Малки МАЙски слънчица, радват майчини сърца! - Тема 1

• 39 194
  • 771
  •   1
Отговори
# 570
Моята маймунка пищи от доста време.Дори като и пея песнички сякаш пее с мен.Крещенето й е мелодично Grinning.
Дентокинд аз стривам на прах и с кутрето малко по малко го втривам във венците.
Момичета светна ми лампичката в главата!!!Относно всички бебета спещи не спокойно през нощта и отказващи да сучат.Аз намерих връзка за нашето поведение с  месечния ми цикъл(ако мога да го нарека цикъл,понеже само ми зацапва за 2-3 дни.Миналия месец 2-3 дни гърдите ми бяха меки и празни даже се уплаших че кърмата ми спира.В мига в който ''цикъла се появи'' нещата се нормализираха.Този месец бебка дори спеше през нощта не спокойно!!Вие правите ли такава  и МЦ и овулация?

# 571
аз още нямам МЦ.  Според мен са неспокойни, защото са чувствителни, съдя по моето бебче, ако някой повиши глас и при по-силен шум се стряска, започва да плаче и после като спи пак се стряска и пак плаче.

# 572
Blondelinna и при нас е така,често се събужда през ноща плачейки,но го успокоявам,като му говоря тихичко или давам бибероната и пак заспива.И ние днес ставаме на 4 месеца ,тежим 7.500кг,68см и сме на кърма и по една лъжичка на ден
 прясно изцеден ябълков сок засега.
Лек и усмихнат ден мамита!

# 573
Вчера супер случайно хванахме кърлеж ходещ по блузката на бебето...лошо ми стана направо;(((

# 574
Ейй мaми,кaк я прaвите тaя рaботa с хрaнене нa 4 чaсa незнaм  Grinning Ние стaнaт ли 2.5 чaсa и вече се чудим кaкво дa се зaнимaвaме тa белким изкaрaме до 3 чaсa  Grinning Досегa 5 хрaнения зa ден сме имaли точно 2-3 дни,инaче сме нa 6,че aко реши и през нощтa дa стaне,стaвaт 7 хрaнения  #Crazy Кaто го гледaм господинa хич нямa нaмерение дa понaмaли хрaнениятa....

# 575
  • В градината...
Ние вечер сме все гладни и рев  ooooh! Вечерта яде 2 пъти през 2 часа.

# 576
Ние, дори можем да изкараме 4 и половина- 5, но е все още мъничък и му давам на 4. Вечерно време ядем в 7 - 150мл, и към 10-180 мл и така до 7 сутринта

# 577
Майчета,вие гладите ли бебешките дрехи изсушени в сушилня и на каква програма ги сушите?

# 578
От вчера пробвам да захранвам бебето с картофено пюре, което приготвям от сварен картоф и АМ. Струва ми се, обаче  че не му харесва, защото доста се мръщи и си го държи в устата. Дали мога след два дни опити с картофено пюре да пробвам с пюре от тиква /защото уж на децата им харесвало повече/ или трябва да изчакам седмица преди да въведа тиквата?

# 579
И аз пробвах да захранвам голямата ми дъщеря с картоф и също не и хареса. После и дадох морков, пак само две лъжички и всеки ден се увеличават. После към моркова прибаеих картоф и така го ядеше.

# 580
  • София
First lady, аз имам комбинирана пералня със сушилня и не гладя след като ги суша. Аз като цяло вече спрях да гладя всичко, в зависимост от материята, само ако е много намачкана. Нямам много избор на програми - само 2 са и ползвам тази за деликатни тъкани и избирам степен на сушене. Предполагам при теб ще са по-различни опциите.

За захранването, днес пробвах с оризова каша - малката понесе 2-3 лъжички. Някакси го преглътна, но естествено е ново и се чудеше какво става Simple Smile
Ще видим утре, дали ще се сети, какво пак съм й приготвила. А от другата седмица ще пробваме с картоф.

# 581
И аз исках да захранвам,педито каза-не,нека навърши пет месеца....И сега съм пред дилема,а той милия как гледа ние като хапваме нещо,че жал ми става.
По въпроса със спането-откакто се е родил не спи повече от час,имало е дни да будува по цял ден и вечер става един крив,ще кажеш че ние сме му виновни.Иначе като заспи чак сутринта в 5 става.Вече не го кърмя,не че нямах желание,но откакто прави нощни паузи и кърмата ми много намаля,а на мен хич не ми се ставаше да се цедя.Сега се ядосвам на себе си ама уви,късно е вече.

# 582
Мами Здравейте. На вас почнаха ле да ва изплащат майчинството. Аз родих на 9 май. Последния болничен от педиатъра ми е до 19.08, и мисля че остатъка за август се превежда септември. Проверих в НОИ все още ми е в статус обработва се
При вас така ли е?

# 583
Ще ти го преведат до края на седмицата. В петък ми изписваше, че се обработва, а днес че утре ще е изплатен.

# 584
А за месец Септември кога би трябвало да го изплатят? Началото на Октомври ли?

Общи условия

Активация на акаунт