Искам да кажа ... (44)_06.07-12.07

• 47 902
  • 1 167
  •   1
Отговори
# 270
Който между другото е много тъпо подбран. Нито си белла, нито си дона. Че и неграмотно е написано.

Какви интелигентни методи, Даун? Хората са мутри и искат да тровят котки.

Ох, за ника се хвана  Laughing определено съм белла и се е виждало. Обяснявала съм защо е написан така. Само, че за теб е сложно. Айде със здраве!

# 271
  • Mediterraneo
Без да вземам нечия страна в спора, заставам зад думите на Тонка по въпроса. Не ме впечатлиха думите на Бела, ако не бяхте скочили всички, така щях да забравя какво точно е написала. Не вярвам да й е толкова малко акълът, да заложи наистина отрова навред, че и да го сподели тук.
От друга страна, колко отрова се залага ежедневно, ама щото не е написано в Бг мама, значи няма нищо?! Пък Жармен ако се е борила с мишки и плъхове, колкото мен, тогава ще я питам дали и за мишки не предпочита отрова  ooooh! Като почнете да се вживявате толкова!

# 272
  • София
Стана много грозно и се учудвам, че големи жени се държат като прегорели бушони. Хайде охладете си страстите кой както може.

# 273
Тонка, за мен намерение за убийство по особено жесток начин ми говори нещо за човека, споделил го. Съжалявам, но няма как да го одобря или преглътна.

# 274
  • Euskal Herria
Понякога в яда си човек казва неща, които може и да не мисли. Като се охладят страстите, обикновено нещата изглеждат различни.

# 275
  • София
Даунче, мисля, че ти си изложи мнението по съвсем категоричен, но културен начин, без да истерясваш.  Peace

Борилчо, къде си, мойто момче? Ела и кажи нещо тъпо, моля те.  Hug

# 276
Тарталета, с плъхове и аз съм се борила. Залагах хуманни капани, но накрая котките на съседите ми решиха проблема.

Няма как да се държи котка само в къщи на село. В  града, моята живееше само вътре, но ако я гледах в къща, щях да я пускам и на вън. Наистина, каква ви е драмата, че е минала през двора ви, докато спите? Не разбирам. Котките бягат, когато има хора. Рядко са нахални и наистина най-много да отмъкнат нещо. Това трябва ли да им струва живота?

# 277

Бориле,яви се  Praynig

# 278

Бориле,яви се  Praynig

Joy

# 279
  • София

Чек, стига си плашила кой къде ще изтипосаш, какво знаеш и на кого ще пишеш. Баси простотията.

Я си гледай работата! Това го пишеш по повод простотията, която ти сътвори в темата за пожара до Чернобил и онова страшно нещо, което твои близки от външно министерство ти казали. Това за Белла беше друго. Има хора, които хич не обичат такива като нея и без изобщо да заплашват, могат да я открият. а точно тя е супер лесна за откриване, защото така си го е направила.

За теб е много важно да плашиш, де Mr. Green

Белла, на 8-ми юни се родиха внученцата Heart Eyes Много са ми хубави фарфалачетата! След 20-тина дни макс ще са готови за нов дом Simple Smile

Котките из дворовете не са болка за умиране. Безакълното им развъждане - да!

# 280
Даунче, мисля, че ти си изложи мнението по съвсем категоричен, но културен начин, без да истерясваш.  Peace

Тонка, ако искаш да върнеш темата в безпроблемния и вид, сподели рецепта за мъфини с боровинки, ама веднага:-)

# 281
Горджи, понеже майка ми и баща ми обмислят постоянно живеене на вилата мислим за вариант куче. Ще го обсъдя с тях. И ще взема кучето за да се грижим за него, а не защото се съобразявам с котките на съседите!

# 282
  • Euskal Herria
Даун, скоро в темата за бързи кулинарни въпроси и отговори бяха споделили рецепта за мъфини. Ще погледна къде точно беше и ще дам линк.
По-добре да пусне едно фото - след всички страсти, които породи  Joy. Ама не смее момчето - нали така го бяха посъветвали, когато обеща снимки от зимната почивка.  Joy

# 283

Чек, провери как се пише ембицил. Две грешки в една дума.

Случайнос? Не мисла! Да ходи да ме докладва за несъществуваща дума.

# 284
  • София, Младост
Не съм Тонка*, но да се намеся и аз...... Даун, ето една рецепта за мъфини с боровинки: http://pep-4o.blogspot.com/2014/06/blog-post_18.html. Точно тези не съм ги правила, но на pep-4oнещата нямат грешка.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт