Какво си мислят жените докато раждат

• 9 726
  • 60
  •   1
Отговори
# 60
Трудно ми е да си представя, че някой мисли в този момент - говоря, разбира се, за момента около пълно разкритие и напъни. До 5 см разкритие изобщо не съм усещала някаква разлика. И двата пъти направо се пренесох в друг свят, в който наистина за нищо не съм мислила, освен за самото раждане. При първото раждане може би се прокрадна мисъл за горките хора, които живеят в блоковете около Шейново и сигурно чуват среднощните ми викове, които в горещата лятна нощ просто нямаше как да бъдат на затворен прозорец, нито можех да контролирам. Вторият път си мислех, че искам да халосам с нещо докторката, която по спешност беше дошла да ме изражда, защото нещата се развиха супер бързо и мойта лекарка още не беше пристигнала. Чаках да видя кога ще дойде тя и кога ще дойде таткото, който също беше отишъл да остави баткото на бабата.
Виж, ясно си спомням мислите в следващите няколко часа. След първото раждане, на сутринта след малко сън, гледах някакви жени в болницата, които са родили второ дете и просто не можех да повярвам, че някой е склонен да се подложи на това втори път  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт