Искам да кажа ... (44)_06.07-12.07

• 48 017
  • 1 167
  •   1
Отговори
# 135
Яд ме е. Изпуснах Контесата. Аз пък си я представям много нежна и чернокоса.

# 136
Мид е показвала снимка. Тъй че май не мога да си развихря фантазията  Laughing

# 137
За мен всички сте красиви.

Нали знаете коя съм? Доказвам тезата си, че в даден момент името говори наместо човека.

Свекърва ми не е добре.

Не съм получила още ЛС с подозрението кой е Борил?
Аз ще ви кажа- слаба жена, която държи това да ѝ бъде казвано и не търпи евентуално по-слаби и по-добре оформени от нея. На всичкото отгоре е самотна, защото регистрацията ѝ е от 31 декември, ранен следобед.

Последна редакция: пн, 06 юли 2015, 23:31 от Анонимен.

# 138
дано се подобри  Hug

Виждала съм само няколко човека тук, таче мога да се развихря .

# 139
  • Euskal Herria
Кас,  Hug. Дано да се повлияят в положителна насока нещата.

# 140
Благодаря! От петък в два след полунощ до този час още чака да се дореди до апаратура, която да каже, колка на брой да бъдат операциите. Един бил за цялата болница. Болницата е Пирогов!

Детето днес и на тренировка беше. Боли го гърба, но стиска.

# 141
  • София
Кас, пише Анонимен, но профила е с твоята снимка. Може би защото след Анонимен има точка.
Какво й е на свекърва ти? Стискам палци   Hug
Искам да ви кажа, че Елени е точно такава, каквато си я представях. Направо чак се стреснах.
So what, развихри се. Много ми е интересно да чета такива предположения.

# 142
Каси , много сила ти пращам  Hug Hug

# 143
Чакам си ЛС- тоооо.  Mr. Green

Цвети, травми следствие на битов инцидент.

# 144
И за толкова време, никой не я прегледа? За пореден път се изумявам от лекари и болници.

# 145
  • София
Чакам си ЛС- тоооо.  Mr. Green

Цвети, травми следствие на битов инцидент.
Понеже не съм изчела част от страниците, мислих, че си разказала по-подробно какво точно е станало. Извинявай, ако разпитвам  много Hug
Как е детето?

# 146
И за толкова време, никой не я прегледа? За пореден път се изумявам от лекари и болници.

Преглед веднага- рентген, ехография на вътрешни органи, кръв, урина и утре става пети ден от както чака дореждане до заветната апаратура. През това време аналгетизи мускулно, антипиретици, аспирин протект и стига толкова.  ooooh!

Детето го боли гърба, но е от натъртване. Поне мина всичко профилактично.

# 147
Каси,дано всичко се оправи Hug Цвети,как е вашата баба?

# 148
  • София
Каси,дано всичко се оправи Hug Цвети,как е вашата баба?
Осмичка,  Hug днес е направила 7-8 крачки. Ако някой ми беше казал, че на 90 години, 1 седмица след като са й сменили тазобедрена става ще стане да ходи, нямаше да го повярвам, ама ето на! Китката и ръката много я болят. А свекърва ми е в някаква нервна криза постоянно и чертае черно бъдеще. Купила съм й едни леко весели хапченца и утре ще й ги дам да си ги пие редовно, че иначе ще лудне сигурно милата.
Кас, дано утре мине на апарата и нещата се развият по възможно най-добрия начин.  Hug

# 149
Цвети, пред очите ми една 93-годишна баба направи първите си, при това стабилни крачки със сменена тазобедрена става. В болница Витоша това. Който закъса ортопедично  с възрастен, там да ходи.

Общи условия

Активация на акаунт