока, но я пиша в графа несполучливи покупки.
Старата ми ръчна джаджа е подобна на тази и е много удобна и сигурна.

И тук няма суматоха около раниците.

# 92
  • София, Младост
Здравейте!
Завърнах се от гръцки уикенд и ви изчетох даже  Laughing.

Мисля, че в предната тема Sesylle беше питала как се справяме лятото с готвените ястия, дето хем е хубаво да ги има в хладилника за децата, хем понякога предпочитаме нещо леко о така не им идва ред и се развалят и хвърляме.. Аз може и да съм писала по-рано, но от няколко години процедирам така целогодишно: Особено когато готвя сума, още щом изключа котлона и я пресипвам в буркани с винтови капачки. Даже сипвам в бурканчета от лютеница-една доза на малкия за обяд, примерно. Обръщам с капачките на долу и като изстинат бурканите и си "дръпнат" капачките прибирам в хладилника. Така имам винаги сготвена супа, трае много повече от колкото оставена в тенджерата. Обикновено се изяжда, но 1-2 седмици със сигурност е ОК.

От къде да си изтегля филма по книгата "Слугинята" и така ли се казва всъщност филма по книгата, че по ваша препоръка я изчетох на един дъх, а сега разбрах от Тонка, че и филм имало  Hug

# 93
Филмът мисля, че го бяха превели "Южнячки"  Peace Иначе - Замунда.

# 94
  • София, Младост
Благодаря, Мър!  Hug.
Намерих го, довечера ще си го дръпна  Peace

# 95
На мен ми е уморено.
Много се радвам на това време. Чувствам се жива, изпълнена с енергия. Ако Даун не ме осинови, отивам на някое целогодишно топло местенце.

# 96
На мен ми е уморено.
Много се радвам на това време. Чувствам се жива, изпълнена с енергия.

Ама че противоречив пост newsm78

# 97
Ама тези бои, които се продават масово, няма как да изрусят толкова, колкото на мен ми трябва. Аз имам супер дебел косъм и съм много тъмно кестенява. С боя от магазина, най-много да стана рижа (отива ми между другото).

Ако има някоя фризьокка, която не е пишман, като мен да ми напомни как се месиха адските смеси.
И аз съм с тъмно-кестенява коса ,боядисвам се с Кларол боя и ставам нещо средно между рижко и светлокоса .

Последна редакция: пн, 06 юли 2015, 21:42 от Анонимен

# 98
На мен ми е уморено.
Много се радвам на това време. Чувствам се жива, изпълнена с енергия.

Ама че противоречив пост newsm78
Винаги ли трябва да има логика в постовете Grinning
 Като си чета стари мои направо мисля ,че друг човек ги е писал Grinning
  Естел какво ти е мнението за Борил ми е интересно?
   Той дали ще посмее да се завърне пак и кога ще се засече с Естел в тази тема Simple Smile
 За резил е добре веднъж да се боядисам руса - ще е уникална гледка - след няма и седмица като се появят черните корени.

# 99
Какво е станало с Борила.

# 100
  • Ямбол
Има подозрения, че е някоя от пишещите в тази тема.

# 101
  • Луната ни пази
Здравейте, момичета и от мен в новата тема! Лиле,   bouquet
Първо за "Слугинята"- изчетох я на един дъх, много ми хареса, дръпнах я покрай питанията на Жаки (търсеше я за подарък). После и филма изгледах "The Help" ("Южнячки"). Има го в Замунда. И той много ми хареса.
Детето е на село цяла седмица, а на мен ми е пусто. Хем е при майка ми, т.е. в по- сигурни от моите ръце. Вчера пък бях леля- гледачка. Голям кеф. Обожавам го това дете. Колко много усмивки ми пусна.  baby_neutral
На мен ми е морско, в сряда ще направя първото море Simple Smile

# 102

често срещано раздвоение на личността.

Как са твоите хора?

някой срещал ли е тема за безглутеново хранене? погледнах в диетите, но не намерих тема, та ако някой е срещал да даде знак плс.

Последна редакция: пн, 06 юли 2015, 21:34 от so what?

# 103
Контеса,радвам се да те видя  Hug Имаш много хубави плътни устни.

# 104
Контесо, заради името и начина на писане винаги съм си те представяла така:

Скрит текст:

Има известна разлика  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт