Нашата сватба през 2015 - тема 10

• 31 811
  • 748
  •   1
Отговори
# 90
Хайде и аз да кажа пак за свекървата.За мое голямо щастие до момента вече 2 г. и половина нямаме никакви пререкания и като цяло тя гледа да не ни се бърка не само за свтабата,но и за нищо друго.Иначе аз им казвам лельо и чичо и имената им,така си почнах от начало и едва ли ще се смени с мамо и татко.А иначе ММ има брат и неговата жена им казва майко и татко.

Аzzezell, роклята ти стои много добре.Simple Smile
Silver, радвам се,че сте изкарали страхотно на сватбата, така и трябва да бъде с всички младоженци!:)
Mariq91, да бурканите ще са по масичките сложени, заедно с още свещи и ето тези кашпи: поставени върху "филия от дънер"Simple Smile
Нещо ей такова :

# 91
Илейн, много нежно и красиво!
И аз на моята свекърва й казвам като теб. ММ има сестра, чийто мъж пък й казва майко. Но аз някак си не мога ...
ММ пък се обръща към моите родители по име.

# 92
Момичета много ви благодаря за милите думи за роклята  Hug
Снощи малко ме обзе паника, дали е правилната  Laughing в ежедневието си, дори в домашните дрехи, съм доста екстравагантна. Никога не съм си представяла толкова нежна и изчистена рокля да си купя, камо ли пък с обръч! Но - моята си е!  Simple Smile
Довечера ще ви чета по-обстойно, стана ми любопитно за тортите Simple Smile

# 93
Miss ти нали си взела вече пищна рокля , пищна тиара , ако и бижутата са пищни ще стане малко прекалено .

# 94
Минавам само за запис ,че съм се отдала ва морска почивка ,но реджвно ви чета

# 95
Мис Б, днес гледах за колиета и обеци, също като теб не знам дали пищни или тип синджирче с висулка/камък като на Сваровски да си избера. Роклята понеже в крайна сметка ще е без презрамки ще е празно някак, та сега ще умувам за бижута newsm78
Днес с декораторката прекарах 2 часа в коментари. ТО деня ми почна преди 9 с делова среща с адвокатка. Айде козметик, солариум и въпросните два часа. Това ли, онова ли ауууу   #Crazy Приключихме с общите неща, останах на свежи цвета, изкуствените ми се видяха гадни като идея, въпреки че тях избрах в началото. 800-890 лв някъде ще бъдело. tooth
Казах ли, че е ужасна жега и слънце sweating
Качих един букет в албума за пример ми допадна,.

# 96
Момичета направо ме успокоихте Simple Smile Аз си мислех, че нещо не съм наред, че така и не може да ми се превърти езика да кажа "мамо" и "татко" на бъдещите свекъри  Laughing При мен проблема в  това отношение си е малко по странен, защото аз като цяло много трудно се обръщам към някой по какъвто и да е начин. Все чакам да погледне към мен, за да кажа каквото имам  Grinning Беше ми смешна една случка преди години, когато ММ трябваше да викне на баща ми за да спре, и понеже усетил, че не знае как да му каже викал по улицата " Ейй, Ей"  Joy Та се чудя на мен ако ми се наложи, какво ли ще правя  newsm78

# 97
ММ на моите им казва по имена. Ще изпоприпадаме, ако каже на майка "бабо" (така е по нашия край)...  Joy

# 98
Искам да попитам след като капарирате фото, видео, водещ, дж и т.н. кога точно си оправяте сметките? Преди или след събитието?б Embarassed

# 99
Искам да попитам след като капарирате фото, видео, водещ, дж и т.н. кога точно си оправяте сметките? Преди или след събитието?б Embarassed

При нас нещата стоят по следния начин:

Фотографката иска да й се плати след събитието: преди да си тръгне на база часовете, които е снимала. Няколко пъти говорихме за капаро, но тя не иска.

Дали сме капаро на диджея (който също не искаше), остатъка отново преди да си замине вечерта, в зависимост от часовете работа.

Операторът не искаше капаро, но сме му дали (направо на сила  Joy ), а остатъка около месец след сватбата, когато получим филма. Предпочита заплащане при свършена работа.

Ресторантът също не иска капаро... направо стана сватба на честна дума и добра воля...и плащане след всичко ...остава и ние да се появим  bowuu bowuu

# 100
При нас всичко е капарирано, символично с по 50 лв. , а ще плащаме 1-2 дни след сватбата

# 101
При нас искаха пък капаро всички. Дадохме на: ДЖ - 100, фото - 100, ресторант - 400, декораторка - 100. Толкова си поискаха, даже декораторката 100-300лв ми спомена, ама ме подразни, тъй като чак сега започнахме уговорки.
На ДЖ се доизплаща края на вечерта, декораторката мисля че искаше седмица преди събитието, ресторанта, то ясно след приключи вечерта, евентуално на сутринта, все пак там ще спим. Фото не помня дали преди или на самата дата.

# 102
Ние дадохме капаро за ресторанта,ди-джея,оператора. Фотографът е приятел на ММ и каза,че не иска капаро Simple Smile Всичко друго ще платим май след това Simple Smile

# 103
  • София
Ми за ресторанта конкретно ние ще си платим всички куверти предварително, а сумата за нещата които са се консумирали извън куверта ще се платят в края на вечерта. На фото и видео сме оставили по 100 лв другите даже не знам кога ще ги искат

# 104
Ние платихме на фотограва, ДЖ-я и кувертите в ресторанта деня преди сватбата. Допълнителната консумация, оувър тайма на ресторанта и ДЖ-я след като приключихме. Ние искахме така, за да не носим и да не се разправяме с много пари в самия ден. Тортата два дни след сватбата.

Общи условия

Активация на акаунт