Малки МАЙски слънчица, радват майчини сърца! - Тема 1

• 39 217
  • 771
  •   1
Отговори
# 540
Като намериш решение, да го споделиш, че и моя отфеля голяма част от времето си да се опитва да си засмуче палеца, но още му е  трудно

# 541
Аз реших проблема с палчето с ръкавички, оттучи се и сега си лапа целият юмрук. Мами исках да попитам как се случиха нещата със секса при вас? Боли ли? Мен все още ме е страх, не смея. Дори като ходя до тоалетна усещам все още напрежение. Цялата бях в шевове и последният падна преди месец и половина.

# 542
Привет,мами! От всичко написано досега от вас се случва и на нас,то не беше този обрив,който ми изкара акъла,оказа се вирус,но мина без темперастура.Сега на дневен ред са палчето и понякога и цялатото юмруче.С кърменето-яде,но се разсейва,иначе понеже започнах работа през уикенда се храни от шише и като нищо излапва по 120-150мл на едно хранене,знам ли и аз дали не е стачка през останалото време,защото много киселее.Със заспиването ден с ден няма еднакъв.Но полагам всичко необходимо само и само детенцето ми да е добре и да се чувства обичано,но понякога полудявам вътрешно.Захранването мисля чак към 6-я месец да започна,стига дотогава да се храни и наддава само с кърма.
диди_20 аз опитах досега 2 пъти в края на 2я месец,еми болеше си ме.Сега пак ме е шубе,но някак мисля,че е до психическа нагласа.Всичко ще се оправи.
А някой от вас,който да е с излишни кг,ако има такива и кърмите как се справяте с диетата си,аз не отслабвам с кърменето,явно е до организъм,засега ще устискам до декември и повече не мога да се понасям така,ако някой има някаква тайна да я сподели.

# 543
dudinki аз направих рекордните + 27 кг през бременността и понеже от самото начало имах кърма колкото за едно кафе /сиреч не кърмя вече/ съм се захванала с мисията отслабване. В момента съм на прословутата диета на Ваня Червенкова и минах първите 12 дни от нея с - 4 кг. Бях много обнадеждена, ама сега започнах вторите 12 дни и кантара сякаш замръзна, а ми трябва още доста.

# 544
Привет мами,някои сблъсквал ли се е с термина „щракащ пръст„?Давайте координати на добри ортопеди.Благодаря предварително.

# 545
Аз качих 26 кг през бременността. Вече Почти 4 месеца по-късно ми остават 7. Бях започнала една диета, но не я изкарах до края и смъкнах само 4 кг, а другите от само себе си. Хапвам си както преди да забременея по 1 път на ден , а през останалото време карам на бисквити, кафе и цигари. От това рязко отслабване ми се появиха много стрии и сега се боря с тях

# 546
Аз да са пооплача отново... Пък, ако някой помогне със съвет, ще съм благодарна. Тотално отказва да стои в количката, докато е будна. Пак върнах летния кош, повдигам облегалката, вадя какви ли не играчки, но нищо не помага. Госпожицата иска на ръце. Вчера около 20 минути бутах количка с ревящо бебе, направо нервите ми не издържат, иде ми и на мен да ревна  Mr. Green Днес я носих, поне да не пищи. Но ми е много трудно да я удържам с една ръка, вече много се върти. Разходките се превърнаха в голямо предизвикателство  Crazy

А за кг - 28 качени, 6 оставени в болницата, 10 след това, остава 12 кг за сваляне. Тези 10 кг ги свалих като спрях да кърмя, тоест за почти два месеца.
С баткото пак качих 28 кг, след година и нещо бях свалила общо 32 кг.

# 547
Аз да са пооплача отново... Пък, ако някой помогне със съвет, ще съм благодарна. Тотално отказва да стои в количката, докато е будна. Пак върнах летния кош, повдигам облегалката, вадя какви ли не играчки, но нищо не помага. Госпожицата иска на ръце. Вчера около 20 минути бутах количка с ревящо бебе, направо нервите ми не издържат, иде ми и на мен да ревна  Mr. Green Днес я носих, поне да не пищи. Но ми е много трудно да я удържам с една ръка, вече много се върти. Разходките се превърнаха в голямо предизвикателство  Crazy

А за кг - 28 качени, 6 оставени в болницата, 10 след това, остава 12 кг за сваляне. Тези 10 кг ги свалих като спрях да кърмя, тоест за почти два месеца.
С баткото пак качих 28 кг, след година и нещо бях свалила общо 32 кг.

Към теб ли е обърната? Говориш ли и докато я слагаш и буташ? Да не би да не и е удобно?

# 548
Станислава, не е обърната към мен, летният кош няма такава възможност. Но пробвах да я сложа в зимния, облегната на възглавница, да говоря, размахвам играчки и т.н. Същата работа  Mr. Green

# 549
  Ооооох и при нас от около седмица разходките са кошмар. Докато не и се доспи и добре, но после става кошмар. Реве и се извива и иска само на ръце. Незнам какво и стана на бебата.
  А за килограмите не ми се говори, след раждането свалих повече от колкото съм качила. Но от кърменето качих пак. Ама ще свалям напролет. Детето ми е по-важно.

# 550
  • София
Viliana - може да е период и да отмине. Иначе ако имаш слинг или ергономична раничка е много удобно носенето. Аз си взех от олх такава раничка и много хубаво разпределя тежестта, дори и кръста не ми натоварва, с който имам проблеми по принцип.
Диди - и мен първите 2-3 пъти много мв боля при секс, въпреки, че раждах секцио. После се усетих, че всъщност аз се стягам подсъзнателно и след като се отпуснах се оправиха нещата.
За кг - имам си 5-6 кг за сваляне още, но понеже кърмя, не предприемам нищо. След предното раждане ми бяха останали 7-8 кг и го свалих постепенно без диети за 1 г (толкова кърмих) и се надявам и сега така да стане. Иначе поне не качвам повече, въпреки, че ям като разпрана, но и много изразходвам де - с разходки, кърмене и безсъние.Simple Smile

# 551
  • В градината...
От 16-те качени имам да свалям още 5. Но вкъщи правим ремонмти и съм я с лентовия шлайф, я с някой друг инструмент, който заменя всякакъв фитнес. Калоричните закуски ги замених с овесени ядки, мляко и плодове.

# 552
Аз качих 20 кг.В болницата с раждането свалих 10кг.,като се прибрах вкъщи първите дни от самосебе си свалих 5кг.Остават ми още 3кг,но нищо не правя по въпроса.Надявам се да ги сваля от самосебе си.

# 553
Мами,моля ви да ми споделите колко е обиколката на главата на детето ви.Бяхме на консултация и педи ни праща на невролог,защотото му нараствала главичката много бързо.Разчетох се и установих,че това е признак за хидроцефалия.Обиколката му е 42.5,а се е родил с 33см

# 554
Мами,моля ви да ми споделите колко е обиколката на главата на детето ви.Бяхме на консултация и педи ни праща на невролог,защотото му нараствала главичката много бързо.Разчетох се и установих,че това е признак за хидроцефалия.Обиколката му е 42.5,а се е родил с 33см
Недей да четеш, че ще се панираш още повече. Колко е обиколката на гърдите? Нашата лекарка каза, че на тази възраст приблизително се изравняват с главичката.

Общи условия

Активация на акаунт