На 25г. съм и имам сериозна връзка вече 9 години. Заедно сме от гимназията, първият ми сериозен приятел. Той е с три години по-голям. Живеем заедно, дори се замисляме за следващата стъпка. Но напоследък има повече работа и вечерно време е уморен, иска да си почива, не ми обръща толкова внимание. В същото време имаме редовен сексуален живот, средно около 3 пъти седмично правим секс. Това е като цяло за отношенията с приятеля ми.
Успоредно с това... преди няколко месеца започнах работа в неголяма фирма. В работата ми повече време сме заедно с единия колега. На 32, със сериозна връзка и малко дете. От началото се разбираме много добре, разговорите ни вървят. В последния месец-два ми обръща повече внимание. Започна се с комплименти, случайно докосване по ръката, по гърба. В началото не знаех как да реагирам. Чувствах се едновременно харесвана, но и леко стресната- да се дръпна ли, да му кажа ли да не ме пипа? Веднъж-два пъти го попитах какво прави и той ми отговори, че просто му е приятно да ме докосва. Е, на мен също ми харесваше. Постепенно нещата се задълбочиха - опитваше се да ме целуне по гърба, по врата - все набързо, когато се засечем сами без други колеги. Последните дни се опитва да ме целуне по устните, но все го избутвам. Въпреки че имам желание, но по-скоро не ми стига куражът. Може би ме спира и фактът, че не знам къде ще свършим. Споделял ми е, че ме намира за много привлекателна, че иска да бъдем заедно.
Човекът е семеен, казвал ми е, че не е моногамен и това ме притеснява. В главата ми изскачат много "ако" - ако ми хареса, ако искам да бъде заедно, ако имаме връзка...И винаги светва силна червена светлина - той изневерява. Аз съм ревнива, не мога да бъде с такъв човек. Сподели ми, че е имал дълга връзка в средата на 20-те си години. Успоредно на нея е имал афери със случайни и не толкова момичета. В сегашната му връзка не знам дали е изневерявал, но съм на мнение, че случи ли се веднъж, има огромна възможност отново да стане. А и приемам и флиртът му с мен за изневяра.
Засега смятам, че иска само да се позабавляваме. Той също работи много и един вид съм му разтуха в натоварения ден. Засега само го харесвам, но имам страхове, че може да започна да изпитвам нещо към него, ако се поддам и флиртът ни се задълбочи. Много ми допада като човек(изключение на виждането му за изневерите. Досега аз не съм изневерявала) и смятам, че има вероятност да хлътна по него.
Имам толкова много въпроси и притеснения в главата си. Да не споменавам, че не искам и колегите да се усетят и после да говорят зад гърба ми. Не на последно място обичам приятеля си и не искам да разваляме връзката си. Надявам се това с колегата да е мимолетно и скоро да утихне. А може би ще е най-добре да си намеря нова работа...
Отново казвам, че пускам тази тема най-вече, за да споделя някъде. Не искам да разказвам на приятелката ми, предпочитам нещата да си останат анонимни. Въпреки това ще се радвам да прочета вашите мнение по случая ми.
Не мога да спя добре и само мисля по темата.
Да правите секс?
Може да разказва по време на сутрешните кафета, какво толкова
Може ли поне да си представиш да си на тяхно място