Искам да кажа ... (44)_06.07-12.07

• 47 978
  • 1 167
  •   1
Отговори
# 150
  • Mediterraneo
Морско ми е, но на плаж от една седмица не съм ходила. Зверски горещо е, навън не е за хора. Утре планирам още в 9 да заведа децата, да постоим не повече от 2 часа и обратно вкъщи на климатика. Басейнът на двора се пълни с хора след 19 часа.

Не мога да прибера децата отвън, голяма игра тази вечер! Тъкмо ще изчакат баща си от работа  Mr. Green

В момента съм с червеникава коса. Откакто експериментирам с косата си, само броени пъти съм ходила на фризьор за това- бях пощръкляла да си правя руси и червени кичури, но не се оказа моето това и след третия месец се отказах да ги поддържам. Черна и червена се правя предимно; черното много ме състарява и отдавна съм се пробвала.

# 151
Борил не е е Естел, твърде различни са по стил на изразяване.
Аз мисля, че не е жена, не го усещам така. Може и да греша, но едва ли. Писал е и преди във форума, но е мъж.
Гювечът стана превъзходен, обрах овациите, ядоха доста хора, а и утре за обяд ще има. През ден готвя, утре само ще си лежа:)
Цвети, силна жена е баба ти, да е жива и здрава  Hug
Има ли някой, който не ме е виждал, че да каже как си ме представя, едва ли:))
Аз не съм виждала Софи, Контеса, Мамчето.
Каси, дано минат благополучно операциите или операцията и свекърва ти се възстанови напълно.
Пътуването ви пропада ли?

# 152
  • Ямбол
Моята дъщеря се оплаква от болки в опашката.
В последно време не може да стои много седнала.
Преди десетина дни беше паднала на стълбите във входа. Ама като не слуша, че с джапанки по стълби не се бяга.
Сега съм ѝ казала да лежи повече и да я пази. Натъртено е явно.

Аз не мога да си избера книга за четене. Зарязах Сара Уотърс, много бавна ми идва. Бях си приготвила Вонегът, нещо ми е ту мач абстрактен.
Не мога да реша между трилър, чиклит или може би Мери Шели.

# 153
Софи, не руса Laughing и теб по-строга си те представям и с къса коса или права, но винаги прибрана и със очила, искрящ поглед, но с чувство за хумор.

Чек ме изненада много с тази рижава коса, а преди да пусне снимката с краката си я представях съвсееем различно, а тя даже метеорити на Герлен имала Joy
Всичко е вярно, но от една седмица съм руса. Стана мноооооого случайно, но ми хареса и засега го оставих. Така че в момента съм очилата лелка - блондинка.  Sunglasses

# 154
лелка в никакъв случай! все сме свежарки тук, свежи лимонади Grinning

# 155
Цвети, Касите, дано бързо се оправят бабите.
Това да чакаш 5 дни, за да те видят на апарат, който е наличен не мога да го разбера.

Аз днес излизам в майчинство. Трябва да устискам още малко.

# 156
Добро утро!
Изпуснах ви доста, надявам се всички сте добре. За мое съжаление почивката свърши, но пък беше много хубаво. Така добре си починах, че днес не знам как да се стегна да работя Simple Smile
Ванини, ще устискаш, няма къде да ходиш.

# 157
Ддобро утро, изпуснах ви.

# 158
  • София
Добро утро на всички!!!!
Хубав, жарък летен ден ви пожелавам, особено на тези които могат от време на време да се топнат във водичка Wink
Чета, чета, и май нямам много за казване, освен че вместо на направя сладко и конфитюр от мързел наблъсках повечето вишни за вишнЬОвка Mr. Green
Жаки, за пореден път ме изумяваш с този гювеч. Толкова добра душица, чак нереална Hug Hug Hug

Лили, обърни внимание на опашката на детето, МНОГО БОЛИ!
Аз така преди време (за да покажа колко съм ядосана) театрално дръпнах силно една дървена табуретка между краката си, за да седна със замах, обаче я дръпнах много силно ... и се изплясках но г*з на керамичния под .... боля ме половин година, и обиколих бая болници за диагноза, а навсякъде ми излизаха със заключение "няма сигурни данни за счупване"...
Накрая се излекувах с някакъв мехлем, ама не помня името му Confused

Ванини, айде  Hug Hug Hug След Тотето на Бела, сега да да чакаме твоите рожбички ... голям кеф е в темата, и всички да ти пращаме положителните си мисли и енергии Heart Eyes Сигурна съм, че помага!!!!

# 159
  • София
Цвети, Каси, пожелавам ви бабите да се оправят бързо!
Леле, Жаки, не подозирах тези ти готварски таланти. Аз обичам да готвя, обаче не и в такива обеми. Не мисля че бих се справила с изхранването на толкова хора.
Ванини, и на теб стискам палци всичко да е наред и баш когато трябва да ни се похвалиш с едни чуднички бебета.
След малко ще закарам дребосъчко при баба му, а после отиваме с голямото момче да гледаме "Отвътре навън".

# 160
Касита, а няма ли начин това изследване да се направи в друга болница? Дано се оправи бързо жената. Както и на Цвети бабата.
Ванини, почва най-прекрасният период. Колко бързо минава времето. Пожелавам ти всичко да е наред, безпроблемно и щастливо.
И аз знам, че много боли натъртено. Майка  една година се подхлъзна в банята и доста време я боля. Но си има деца, които се правят на герои и трудно споделят неразположения.
Много обичам жегата. Слънцето ме зарежда.
"Овътре навън" пробвах да им го предложа за гледане. Но сякаш не са особено умозрителен тип и гледаха само половин час. Но вчера случайно попаднахме на "Синьо лято" по БНТ и много им хареса. Трябваше обаче да обяснявам какво е цикъл, че на едно от момичетата му дойде за първи път. И после дребното разправяло на баба си, че гледал един филм, в който на момичето му дошъл цОкъла.

# 161
Луси, не е голяма работа и не съм хич добра:) Мързелива съм много, само готвенето ми иде отръки и го правя с мерак:) Оказа се, че  и за пет и за 15 принципа е един и същ, просто увеличих съставките и подправките. Янтра я разбирам сега с десет литровите тенджери, ама ако мойто е временно, нейното е ежедневно:)
Валери, като малка любимия ми филм беше синьо лято:)
Вани, стискай още мъничко и ще си гушнеш бебетата, после се наслаждавай на всеки миг, че времето лети. След няколко дни моето малко момиченце става на три, вече не е бебе, а сякаш вчера видях сбръчканото и личице за пръв път.

# 162
Ванини, ти си герой щом устиска 45 дни преди термин. Всеки ден отгоре ти е голям подарък  Heart Eyes Пожелавам ти да изкараш до 38 седмица, когато щеш не щеш ще те резнат.

# 163
Аз пък никой не си представям как изглежда. Както и мен едва ли някой си ме представя. Laughing
Виждала съм тези, които са си пускали публично снимките. Има наистина хубави жени във форума. Без да е четка.

Ще обикалям да си търся бански днес. Много претенциозна съм станала по отношение на дрехите като цяло и трудно си харесвам нещо.

На Цвети и Каси желая бързо възстановяване на бабите.

# 164
Ванини, то дошло.  Simple Smile  Hug

Не казвайте на свеки баба, моля, тя още не влиза в пенсионна възраст.  Laughing

Отиваме с децата на църква да запалим за мама по една свещичка. Кога мина година.  Confused

Общи условия

Активация на акаунт