Нашата сватба през 2015 - тема 10

• 31 831
  • 748
  •   1
Отговори
# 120
Ние платихме на фотографа цялата сума един месец преди сватбата, капарирахме ресторанта със 700лв., понеже толкова ни поискаха, а остатъка за украсата и кувертите платихме един ден преди събитието, а на диджея и водещата платихме 100лв. капаро. Овъртаймът за ресторанта+свободната консумация и остатъка за диджея платихме като гостите си заминаха.Тортата два дни по-късно.

# 121
Здравейте Simple Smile

Марая много красиви халки!
Мис свеки ти има златни ръце!

Ние сме дали на ресторанта 500, 250 на агентката, на църквата 100, и цялото гражданско (което би трябвало да е в понеделник ама имаме засечки и сега треперя дали ще се случи... #Crazy Praynig ). Ди-джея и фотото са приятели на баща ми и се опитаха да кажат, че не искали пари ама баща ми ще им даде в последствие - каза ми че това си било негова работа и да не се занимавам Simple Smile .
За торта говорих с две места и днес или утре ще отида и до Лагуна да чуя какво ще ми предложат. Всички казват 1-2 седмици преди датата. Защото почнах с Диди'с и те искаха март да съберат поръчките за август и сега търся от по-рано при останалите Simple Smile

# 122
Момичета,
Бихте ли сподели ставащи сайтове с текстове за покани, че от тях да си сътворя нещо мое. Особено съм затруднена за поканата на брат ми и шефовете ми, който искам да са различен текст, понеже са ми толкова близки, че ги чувствам част от семейството Simple Smile Моля ви момичета помагайте, че нямам време и вече закъсняваме с раздаването на поканите Simple Smile

# 123
Ох аз освен 500 капаро ресторант и 200 видео имаме и платена църква 230 лв., за фото сиг също около 100-200

# 124
И ние за ресторанта предплатихме 300, украсата 200,а с фотографа се разбрахме като ми даде всичко,тогава да си оправим сметките.
Доволна съм от отношение,изработка и финален изглед на всичко.

Последна редакция: ср, 08 юли 2015, 16:17 от Blaga123

# 125
Чии са тези халки като изработка,  че за два поста все на тях се акцентира?  Аз забравих предния си отчет да спомена за халките дадохме 300, остатъка като са готови.

# 126
Да, на мен също ми е стана интересно, какви са като изработка и коя фирма ги е изработила щом са толкова специални и уникални като изработка.  Rolling Eyes
Ние в църква и ритуална не сме плащали. Там ще плащаме седмица преди сватбата някъде, в ритуалрната когато занесем заявленията за брак.

# 127
Май  става въпрос за алтънбаш. В друга тема ги препоръчва пак .

# 128
Разбрали сте ме погрешно, за което се извинявам.
Нищо не препоръчвам и нищо не съм казала, просто споделих къде какво сме предплатили (както повечето тук) и направих уточнение,за ресторант,украса,тоалети...
Всеки има право да си избира, аз при избора си за много от нещата исках мнения от форуми и получих много добри такива, които в крайна сметка много ми помогнаха.
Не виждам нищо лошо да споделя това, което на мен ми е било от полза...
Отново се извинявам,ако съм била разбрана погрешно.

# 129
  • София
Искам да споделя една идея за подарък, която много ми хареса:
http://violetweddings.blogspot.com/2015_01_01_archive.html
Ние ще подаряваме кутийки булка или младоженец (на кой каквото му се падне) с бонбон в тях, даже съм ги качила в албума, обаче много ми се иска да има още нещо и това с бенгалския огън много ми хареса, и може като станем да танцуваме първия сватбен танц диджея да помоли всички да запалят огънчетата  Heart Eyes и тук идва моето голямо обаче  Crazy ние сме на закрито и сигурно няма да ми позволят от ресторанта да се запалят.
Другата глупост, която измислих са светещи гривни :
http://www.kuku-bg.com/product.php?product=1937
и те могат да са така в опаковка като бенгалския огън, ама тази идея не мисля че е подходяща за всички възрастови групи на сватбата  Joy

# 130
pepi_mdi, а защо да ни ви позволят?аз мисля, че няма да има проблем с бенгалския огън.Кутийките са супер идея. Свещи-гривни не ми се струва добре, изглежда ми наистина голяма щуротия  Joy

# 131
  • София
Да споделя и една статия свързана с подаръчетата:
http://nmitev.com/blog/%D1%81%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%B1%D0%B5%D0%B … 1%81%D1%82%D0%B8/
Аз се ровичкам и за още нещо, защото се притеснявам дали тази кутийка с бонбон не е малко. Кутийките са малки ще поберат по един бонбон, като ние мислим да е рафаело или линд, задължително в целуфан че ще се разтопи в кутийката  Joy Вие как мислите трябва ли да има още нещо, малко ли е това ?

# 132
Ох, не мога да се скопосам да пиша днес!

Фотографката ни прати снимките от предсватбената фотосесия, цял ден ми е смешно  hahaha Joy Heart Eyes Party Flutter

Качвам ви в албума няколко снимки  Laughing

# 133
Зайче, много сте готини на снимките!

# 134
  • гр. София
Еха, Зайче,големи сладури сте на снимките!
pepi_mdi , това с бенгалския огън е много оригинална идея. Нашият фотограф ни беше предложил да си купим дълги бенгалски огньове и ставало страхотно за снимки! Това с гривните аз ще го правя, защото ще имам много деца. Ние понеже няма да правим ритуала с жартиера, ще мятам букет- за който ще се борят само три мацки, та ще наблегнем на децата. Ще хвърлям щъркел, да видим на кой ще му донесе братче или сестриче  hahaha И за да няма обидени,че другите нямат подаръчета, тогава на всяко дете ще дадем светеща гривна. Ставали уникални снимки http://podaracizasvatba.com/neon-glowing-bracelets/
Днес да се похваля ми дойде от еконта един стар картонен куфар. Лелеее нито за роклята, нито за халките така не се вълнувах.Развълнувах се, че ще го превърна в нещо ново. Той ще играе ролята на кутията за пари и скоро се надявам да ви го покажа Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт