Проблеми с колега

• 21 128
  • 442
  •   1
Отговори
# 405
Скрит текст:
Laughing Някои се приеха за особено значими личности, че чак предположиха и си повярваха, че дразнят.
Дразни 987654321-то повтаряне на едно и също, постоянно, през пост, дори буквално едно и също, изтъркано, банално...дори и някой да не е съгласен с нечия позиция, то еднократното изразяване на мнение за нормален редови потребител е достатъчно, за да стане ясна тя. Ама това са нормалните потребители. Тук явно става въпрос за друго/и. Няма как да сме всички на едно мнение, но това да натрапваш твоето постоянно, репликирайки всеки с копи - пейст, скапва всяка тема. Така стана и с тази, никой вече не помни какво се питаше, 2-3 ма си намилат едно и също явно от скука или от това, че иначе няма къде да се изявят и кой да ги отрази, и...нищо ново под слънцето.
Нека авторката помоли за ключ. Надали последните страници са ѝ помогнали да намери решение на проблема си.
Омръзнала ти е позицията ми Simple Smile

А не ти ли омръзна да ме учиш как да се държа във форума? Как въобще ти се занимава, се чудя, след като е ясно, че аз просто се забавлявам, във всяка тема, а ти само мрънкаш.

Какво те боли за мен и моето мнение, че толкова много внимание ми отделяш?

Ласкаеш ме Simple Smile

А, и да повторя. Танцуването с чужди мъже по балкански банкети си е чиста проба въртене на опашка и флиртуване и "ела, Вълчо, изяж ме" и търсене на белята и поемане на голям риск. Която й се търка о колеги, после да си знае, че може да стъпи на мотиката.

Който го е страх от мечки... да си седи на масата и да се забавлява по безопасни начини без допускане на чужди мъжки индивиди в интимното си пространство. Не всички мъже са питомни вълци. Има си и диви. И винаги ще ги има. И като захапят, трудно пускат.

Що да се тикаш сам в такива ситуации  и да си правиш живота труден?

# 406
Скрит текст:
Скрит текст:
Винаги съм се чудела как им се ходи на хората сами, без парнтьора, по купони. Ми на мен, като съм влюбена в мъжа си, не ми се ходи сама. Искам и той да е там...Честно казано, дори не ми се ходи сама в МОЛ-а, та какво остава по купони. За шопинг с приятелки - ок. Ама на купон без любимия човек, егати скуката. Влюбена ли съм, не ми се флирти по купони.

П.С. Иначе, има си други готини похвати. Ама трябва да си на купона с половинката. Да те покани някой, да види половинката, че те харесват, а ти да откажеш...Или пък, ако половинката разреши, да изтанцуваш някой блуууззз с друг мъж, та да накараш половинката да те ревнува здравословно. Така - да.
Ама сама да съм и да танцувам блус, то все едно викам - ела Вълчо, изяж ме.
Ти ГО викаш Simple Smile

Това е моята теза. Всяко подобно въртене на опашката е риск. Може 99 от 100 мъже да спрат с танца. Ама 1 няма да спре.

Та, аз само това казвам от началото на темата и това много, ужасно много дразни куп форумни дами.

Всяко танцуване на блус с чужд мъж е риск. Впуснеш ли се, после не се оплаквай "ама той така, ама той онака". Танцувай си забавни бързи танци, хапвай си, пийвай си, говори си с хората... кой те кара да ходиш да се натискаш с чужди мъже? Пък после "ох, какво да правя, той ме тормози". Да би мирно седяло...[/spoiler]
Ох, моля ти се по тази логика, всяко едно илизане на улицата е риск за жената. Нищо, аз приветствам писането ти в темата, защото е хубаво да се види, че има мъже, на които и пръст да им покажеш, им става и го мислят за подтекст.
Самото излизане на улицата е риск за всеки човек. Аз излизам сутрин и знам, че винаги има риск да ме блъсне кола. Решавам, рискувам и ... така.

Същото и с блусчето с колегата. Като тръгнеш да му се търкаш от предната твърдост, ти си поемаш риска, че може да се окаже див вълк. И после не ревеш "ох, ах, каква стана тя, ама аз не ги мислех така нещата...."

# 407
  • София
Ох, моля ти се по тази логика, всяко едно илизане на улицата е риск за жената. Нищо, аз приветствам писането ти в темата, защото е хубаво да се види, че има мъже, на които и пръст да им покажеш, им става и го мислят за подтекст.

Между другото, в САЩ на фирмено парти, което е извън офиса, е желателно да се ходи с половинка. Хората си знаят какво може да се случи там, та затова специално се канят и половинките. За новогодишните партита на половинката ми, винаги си купувам дълга рокля, защото са балове - така ги организира фирмата му. И да, това, че сме с половинките си не означава, че не се забавляваме... Party

# 408

Между другото, в САЩ на фирмено парти, което е извън офиса, е желателно да се ходи с половинка. Хората си знаят какво може да се случи там, та затова специално се канят и половинките. За новогодишните партита на половинката ми, винаги си купувам дълга рокля, защото са балове - така ги организира фирмата му. И да, това, че сме с половинките си не означава, че не се забавляваме... Party
Популе, не им се обяснявай за това.

