Нашата сватба през 2015 - тема 10

• 31 830
  • 748
  •   1
Отговори
# 105
И ние за сега на никой не сме плащали капаро Simple Smile и не знам и кога трябва да се плаща Simple Smile

# 106
Ние всичко сме капарирали, без украсата. И съм в чуденка, защото изобщо не ми се занимава със сметки в деня на сватбата. Явно ще се пита всеки кога иска да му се плати.

# 107
Alady и мен това ме притеснява да не стане прекалено.
Роклята ми е пищна на обем, иначе е изчистена, ще мога да си позволя пищни бижута.
Обаче се колебая на каква визия повече искам да заложа.
Не искам да съм като накичено коледно дърво, но и определено не искам да съм твърде семпла.
*Шоколадче* и аз си мислих за Сваровски, но не знам, сякаш заради акцента перли си мисля, че трябва да се спра на тях. За твоята мисля, че ще отиват кристали, а също и съвсем нежни колие и обици с перлички или без. Simple Smile
Ние капарирахме ресторанта, фото и видео, агенция-по 100 лева на всеки.
На диджеите направо цялата сума ще дадем капаро не са ни искали, че са познати на милото.
Оркестър също сме платили. Всичко останало ще даваме след сватбата и на място.

# 108
Да се включа и аз по темата - не сме капарирали агенцията,фотото,ресторанта,а ди джеят не искаше капаро.Ще плащаме сигурно след сватбата.
 Miss_Bingley, нали каза че деколтето е сърцевидно без презрамки,та ще ти отива някое по пищно колие (перлите са добър избор).
Аз съм решила само гривна и обеци, понеже ще е дантелена горната част на роклята и по прибрана и няма да има нужда от колие, но при тебе ще е задължително.Качвам ви снимка на моята гривна,а обеците ММ ми ги подари преди време и аз много държа да съм точно с тях.Simple Smile

# 109
На нас капарото за ресторанта е 500, видеото 200....за сега толкова

# 110
Ех, момичета вече нещо почвам да яхвам метлата!Ядосах се! С толкова разправии вече... и
много криво ми стана, но свекито ми изпрати табелките за маси и ми оправи настроението   bouquet
качвам една в албумчето  Simple Smile Даже я сложих на корицата

Златна жена е тая мойта свекърва  Simple Smile Naughty Thinking

# 111
Ние нищо не сме капарирали, никой не ни иска парите предварително  Joy С фотографа още сме в преговори де, той може и да поиска капаро, не зная все още.
Miss_Bingley досега се дзверих в албума ти за да открия табелката, мислех че това е рамка за снимка  Laughing ама виж и амурче си има

Последна редакция: вт, 07 юли 2015, 23:21 от azzezell

# 112
Ние нищо не сме капарирали, никой не ни иска парите предварително  Joy С фотографа още сме в преговори де, той може и да поиска капаро, не зная все още.
Miss_Bingley досега се дзверих в албума ти за да открия табелката, мислех че това е рамка за снимка  Laughing ама виж и амурче си има

То е рамка за снимка. Аз малко подвеждащо го казах, обаче е точно рамка, в която ще се сложи картонче с номера.Тоест това ще са ни "тейбъл картички" , но няма да има на всеки с името, а само така в красива рамка. И ще пише номера на масата.

# 113
  • гр. София
Привет, банда! Пишете и не се спирате Laughing Благодаря на Алечка за страхотната тема!
Честито на новите булки от уикенда - Alady, SilverTear и Бубулеса! Желая им щастлив семеен живот изпълнен с прекрасни емоции, подкрепа и много любов! Буб, невероятна булка си била! Дъхът ми спря!   bouquet
Гледам, говорите си за хапчета за цикъл, аз освен него ще трябва да изпия и нещо против сълзи. Много съм чувствителна и яко ще рева-какви снимки ще излезнат от ревяща булка Sick  Дайте жокер!
Tanchituм честито за роклята!
seaangelova, tolkowa ste sladki i gotini na klipa! Bydete wse taka ]astliwi!
ilein87 , роклята е невероятна! Това беше единствената рокля която ми хареса и мерих в сват.център. Ама който си е слаб му стои чудеснооо  Peace Страхотна визия за сватбата. Моята ще е стил винтидж и аз съм се нагласила да правя такива бурканчета.
Miss_Bingley м златни и ръце на свекърва ти!

