Кей стана мама-"Добре дошла"на самодивата Димана!Бъдещи мами над 35

• 32 307
  • 733
  •   1
Отговори
# 630
Кали, стискам палци всичко да е наред!
Благодаря за милите думи за моята щерка, снимката е от архивите, сега вече е голяма, на 8 г.
Кей, дано ви изпишат в понеделник и всичко да е ок.
Скрит текст:
Нас ни държаха 11 дни след раждането, тъй като малката беше с тежка жълтеница, няколко пъти на лампа, та напълно те разбирам. Други също секцио ги изписваха на 4-тия ден, що мами изпратих, преди да се приберем и ние

# 631
  • Варна
Кали  Hug Не може ли още днес да отидеш да те видят или... Thinking Ох,дано се пребори малката душичка Praynig

E, в сряда ме гледаха. Не може всеки ден, само защото аз имам изчезнал симптом... Ще потъря още малко главоболието и ще пия парацетамол. Нали само това можеше? А гаденето е побъркващо, но се търпи засега. Обихновено след обяд изчезва и вечер към 21.00 пак се завръща. Вчера обаче ме държа почти цял ден. И днес така си отворих очите, с гадене...

# 632
  • Пловдив
 Peace да,парацетамол.А за гаденото...ако ти понася пробвай вода с лимон.

# 633
Кали, и аз щях да предложа вода с лимон. Освен всичко и в жегите разхлажда доста. Не знам дали може мента да консумираш. Тя малко вдига кръвното. Та ако има кой да ти забърка една ментова лимонада Wink Айрян със сол също помага при ниско кръвно. То може и от него да те боли главата.
http://m.fakti.bg/news/149321
И да се оплача - от сутринта ММ мърмори като недоволна госпожица. Вечи много ме изнерви ...... да ходи утре да работи, та да си почина малко!

# 634
Гаденето минава от газирано. Никога не съм го обичала. Откакто съм родила може би съм пила веднъж. Обаче докато ми се гадеше /16 та седмица/ що фанта и сода изпих не е истина.

# 635
  • София/Стара Загора
Кали, дано главоболието мине скоро, може от напрежението да е, а за кръвното айрянче със сол

Малко спомени от миналото

Скрит текст:

# 636
  • София
Гаденето минава от газирано. Никога не съм го обичала. Откакто съм родила може би съм пила веднъж. Обаче докато ми се гадеше /16 та седмица/ що фанта и сода изпих не е истина.
Аз пък спрайт много пиех с Лили,че с нея нямаше такова гадене и повръщане.  В него има натриев цитрат,много помага.

# 637
Кей, много е сладка Диманка и дрехите добре ги изпълва.  Heart Eyes Сряда ей сега ще дойде, разбирам те как се чувстваш мнооого добре, един час там ми се е струвал вечност като мина времето, с батката така бяхме на антибиотик, на 8я ден ни изписаха....цяла вечност...Скоро ще се гушкате у дома и ще забравиш всичко това Hug
Кали, не се филмирай със симптомите, нали знаеш, че бебето е упорито и силно като мама Hug
Аз пък гледам из гработо нещо за планина...

# 638
  • При вещиците
Кей, Димана е сладка буба. Ще дойде сряда ей сега.
Кали, в тези седмици умирах от главоболие и ниско кръвно ( а ти си и с кръвотечение) и наистина айрян ми помагаше. Въпреки, че док ми беше разрешил до 6 парацетамола на ден, гледах да не пия повече от 2. За гаденето газирана вода с лимон, но най-вече чай с лимон и джинджифил -имам такъв готов на Липтон. А с по-сериозното гадене и повръщане прибавих и лекарства Зофран.

# 639
Кей, сега видях Диманка, много сладка  Heart Eyes
Гледах и Хелена, и Ида и някои от другите новородени бебчета, ами не си приличат едно с друго, всяко си е с индивидуалност  Grinning  Heart Eyes

# 640
Кали , направо си купи джинджифил ( май в големите магазини има) и си запарвай няколко резенчета с вода . После лимон .
Днес си получих първата покупка от сайта за втора употреба! Много съм доволна , мисля че ще продължа да пазарувам там  Mr. Green

# 641
Жанче ,дай да видим и ние нещо де  Mr. Green
Отивам да видя Диманка  Wink Голямо сладурче ти е ,Кей , да нацелуваш голямата мома Hug Heart Eyes

Последна редакция: сб, 11 юли 2015, 18:00 от MamaSa

# 642
Кей, благодаря ти   Hug Димана е просто перфектна!

Кали, един симптом на бременността ти се е заменил с друг. Всичко ще е наред в понеделник  Hug  Сигурна съм! След толкова счупени пръсти от стискане, няма как да е друго яче. Прегръщам те!

Ние пошматкахме днес напред назад. Не отидохме за риба, щото тук пак е жежко. Ако утре е по-добре може обаче да се цопнем до гьола. Ама и без риболов си изкарахме чудесно. Бях забравила какво е да се поразходиш спокойно, да поседнеш на кафенце, обяд и лаф със семейството  ooooh!  Понагуших и племенника, попръскахме се с водни вентилатори, посмяхме се. Абе разпусна ми душата  Mr. Green

# 643
Жанче ,дай да видим и ние нещо де  Mr. Green
Мамаса, ми аз всичко съм ви показала бре Simple Smile
Ето това
Скрит текст:
Скрит текст:

# 644
  • В полите на Пирин планина
Кей,голяма сладурана е Диманка  Heart Eyes
Жане,ама шезлонга с пълнежа ли върви  Wink 

Общи условия

Активация на акаунт