Съвети за университети в Шотландия - 3

• 109 273
  • 473
  •   1
Отговори
# 120
  • UK
По принцип Абърдийн си има славата на най-скъп град, или поне я имаше до преди година две.
Правилото го няма, но от личен опит бих казала да не работиш повече от 20 часа седмично, особено ако си избрал инженерна наука, защото в един момент почва да ти страда образованието от това.

# 121
А да, бях забравил тънката подробност, че Единбург е най-скъпия град за живеене в Шотландия. ...
Ох, като те гледам колко си информиран, се изкушавам аз да ти поискам съвет. Боя се само въпросът ми да не изглежда твърде глупав. Ще помисля още малко... Thinking

# 122
А да, бях забравил тънката подробност, че Единбург е най-скъпия град за живеене в Шотландия. ...
Ох, като те гледам колко си информиран, се изкушавам аз да ти поискам съвет. Боя се само въпросът ми да не изглежда твърде глупав. Ще помисля още малко... Thinking

По-скоро прекалено самоуверен, млад е още, ще му мине  Mr. Green Само си мисли, че знае всичко, нека не му отваряме очите прекалено бързо.

# 123
Ами той може да е прекалено самоуверен,но и вие не сте по -добри . С такава ирония го заливате .
  Далеч ли остана времето ,когато и вие сте били така!?
  И знаете ли предпочитам такива млади хора с плам и устрем ,а не плахи и неуверени дето чакат мама да ги поведе за ръчичката.
   На моменти и моята дъщеря е такава и аз съм я пресичала като вас ..  в повечето случай се е оказвало ,че тя е правата.
  Оставете младостта да е дерзае - не й отрязвайте крилете ,само щото вашата е отлетяла.  Дайте й устрем или подайте ръка да не ми да сгреши и падне от високият скок.
   Има различни критики - доброжелателни и градивните са ползотворни - ядни забележчици звучат дребнаво и не показват добро състояние на духа на тоз дето ги лее.  
    Всички сме били млади и неопитни . Аз все още се чувствам такава .
    С блага дума да посеем нещо ползотворно .
  Усмихнат ден ви желая !
  Както винаги написах това което почувствах и ся очаквам .........Grinning
   Дъщеря ми е в Абърдийн , но отскоро - ако има желание може да обменят няколко слова.
    Усмивки и добро състояние на духа да бликат от вас - и негативизма далече да бяга.

# 124
Скрит текст:
Ами той може да е прекалено самоуверен,но и вие не сте по -добри . С такава ирония го заливате .
  Далеч ли остана времето ,когато и вие сте били така!?
  И знаете ли предпочитам такива млади хора с плам и устрем ,а не плахи и неуверени дето чакат мама да ги поведе за ръчичката.
   На моменти и моята дъщеря е такава и аз съм я пресичала като вас ..  в повечето случай се е оказвало ,че тя е правата.
  Оставете младостта да е дерзае - не й отрязвайте крилете ,само щото вашата е отлетяла.  Дайте й устрем или подайте ръка да не ми да сгреши и падне от високият скок.
   Има различни критики - доброжелателни и градивните са ползотворни - ядни забележчици звучат дребнаво и не показват добро състояние на духа на тоз дето ги лее.  
    Всички сме били млади и неопитни . Аз все още се чувствам такава .
    С блага дума да посеем нещо ползотворно .
  Усмихнат ден ви желая !
  Както винаги написах това което почувствах и ся очаквам .........Grinning
   Дъщеря ми е в Абърдийн , но отскоро - ако има желание може да обменят няколко слова.
    Усмивки и добро състояние на духа да бликат от вас - и негативизма далече да бяга.

А някакъв полезен съвет на момчето да дадеш, след като си изля болката? Защото темата е точно за това.

# 125
Ще му дам стига да мога . Да ми пише на лични .

# 126

Давай, добре дошла си. Току-виж вместо да водиш безсмислени спорове, си научила нещо ново. Simple Smile Гледах няколко различни класации, според които Единбург е не само най-скъпия град за живеене в Шотландия, ами е в Топ 5 на UK. Не знам до колко са достоверни тези класации, просто се ориентирам според тях. Аз съм се насочил към Глазгоу и Единбург ще ми е insurance, така че се надявам да избегна  "скъпотията" там. Grinning Благодаря на всички за отговоритe и полезната информация!

# 127
С кого съм водила спор, че и безсмислен? Само се чудех...  Laughing
Даже учудване от това, че избираш град, а не университет и специалност не съм изразила.
Нито пък съм те питала къде учиш в момента и през колко бакалавърски програми може би си минал.
Ще питам, не се съмнявай, само да видя, че си информиран по въпрос, на който не мога да намеря отговор другаде, веднага ще те питам.

# 128
С кого съм водила спор, че и безсмислен? Само се чудех...  Laughing
Даже учудване от това, че избираш град, а не университет и специалност не съм изразила.
Нито пък съм те питала къде учиш в момента и през колко бакалавърски програми може би си минал.
Ще питам, не се съмнявай, само да видя, че си информиран по въпрос, на който не мога да намеря отговор другаде, веднага ще те питам.

Както обясних в първия ми пост, "за мен най-важни са възможностите за работа и цените, защото университетите за моята специалност са горе-долу на едно ниво." Другите въпроси нямат никакво значение, а и мисля, че вместо да спамим, по-смислено би било да пишем по темата, за да сме полезни и на другите. Simple Smile

# 129
Темата е "Съвети за университети в Шотландия".

... Другите въпроси нямат никакво значение...
Та да пишем по темата - какво казваш за университетите в Шотландия?
Не е честно да осветляваш само "колежките" в темата за Холандия.  Laughing

# 130
Наближава децата ни да се приберат за Коледа.Нашия син вече си поръча да го посрещнем у дома с пилешка супа.Изяви желание да се научи и как да я приготвя.Пак,ще сме  newsm68 newsm55 1dishes wash 1ironing newsm64,но пък е толкова приятно да са при нас.

# 131
morska68, чудесна новина! Нашият също се прибира, но няма поръчки  Mr. Green

# 132
Ехо, момичета, какво става, прибраха ли се студентите? Моята девойка пътува днес, а аз тръпна пред компютъра и следя информация за полетите. Ако довечера видите на летището една жена с меденки в ръка /това си е поръчала/, можете да ми се обадите.

# 133
Ааа, моят се прибра, но пак почти не го виждам  Grinning

# 134
И ние сме с един повече у дома.И за изненада на всички е отслабнал с 15 килограма.Имаше преди това доста излишни.Вече е в норма.Спрял газираните напитки и много други неща.Най много е доволен,че има кой да му готви.Там един от другите му съквартиранти си правил сандвич само от две филии хляб.Жалка работа са тези момчета.Някои чат пат си готвят.Нашия е от тях.Да са живи и здрави !

Общи условия

Активация на акаунт