Нашата сватба през 2015 - тема 10

• 31 862
  • 748
  •   1
Отговори
# 135
На мен днес ми се случи нещо доста тъпо и да ви се оплача:

Извинете ме момичета за дългата тирада, знам, че това са лични неща, но мисля, че доста ще ми олекне като ви споделя,не зная аз ли съм се побъркала нещо, но ако се бяха указали едни и същи идея си нямам какво щях да правя ....
честно казано не знам дали изобщо разбрахте нещо от историята

Последна редакция: чт, 09 юли 2015, 13:43 от Miss_Bingley

# 136
  • гр. София
Миси, ти  ли душко така напрягаш момичето!  Mr. Green тц, тц не те е срам, едва дочаках да прочета поста, ам че  свършва скучно- очаквах, че харакири си е направила. Joy Изивнявай ако добре не съм разбрала постовете, но верно изперкваме предсватбено, и ако една рокля се брои за приятелство- брейй, на къде върви света Simple Smile Прегръдки и  си свиркай!  bouquet

# 137
Миси, ти  ли душко така напрягаш момичето!  Mr. Green тц, тц не те е срам, едва дочаках да прочета поста, ам че  свършва скучно- очаквах, че харакири си е направила. Joy Изивнявай ако добре не съм разбрала постовете, но верно изперкваме предсватбено, и ако една рокля се брои за приятелство- брейй, на къде върви света Simple Smile Прегръдки и  си свиркай!  bouquet

ох, явно доста съм изкукала, но не разбрах какво искаше да кажеш... Grinning
сега ми стана смешно, обаче никак не е
аз знам, че това са тъпотии, но какво да се прави такава съм си
някои ще кажат, че са правя на интересна за една рокля...ама това не е просто рокля, а и приятелството е ценно, не е някоя ала бала позната да кажеш

Последна редакция: чт, 09 юли 2015, 00:57 от Miss_Bingley

# 138
  • гр. София
Ти защо си се впрегнала на тази история? Аз си помислих, че си другото момиче. Не ми стана ясно от поста ти.

# 139
Зая -  снимките са страхотни  Hug
Мис Б - недей да се ядосваш ! Умишлено или не  , не си го слагай толкова присърце . ХОРА ВСЯКАКВИ
пепи - идеите ти са интересни
Скрит текст:
И аз искам да ви споделя нещо извън темата  Confused Предварително се извинявам , че спамя , но имам нужда да споделя .
В този период ,който не писах ви бях казала , че ми се случиха едни неприятни неща и като изключим историята с неразбирателството с една от шаферките ,има и още един случай , който не ми беше особено приятен . Става въпрос за моят Майки , който беше убит от една улична каракачанка  Cry преди точно 1 месец . Първоначално ми манаваха разни нетипични за мен мисли  през ума , но осъзнах ,че с омраза няма да си върна кученцето . . . Това куче беше от кв Левски (там си го хранили) а как е попаднало в кв. Хаджи Димитър и то в този час  само един господ знае  Върнах се на темата защото днес майка ми каза , че същото куче е било застреляно вчера в главата заради нанасяне на телесни щети на едно дете  Cry Детенцето се е разминало с три шева . И сега се питам ами , ако бях съобщила за това куче, вместо да се затварям в нас и да плача, сега това нямаше да се случи . 

Последна редакция: чт, 09 юли 2015, 03:19 от Петя__Димитрова

# 140
Петя__Димитрова не се обвинявай, няма как да си знаела какво ще се случи по-нататък Simple Smile
Марая, не, не и дума да не става, че за една рокля ще си развалим приятелството, просто ми стана странно.А и аз съм си по природа доста голяма паника,драматизаторка, анализаторка и много притеснителна.
Та сега се чудя и търся обяснение,а такова може и да няма.Все пак женим се-простено ни е.  Mr. Green
Излишно е да се говори, за мен темата е вече приключена.Остава ми да се надявам, че другата ми приятелка няма да види роклята, на което много държа, но каквото такова пък в крайна сметка Simple Smile
ЗАЯ, готини снимки.
pepi_md с бенгалския стават доста оригинални снимки, да, питай за всеки случай в русторанта.Но не вярвам да има пролбем.Той гори бързо, поражения няма да има.
  Марая
Това пък с щъркела никога не съм гочувала, интересна идея, ти ли я измисли? newsm78
Свекито сега прави чашите-каза, че ставали много хубави.

# 141
  • гр. София
Мис, идеята почерпих някъде из нета и много ни допадна на нас с мм.Надявам се и приятелите да се изкефат Wink

# 142
Здравейте,

Моля ви дайте ми идея как да вмъкна някакво изречение за потвърждение за присъствие с контакти  в рими, че нещо съм блокирала .

# 143
Нати, а защо просто не им кажеш като има даваш поканата?Аз не исках да включвам такова изречение в поканата и така направих.

# 144
Здравейте,

Моля ви дайте ми идея как да вмъкна някакво изречение за потвърждение за присъствие с контакти  в рими, че нещо съм блокирала .

"Облеклото хич не го мислете, а до.......... потвърдете"  Joy

Веселко ми е днес  Laughing Държи ме още смешната вълна от вчера! Благодаря ви за комплиментите за снимките  bowuu

pepi_md, аз още умувам над бенгалския огън и по-точно как да го съчетая с изненадата, която готвя тайно за младоженеца и всички гости Wink

# 145
Зая, снимките са страхотни!Изглеждате много щастливи.
Ето някой искаше идеи за текст за пканите, Нати тук има и изречения за подвърждаване,може да си харесаш нещо: http://www.violet-bg.com/BG/common/texts.html

# 146
ПОДПИСВАМЕ В ПОНЕДЕЛНИК!!!!!!!!! newsm44 newsm44 newsm44

Нямаше как да не се похваля  Laughing
Сега остава в събота да идем за тоалети, че това въобще не сме го предвидили още - нали до последно не беше сигурно... А и украса за шампанското нямам още ooooh! абе въобщеее....
А и днес се опитват да ми стопят лагерите в офиса ама не ми пука - щастлива съм!!!!

Зая снимките са супер готини и свежи!
Петя и аз мисля, че не можеш да се обвиняваш - да ти кажа аз на твое място щях да постъпя по същия начин - щях да се заключа и да рева докато не остане нищо...  Hug И аз загубих домашен любимец преди половин година - разбирам те. Но от опит ти казвам, че се преодолява най-лесно като вземеш друг. Не да заместиш предишния, а да насочиш любовта в добра посока!
Мис и аз щях да откача обаче каквото такова в крайна сметка - ти ще си красива и това е важното! Simple Smile

# 147
Зая, много сте готини  Heart Eyes

Вети, браво! Това си е истински повод за радост!

# 148
браво Вети, най-после сте спокойни,че ще стане.
Аз момичета повече с тъпотии няма да се  разправям и ще си гледам сватбата!
Иначе и здравословно ще ми се отрази, защото днеска главата така ме блъска, а и не спах цяла нощ!
Качвам в албумчето подаръка бутилка за кума, която ще бъде на мястото на пилето.
Няма да е точно същата, но ще е в този стил-барок.
Букета за хвърляне вече е решено ще го правим двете със свеки.Ще е такъв:
https://www.youtube.com/watch?v=5yZhqck2rlU
пускам директно линк, защото не намерих снимка
мисля, че ще се получи много оригинално, от плат е, а тези цветя се наричат канзаши, с които японките си украсяват косите, те са от плат
аз съм правила такива цветя, малко е трудоемко, но ще се справим  Simple Smile
Значи да си призная малко завиждам на момичето,което ще го хване  Grinning

# 149
Мисля да сложа нещо такова какво мислите: Учтиво молим до 6 Септември ни звъннете, и присъствието си желано потвърдете!

Общи условия

Активация на акаунт