Селташки партита в чалга клуб на някоя провинциална счетоводна кантора ще ми сравняваш с изискани партита на компании, които ценят колектива си и знаят, че щастливият и проспериращ кадър е задължително и щастлив и проспериращ човек в личния си живот.

В нашата компания коледното парти винаги е семейно и жена ми не само не ми пречи на тях, а напротив - чувствам се прекрасно с нея до мен. Няма нищо по-красиво от човешката двойка в нейната цялост и пълнота. Всички познаваме половинките на колегите и самотниците на коледното парти са или разведени или ергени/моми (те обаче най-често си водят другарче).

Така че, остави тая тема. Тезата "не искам мъжа ми на коледното парти" си е точно песента на любителките на блусове. Дето все за чужд.... мечтаят, обаче все не им стиска, и затова поне едно блусче така.... за малко "интимност и топлина", за малко "ритмика" дето се вика. Като не ми стиска да чукна колегата, поне да се отъркам.....

# 409

Де да знам какъв трябва да е един мъж, че да приеме учтивост или обикновена усмивка за флирт  Laughing
Такива или са яко загорели или са 15 годишни девственици незнаещи що е то флирт и свалка.
Пък ако не сме усмихнати или сме намръщени, що сме такива лоши видиш ли? Няма угодия.

# 410
  • Другата България
Нофелет, ти верно се взе насериозно. Последното нещо, което правя е да те уча на каквото и да е. Чети, недей да коп-ваш само, така или иначе никой теб не те чете. Аз също, то е ясно какво казваш, ама скролването ме дразни. Всеки, който пуска тема се надява на...знам ли и аз на какво, предполагам някакво развитие в нея, да прочете повече гледни точки, да чуе повече позиции...ние какво направихме - скапахме темата на жената. Това ми беше идеята, и това казах. Като си толкова възмутен от разни танцуващи, пусни си тема, пиши си там, защо е нужно да прецакваш останалите? Егати и забавленията имаш, не искам да си мисля защо това са те, явно основни...
Иначе мненията ти не ми пречат, нито им отделям повече внимание отколкото на друг. Heart Eyes

# 411
  • София
В нашата компания коледното парти винаги е семейно и жена ми не само не ми пречи на тях, а напротив - чувствам се прекрасно с нея до мен. Няма нищо по-красиво от човешката двойка в нейната цялост и пълнота. Всички познаваме половинките на колегите и самотниците на коледното парти са или разведени или ергени/моми (те обаче най-често си водят другарче).

Peace Радвам се, че е така! Вече е време и у наше село наречено България, да възприемем някои добри практики. bowuu

# 412
Нофелет, ти верно се взе насериозно. Последното нещо, което правя е да те уча на каквото и да е. Чети, недей да коп-ваш само, така или иначе никой теб не те чете. Аз също, то е ясно какво казваш, ама скролването ме дразни. Всеки, който пуска тема се надява на...знам ли и аз на какво, предполагам някакво развитие в нея, да прочете повече гледни точки, да чуе повече позиции...ние какво направихме - скапахме темата на жената. Това ми беше идеята, и това казах. Като си толкова възмутен от разни танцуващи, пусни си тема, пиши си там, защо е нужно да прецакваш останалите? Егати и забавленията имаш, не искам да си мисля защо това са те, явно основни...
Иначе мненията ти не ми пречат, нито им отделям повече внимание отколкото на друг. Heart Eyes
Само да знаеш, че вече не те чета Simple Smile Занимаваш се с мен, обясняваш ми някакви неща... Скучна си ми и не ме вълнуваш като личност. Ако кажеш някаква интересна теза, обещавам да се включа и да я опердаша набързо. Но размени на някакви лични мнения и оценки... не ми е интересно. 

Намери си някой друг, когото да образоваш и на когото да размахваш пръст.

# 413

Това ми напомни на един епизод от "Теория за големия взрив". Един беше решил, че всяка жена, която го докосва за поне "две мисисипи", иска да бъде с него, и ако има включени и усмивки и любезност, значи му е в кърпа вързана:
https://www.youtube.com/watch?v=DOUn2EisLAw

# 414
  • Другата България
Само да знаеш, че вече не те чета Simple Smile Занимаваш се с мен, обясняваш ми някакви неща... Скучна си ми и не ме вълнуваш като личност. Ако кажеш някаква интересна теза, обещавам да се включа и да я опердаша набързо. Но размени на някакви лични мнения и оценки... не ми е интересно. 

Намери си някой друг, когото да образоваш и на когото да размахваш пръст.
Laughing Ако кажа лична теза, теб няма да те питам, защото си последния човек на земята, чието мнение би ми било важно, така че - дишай, тоест - драскай си в чуждите такива
и си избивай комплексите от късата....отпуска, която явно имаш. Sunglasses

Хем не ти е интересно да раздаваш оценки, хем
Скучна си ми и не ме вълнуваш като личност.
.
Айде оправи се какво искаш. Laughing

# 415
Между другото на фирмените партита на които аз съм била половинки не са се канели, само колеги. Половинките вкъщи.

Ами това да не си води човек половинката на фирмено парти, да не е написано някъде на камък? Щото едната овца така и аз така...сори, ама аз не съм овца. Wink Ние, с моята половинка, ходим по партита заедно. Като скачени съдове сме. Hug

При нас беше записано, да. Имаше много строги правила и такъв случай с колегата на авторката нямаше да се търпи. Изобщо даже нямаше да се стигне до него. Говоря за голяма международна компания с желязни правила.

# 416
Скрит текст:
Скрит текст:
Винаги съм се чудела как им се ходи на хората сами, без парнтьора, по купони. Ми на мен, като съм влюбена в мъжа си, не ми се ходи сама. Искам и той да е там...Честно казано, дори не ми се ходи сама в МОЛ-а, та какво остава по купони. За шопинг с приятелки - ок. Ама на купон без любимия човек, егати скуката. Влюбена ли съм, не ми се флирти по купони.

П.С. Иначе, има си други готини похвати. Ама трябва да си на купона с половинката. Да те покани някой, да види половинката, че те харесват, а ти да откажеш...Или пък, ако половинката разреши, да изтанцуваш някой блуууззз с друг мъж, та да накараш половинката да те ревнува здравословно. Така - да.
Ти ГО викаш Simple Smile

Това е моята теза. Всяко подобно въртене на опашката е риск. Може 99 от 100 мъже да спрат с танца. Ама 1 няма да спре.

Та, аз само това казвам от началото на темата и това много, ужасно много дразни куп форумни дами.

Всяко танцуване на блус с чужд мъж е риск. Впуснеш ли се, после не се оплаквай "ама той така, ама той онака". Танцувай си забавни бързи танци, хапвай си, пийвай си, говори си с хората... кой те кара да ходиш да се натискаш с чужди мъже? Пък после "ох, какво да правя, той ме тормози". Да би мирно седяло...[/spoiler]
Самото излизане на улицата е риск за всеки човек. Аз излизам сутрин и знам, че винаги има риск да ме блъсне кола. Решавам, рискувам и ... така.

Същото и с блусчето с колегата. Като тръгнеш да му се търкаш от предната твърдост, ти си поемаш риска, че може да се окаже див вълк. И после не ревеш "ох, ах, каква стана тя, ама аз не ги мислех така нещата...."
Именно, де. Точно, колкото е голям риска да ти се случи нещо на улицата, точно толкова е голям и риска да се отъркаш у пишлето на колегата с блуса. Демек шанса е минимален.

# 417
  • София
Между другото на фирмените партита на които аз съм била половинки не са се канели, само колеги. Половинките вкъщи.

Ами това да не си води човек половинката на фирмено парти, да не е написано някъде на камък? Щото едната овца така и аз така...сори, ама аз не съм овца. Wink Ние, с моята половинка, ходим по партита заедно. Като скачени съдове сме. Hug

При нас беше записано, да. Имаше много строги правила и такъв случай с колегата на авторката нямаше да се търпи. Изобщо даже нямаше да се стигне до него. Говоря за голяма международна компания с желязни правила.

И как искаш да не се търпи, при положение, че авторката не смее да каже на мъжа си, който работи в същата фирма, следователно и не смее да даде гласност на случая? Thinking Тя на мъжа си не може да каже, вие й говорите да си търси правата за "сексуален тормоз"... ooooh!

# 418

И как искаш да не се търпи, при положение, че авторката не смее да каже на мъжа си, който работи в същата фирма, следователно и не смее да даде гласност на случая? Thinking Тя на мъжа си не може да каже, вие й говорите да си търси правата за "сексуален тормоз"... ooooh!

Ами при нас примерно, оплакването за тоемоз беше строго конфиденциално и никой не рабираше. Така че нямаше да има проблем.

# 419
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Ти ГО викаш Simple Smile

Същото и с блусчето с колегата. Като тръгнеш да му се търкаш от предната твърдост, ти си поемаш риска, че може да се окаже див вълк. И после не ревеш "ох, ах, каква стана тя, ама аз не ги мислех така нещата...."[/spoiler]
Именно, де. Точно, колкото е голям риска да ти се случи нещо на улицата, точно толкова е голям и риска да се отъркаш у пишлето на колегата с блуса. Демек шанса е минимален.
От 10 г. си правя застраховка "Автокражба" на колата. През 2014 г. в БГ са откраднати 3700 коли при близо 4 милиона общо. Шансът е малък, спор няма.

Но защо да рискуваме?

Отговор 1 - щото сме тъпи
Отговор 2 - щото е забавно и всъщност ни харесва да рискуваме, това ни възбужда, прави ни живота забавен и свеж

Ако е 1, ок. Тъпотията си е право на всеки и никой не е виновен, че е тъп.
Ако е 2, е.... за това говорим де Simple Smile На мен авторката ми е много 2.

Общи условия

Активация на акаунт