Проблеми с колега

• 21 374
  • 442
  •   1
Отговори
# 150
Успокой се малко, че в тази жега така да палиш е опасно.
Като се успокоиш, прочети пак цялата тема. Ама цялата, като наблегнеш на постовете на авторката. И чак тогава още веднъж моя пост.
Повече нямам какво да ти кажа.
Липсата на нечие умение да се чете с разбиране не е мой проблем.  Stop

# 151
И така, драги зрители, авторката биде изкарана курва, която си е изпросила всичко, а другите в темата са почти монахини с максимален левъл на морала.

Не познавам жена, която не се радва на мъжкото внимание и нито Есме, нито Сийка, нито Популе правят изключение.
Съдниците в темата не са имали злощастието бъзикът да вземе да прерасне в неприкрито желание за секс. При мен имаше един такъв случай, но господинът (иначе със супер просташко чувство за хумор) разбра, че и аз се бъзикам - нещата си дойдоха на мястото и проблемите спряха. На авторката обаче не й се получава.
И другото нещо - наистина си личи, че някои дами не вдяват как един мъж може да проявява нездрав интерес към неотговаряща жена. Чудно как тогава се случват изнасилванията.
Мерси от такива моралистки, и аз крача по тая земя и съм се нагледала на комбинация от скъпи съвети и евтино поведение.

# 152
Този така наречен малък шеф, те манипулира тотално. Вижда, че те е страх и прави каквото и както си иска. Ти явно си подготвена вече да напуснеш работа, затова просто му покажи, че не ти пука. Какво толкова може да направи? Нищо. Единствено, по някакъв начин подхвърли на съпруга си, (с който явно не можеш да говориш и аз напълно те разбирам за което, защото има мъже, които са по-склонни да обвинят теб, отколкото да те защитят), та подготви го, за да  не може онзи да те изманипулира с нещо от сорта.. ще кажа на мъжа ти и толкова. Не бъди страхлива. Такива луди хора се хранят и нахъсват със страха на по-слабите, това ги прави тях по-силни и смели.

# 153
  • София
Авторката има един много по-сериозен проблем - партньорът й не й е приятел. От това по-зле?!?
Не мога да си представя да имам човек до себе си и да не мога да се опра на него в трудна за мен ситуация

# 154
И така, драги зрители, авторката биде изкарана курва, която си е изпросила всичко, а другите в темата са почти монахини с максимален левъл на морала.

Не познавам жена, която не се радва на мъжкото внимание и нито Есме, нито Сийка, нито Популе правят изключение.
Съдниците в темата не са имали злощастието бъзикът да вземе да прерасне в неприкрито желание за секс. При мен имаше един такъв случай, но господинът (иначе със супер просташко чувство за хумор) разбра, че и аз се бъзикам - нещата си дойдоха на мястото и проблемите спряха. На авторката обаче не й се получава.
И другото нещо - наистина си личи, че някои дами не вдяват как един мъж може да проявява нездрав интерес към неотговаряща жена. Чудно как тогава се случват изнасилванията.
Мерси от такива моралистки, и аз крача по тая земя и съм се нагледала на комбинация от скъпи съвети и евтино поведение.
................., когато се бъзикаш с нечии чувства или просто си поласкана от мъжко внимание, трябва да имаш дупе да си понесеш последствията. Не ти знам левъла на морала, но няма по-елементарно нещо от жадна за внимание жена, иначе казано разгонена, която в някакъв момент започва да се прави на девица. Ако пърхаш с мигли и размяташ светнал поглед, неминуемо ще се лепнат няколко представителя на противоположния пол с не особено сериозни намерения, и не, не защото си неустоима като външност. Та в обобщение имам предвид, че флиртуваш ли си трябва да си готов да си носиш и последствията, защото в обратния случай авторката още с първото действие на шефа щеше да е попарила мераците му. Или някой твърди, че това няма начин да се случи? Айде бе!

# 155

................., когато се бъзикаш с нечии чувства или просто си поласкана от мъжко внимание, трябва да имаш дупе да си понесеш последствията. Не ти знам левъла на морала, но няма по-елементарно нещо от жадна за внимание жена, иначе казано разгонена, която в някакъв момент започва да се прави на девица. Ако пърхаш с мигли и размяташ светнал поглед, неминуемо ще се лепнат няколко представителя на противоположния пол с не особено сериозни намерения, и не, не защото си неустоима като външност. Та в обобщение имам предвид, че флиртуваш ли си трябва да си готов да си носиш и последствията, защото в обратния случай авторката още с първото действие на шефа щеше да е попарила мераците му. Или някой твърди, че това няма начин да се случи? Айде бе!
+1 съм на цялото това мнение.  Peace
Флиртът и мъжкото внимание не са за всяка, защото не знаеш кой стои насреща ти и на какво е готов.

Според мен авторката сбърка изначално като обвърза проблемите си с мераците на тоя шеф. В първия пост.  Peace Там си би автогол.

# 156
Херц, това с флиртуването си го измислихте вие, аз не прочетох и намек, че авторката е вързала по някакъв начин на свалките.
То е елементарно и въпрос на възпитание да се държиш културно, хеле с шефовете - всички ближат задниците на шефовете, само не ми обяснявай как не е така. Ама в случая проблемът не е, че авторката е пърхала с мигли, а че дъртият зам-шеф не може да различи пърхането с мигли от куртоазията. А аз съм убедена, че е второто, понеже съм изпадала в ситуация с подобен глупак, само защото съм била в настроение за бъзик. Какво съм виновна, че ще му се пръснат гащите в този момент, а аз не знам? И сега какво, трябва да се държа като бурсук, за да не каже някоя бг-лелка във форума, че сама съм си навлякла обарването? Ай сиктир!
Това със съпруга-приятел продължавам да не го разбирам. Приятел, колко да е приятел? Със съпруг не се споделя с женско подхилкване как някой колега ни се подсмихва, това е за между приятелки - аз така знам. Като чета темата, май съм назад с материала и вече съпругът трябва да ни стане и приятелКА. Ми не го разбирам. За мене точно съпругът е човекът, от когото да поискам помощ, когато подхилкването с колегата вземе, че прерасне в нежелано внимание.

# 157
Херц, това с флиртуването си го измислихте вие, аз не прочетох и намек, че авторката е вързала по някакъв начин на свалките.
То е елементарно и въпрос на възпитание да се държиш културно, хеле с шефовете - всички ближат задниците на шефовете, само не ми обяснявай как не е така. Ама в случая проблемът не е, че авторката е пърхала с мигли, а че дъртият зам-шеф не може да различи пърхането с мигли от куртоазията. А аз съм убедена, че е второто, понеже съм изпадала в ситуация с подобен глупак, само защото съм била в настроение за бъзик. Какво съм виновна, че ще му се пръснат гащите в този момент, а аз не знам? И сега какво, трябва да се държа като бурсук, за да не каже някоя бг-лелка във форума, че сама съм си навлякла обарването? Ай сиктир!
Това със съпруга-приятел продължавам да не го разбирам. Приятел, колко да е приятел? Със съпруг не се споделя с женско подхилкване как някой колега ни се подсмихва, това е за между приятелки - аз така знам. Като чета темата, май съм назад с материала и вече съпругът трябва да ни стане и приятелКА. Ми не го разбирам. За мене точно съпругът е човекът, от когото да поискам помощ, когато подхилкването с колегата вземе, че прерасне в нежелано внимание.
.................., нищо не си измислям, всичко прозира в разказа й. Не става въпрос за култура, а да ти го кажа направо – да си знаеш цената и да се държиш на положение. Ти си изпадала в такова състояние, точно защото си била в настроение за бъзик, както сама се изразяваш. И не ми обяснявай, че трябва да повярвам на това, ама аз бях в настроение и се шегувах пък той си въобрази едни неща. Не държа да ми отговаря авторката, тя разбира се ще твърди, че няма такова нещо, но ако се замисли за поведението си, ще намери грешката си и с какво точно е предизвикала колегата. Не може да се въртиш в полезрението му, не може постоянно да си демонстрираш настроението, а после да се правиш на неразбрала. Това е и причината да не каже на съпруга си.

# 158
А на някой да му е минавало през ума, че този левент на 50 год. може да е някаква криза на средната възраст, да е изперкал или мръднал психически. Инъче нормален мъж няма как да не разбере, че е нежелан, дори в началото да е имало нещичко.

# 159
Това е и причината да не каже на съпруга си.
Точно.  Peace

# 160
А на някой да му е минавало през ума, че този левент на 50 год. може да е някаква криза на средната възраст, да е изперкал или мръднал психически. Инъче нормален мъж няма как да не разбере, че е нежелан, дори в началото да е имало нещичко.

Нормалният мъж ще разбере, че е нежелан, ако не му се дават грешни сигнали, точно за нещичкото в началото става въпрос, инЪче вината не е в него.

# 161
  • Другата България
когато се бъзикаш с нечии чувства или просто си поласкана от мъжко внимание, трябва да имаш дупе да си понесеш последствията. Не ти знам левъла на морала, но няма по-елементарно нещо от жадна за внимание жена, иначе казано разгонена, която в някакъв момент започва да се прави на девица. Ако пърхаш с мигли и размяташ светнал поглед, неминуемо ще се лепнат няколко представителя на противоположния пол с не особено сериозни намерения, и не, не защото си неустоима като външност. Та в обобщение имам предвид, че флиртуваш ли си трябва да си готов да си носиш и последствията, защото в обратния случай авторката още с първото действие на шефа щеше да е попарила мераците му. Или някой твърди, че това няма начин да се случи? Айде бе!
Изчетох цялата тема. Наблягам на болднатото, но ми се иска да коментирам цялото ти мнение.
От какво или кое казано от авторката ти си направи изводи за него? От това, че каза "на един банкет ме покани на танц и така се почна"? И това означава, че такава жена е автоматично всичко /донякъде грубо и грозно/, изплякано от теб? Много повърхностно и ограничено мислене, ако е така. Не знам ти работиш ли, ходиш ли по партита и банкети, сбирки и т.н., независимо семейно или не. Ако все пак ходиш, няма как да не забелязваш, че, о, чудо - хората танцуват не винаги със собствените си половинки, и това не значи, че са разгонени, пърхащи, флиртуващи и прочие. Още повече, че съпругът ѝ работи в тази фирма, нима след казаното за него ще прави всичко предположено от теб пред очите му?
И да, аз твърдя, че няма как да се случи - ощще при първото действие на онзи да му попари мераците, тоест, няма как да се случи без трайни последици за нея принципно. Защото тук сме силни и всичкознаещи, моралистки и печени жени, които се оправят сами навсякъде и във всичко. А пък акъл да даваме - това най - много го умеем.
Само дето реалния живот не е бегемамата. Шуробаджанащината я има навсякъде, връзкарството, интиргантството, на места хората така са притиснати от недоимък и безработица, че стоят и при по-фрапиращи обстоятелства на работните си места. А и характерите са различни - ти ще идеш, ще му забършеш два шамара на този, ще си хванеш жакетчето и ще тръшнеш вратата. На шефа и на фирмата. Но ще си упорита,амбициозна и да речем с познанства тук и там, така че нова работа не би ти била проблем.
Но тя може да е плаха, стеснителна, без много възможности, а с много разходи, да живее в Грамада, Видинско, където работа се намира почти толкова лесно както се убеждава Ципрас да даде едни пари...говоря ти принципно, но всъщност това са си реални ситуации.
Просто се моли да не ти се случва на теб. И да, знам, няма как това да стане Sunglasses Laughing, ти не би го позволила, не си "такава", но пък...това не пречи да проявиш разбиране към подобна чужда дилема.

Като цяло с написаното от теб съм съгласна - за такива жени, за такива ситуации, за такива мъже. Само че не смятам, че тук случаят е такъв.

# 162
  • Другата България

Нормалният мъж ще разбере, че е нежелан, ако не му се дават грешни сигнали, точно за нещичкото в началото става въпрос, инЪче вината не е в него.
Joy Ти наистина не си имала взаимоотношения с такива индивиди. Ще разбере? Нормалния? Относително понятие...идея нямаш шизофренната паталогична привързаност и увлечение на един мъж до какво могат да доведат...наиситна се моли да не ти се случва, а пък после знаеш ли как се убеждава твоя собствен, че нямаш сестра... Stop Confused

# 163

Joy Ти наистина не си имала взаимоотношения с такива индивиди. Ще разбере? Нормалния? Относително понятие...идея нямаш шизофренната паталогична привързаност и увлечение на един мъж до какво могат да доведат...наиситна се моли да не ти се случва, а пък после знаеш ли как се убеждава твоя собствен, че нямаш сестра... Stop Confused

С най-голяма съжаление трябва да кажа, че вече ми се е случаво.
Точно такъв психоненормалник ми отрови 2 год. без ни най-малък знак от моя страна. За това се чувствам съпричастна към проблема на авторката.
Е, да, тогава не бях омъжена. Дори и гадже нямах.
В един момент нещата толкова ескалираха, че се наложи да се намеси полицията.
Общо взето не искам да се връщам назад. В зрелия се живот не съм срещала нормален мъж, който да се натиска там, където не го искат, а ми се налага да работя с доста мъже.

# 164
  • Другата България
На мен лично не е, не съм толкова вървежна Laughing, но също говоря от 2л., ед.ч. Много е лично, и тук няма пълна анонимност, но бих разказала специално за Херц /която по дефолт ми е много симпатична като писане/ една случка, която ако Хичкок реши да филмира ще счупи всички касови приходи...където може. Laughing За мъж как и до къде стига в увлечението си по жена, семейна, с дете.
Поради това вече нищо не може да ме учуди и не бих правила толкова категорични изводи за някого Grinning.

Общи условия

Активация на акаунт