Ох и аз сега да се оплача...от себе си.  #2gunfire В началото на годината си мислех,че имам страшно много време, а сега почти до никъде сме стигнали 40 дни преди сватбата.....в четвъртък  отивам за роклята.Ето и халката, която специално я направиха за нас в едно ателие в Асеновград( идеята е безкрайност) , както е годежния ми пръстен. https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t34.0-12/117 … 2&oe=559DBB43 Мм я хареса и това ще е.  Та ще поръчаме и за него.Все още той няма дрехи- но той е лесен,не е като мен да се чуди. Гадното е че се заплеснах и все още не сме уточнили украсата в ресторанта, цветя за украса, букети и т.н Нито изследвания( те май са 30 дни срок) нито заявление в обредния дом- абе за убиване съм. С мм ще ходим в Карлово другата седмица и много се надявам всичко да свършим по план. Пъла лудница ми е в главата  Sad Sad Sad Sad

# 114
Марая, много е красива халката! Няма да се шашкаш, имаш достатъчно време. Изследванията важат 30 дни, така че е рано още. За сълзите - аз си пийнах валерянче  Peace

# 115
ММ на моите им казва по имена. Ще изпоприпадаме, ако каже на майка "бабо" (така е по нашия край)...  Joy
И при нас е така. Дори не мога и да си го представя мм да им каже бабо и дядо  #Crazy Joy
Относно капарото: ние сме капарирали ресторанта 500лв. (толкова си поискаха), фото и видео 50лв., диджей 50лв., църква 50лв., гражданското сме го платили цялото. Кой кога ще иска остатъка, идея си нямаме все още  Crazy
Валерианчето е много добра идея  Peace Laughing

# 116
  • София
Оооо Мис, рамката е страхотна  Peace
Марая, много е симпатична халката
Да ви кажа аз каква съм паника, събудих се през ноща и ме обзе някаква паника че остават по-малко от два месеца до сватбата и колко много работа имаме и как още не сме раздали поканите .....  ooooh! И тъй като говорихме за тортите тези дни се притесних дали трябва вече да ходим да поръчаме  newsm78 вие как мислите колко време предварително трябва да се поръча тортата?

# 117
Ние поръчахме тортата седмица преди сватбата, но все пак е добре да се разбереш със сладкарницата, от където ще е твоята.

# 118
Пепи можете да отидете да разпитате за торта, да набележите нещо, да си харесате. На нас ни казаха, две седмици преди сватбата да поръчаме. Сега само уточнихме дизайна, крема и вкуса.
Аз пък снощи сънувах, че не сме сметнали правилно датата и, че 30 Август се пада петък  Outta Joint
и се вайкам ама всички покани са направени, сега какво ще правим  Grinning и после виждам, че съм гледала календара за 2016 година и се успокоих, че си се пада Неделя  Mr. Green страшна логика нали?
Марая чудесни халки!
И ние не сме попълвали заявленията.Има време,ще ги попълним като отидем да Т-ще след две седмици, а после Август ще извадим и медицинските и ще носим всичко къдете трябва. Така, че мисля, че е ненужно да се притесняваш,защото имаш време.  Simple Smile

# 119
Здравейте красиви момичета,
и аз да споделя за скоро миналата ми сватба - сега като си гледам албумите и дисковете и се кефя на себе си, че всичко беше така,както си го бях представяла.
Сега съм в дилема за близка моя приятелка, която търси рокля и брачни халки и не може да си хареса никъде.
Споделих аз от къде взех моитеи тя се заинтригува, понеже ръчната изработка на моята халка много я грабна, но бих искала да споделите и вие от къде намерихте красотите си Simple Smile
Ако някой прояви любопитство,мога да дам инфо за моите, които наистина са "диамантчета"Simple Smile Успех и мнооого усмивки за всички Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт