Дразни 987654321-то повтаряне на едно и също, постоянно, през пост, дори буквално едно и също, изтъркано, банално...дори и някой да не е съгласен с нечия позиция, то еднократното изразяване на мнение за нормален редови потребител е достатъчно, за да стане ясна тя. Ама това са нормалните потребители. Тук явно става въпрос за друго/и. Няма как да сме всички на едно мнение, но това да натрапваш твоето постоянно, репликирайки всеки с копи - пейст, скапва всяка тема. Така стана и с тази, никой вече не помни какво се питаше, 2-3 ма си намилат едно и също явно от скука или от това, че иначе няма къде да се изявят и кой да ги отрази, и...нищо ново под слънцето.
Нека авторката помоли за ключ. Надали последните страници са ѝ помогнали да намери решение на проблема си.

А не ти ли омръзна да ме учиш как да се държа във форума? Как въобще ти се занимава, се чудя, след като е ясно, че аз просто се забавлявам, във всяка тема, а ти само мрънкаш.
Какво те боли за мен и моето мнение, че толкова много внимание ми отделяш?
Ласкаеш ме

А, и да повторя. Танцуването с чужди мъже по балкански банкети си е чиста проба въртене на опашка и флиртуване и "ела, Вълчо, изяж ме" и търсене на белята и поемане на голям риск. Която й се търка о колеги, после да си знае, че може да стъпи на мотиката.
Който го е страх от мечки... да си седи на масата и да се забавлява по безопасни начини без допускане на чужди мъжки индивиди в интимното си пространство. Не всички мъже са питомни вълци. Има си и диви. И винаги ще ги има. И като захапят, трудно пускат.
Що да се тикаш сам в такива ситуации и да си правиш живота труден?