Искам да кажа ... (44)_06.07-12.07

• 47 986
  • 1 167
  •   1
Отговори
# 120
  • ту тук, ту там
Привет и от мен в новата тема!
Преди малко писах, писах и ми се затри постът, после ме домързя пак да го пиша!
В тази игра с асоциацията не мога да взема отношение, защото май повечето знам как изглеждат. Ще опитам все пак с някои, за които се сещам де! Софи и аз си я представях с руса коса на късо каре, но после я мярнах из фейса исе изненадах. Соу уот не съм я виждала, но си я представям дребна и фина! Миднайт - дългокоса и чернокоса.
Валери като се описа днес и се сетих, че съм я виждала също.
Естел не съм виждала, првдставям си я много кльощава (тя си го е казвала), но не висока и с по-скоро къса тъмна коса.

# 121
Писала,но кой да чете.  Blush
Не ми напомнаш за готвачката. Уточнявам че нея не я харесвам.

# 122
 как се разпознавате във фейса, дори и да си приятел на приятел не знам имента на хората, как ги свързвате с ника? Може би аз не се заглеждам много.

# 123
Чек , на мен много ми хареса никът,защото обожавам да съм босонога ,а с Контеса стават много интересна комбинация на хем боса, хем и Контеса и е закачка към персоната ми . След като гледах филма пък съвсем си го заплюх .
Иначе не се оприличавам на готвачката въобще ,но ми харесват къщата ,градината й кухнята и. Само името ми допадна .

И аз повечето съм ви виждала и няма да е честно да си представям  Blush
Тези ,които не съм ги виждала си ги представяме все по-различни от реалността ,и съм се отказала да пробвам вече.

# 124
  • ту тук, ту там
Сама не знам как, но много хора съм разпознала. Иначе някой като се сприятели с мой приятел и често започва да ми излиза в "people you may know". Все има някаква подсказка!

# 125
  • София
Аз нямам фейс.Виждала съм повечето май. newsm78

# 126
Соу, аз съм пренесла контактите си и във Фейса и знам кой добавям в този момент .Все пак не добавяме 20 човека наведнъж ,а по 1-2 симпатични ни на година в последно време и по- интензивно в началото.  Peace

# 127
Аз не се крия, много пъти съм си била с моя снимка, но имах период, в който изобщо не съм писала в Клюкарник.
 През ФБ почти никого не съм разпознавала, но и малко стоя там, почти никак. elleni , теб си те представям руса и нежна. Малко тип Дрю Баримор.

# 128
168/9 съм . Не се имам за висока-ама дребничка не са ме наричали никога Grinning
 Кое в писанията ми ме приобщава към дребничките - нещо като Наполеонов комплекс ли  Joy
Пенелопе ми е любима актриса.
  Контеса не съм си я представяла строга - и даже си покри представата ми за нея като я видях на снимка. Има много нежни очи.

# 129
  • ту тук, ту там
Вал, руса съм, ама за нежна...  Crazy
Ще ти се представя, ако те мярна скоро из фейса!   Grinning

Да, за Дрю може би да! Или Рене Зелуегър, не случайно бях известно време с аватар с Бриджит Джоунс!

# 130
Кое в писанията ми ме приобщава към дребничките - нещо като Наполеонов комплекс ли  Joy
 Laughing не знам, така съм пешила, че си дребничка и много подвижна, че не оставяш нищо наполовина, все до край трябва да е докарано и изяснено.

Писала,но кой да чете.  Blush
това е добре.

Във ФБ имам няколко човека от форума, повечето от американската тема и няколко от старите, които даже не пишат вече тук или много рядко. Може да съм коментирала даже с някой на стената на общ приятел, но не се заглеждам много в профилите.

# 131
Вал, руса съм, ама за нежна...  Crazy
Ще ти се представя, ако те мярна скоро из фейса!   Grinning

Ще чакам.

# 132
 Елени, дребна съм ,но фина гимнастичка от няколко години не съм.

Последна редакция: пн, 06 юли 2015, 23:22 от so what?

# 133
  • Sofia
Привет,девойки  Hug
На мен ми е Софийско вече  Thinking,днес се прибрахме от морето. 100 дена път с камили направихме  ooooh!. Предпочитам да карам аз,по-бързо ми се получава  Embarassed
Взехме си и домашната любимка от "баба й" и сме в пълен състав разположени по дивана  Mr. Green.
Като пребита съм,все едно пеша съм вървяла от Албена до тук  Rolling Eyes.Заръчах пица за вечеря,врътнах една пералня,поизвадих багаж,ама утре ще оправям и къща и себе си.

Жаклин, как смогваш и се навиваш да готвиш за толкова народ  Shocked Добра душа си  Hug.И аз обичам да готвя,ама такива количества-не съм.

За Борил нямам никаква теория.

Оф,много сладки изядохме по моя край,че и насам си донесохме- маслени,залепени с конфитюр и оваляни в кокос/ядки. Ядем ги като семки  ooooh! Хем ми е гузно,хем набивам  Embarassed

Утре пращам младежа на тенис,че да поошетам.Почти 2 седмици не сме си били дОма.

В петък май към Пловдив ще ходим,за уикенда,да клечим по басейните  Laughing.

Не съм експериментирала много с косата си,а ми се ще  Rolling Eyes

# 134
  • София
Здравейте, момичета  Hug
Върнахме се от вилата. Баш в най-голямата жега. Много работа ме чака тази седмица и много обикаляне. Вече съжалявам, че така силно исках да дойде лято, жега и слънце.
Жади, наистина е малък света.  Hug
А относно кой как си представя другите, аз съм си измислила някаква визия за всички, които не съм виждала, че иначе ми е много сложно да си говоря с човека отсреща.
Софи си я представям със светло кестенява коса, много крехка.
Елени - руса, светла като цяло с малко лунички.
Мид - с чуплива дълга тъмна коса, висока и атлетична.
Сега ще се сетя още кой не съм виждала и ще напиша.
Тонка, какво стана с племенницата?

Общи условия

Активация на акаунт