CHANNING TATUM – дали от всяко дърво от поколението 30-годишни става свирка?

• 36 399
  • 766
  •   1
Отговори
# 120
Нова снимка от "Франкенщайн"

Х-мените са ходили на концерт на Тейлър Суифт

Пък Райън е почнал снимките на La La Land.

Джо, това е за теб

# 121
  • София
Дяволе, ти не се ли беше пообещал да темоправиш за Крис?  Wink

Ще, ще  bowuu
Ама не мож се дореди човек от васе  Embarassed Rolling Eyes

# 122
Ами разберете се с Мяч, мисля че след заявената от мен тема за Колин Фарел няма други желаещи.

Какъв здравословник, йогист и почитател на зелените био органик шейкове стана Колин, а какво жизнерадостно пиянде беше  hahaha

# 123
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Има Blush Аз чакам ред с Гаел Гарсия-Бернал.

# 124

Иначе в Клюкарника вече припадат ходилите на кино, забавно е Mr. Green

Лелеее къде това,изтървяла съм го.
И аз съм за Крис ,стара любов ми е Mr. Green и за Фарел съм и той има част сърцето ми Mr. Green
За всичко мъжко на два крака ще викам

# 125
Ами разберете се с Мяч, мисля че след заявената от мен тема за Колин Фарел няма други желаещи.

Какъв здравословник, йогист и почитател на зелените био органик шейкове стана Колин, а какво жизнерадостно пиянде беше  hahaha

Joy Joy Joy ох, Златооо.

# 126
Добро утро от мен на всички  HugКолко много филми сте изгледали , абсурд е за настигане . Главният герой по темата не е моя  Embarassed  Харесвам британците , и най-вече хумора им , и ненадминатата самоирония , но напоследък следя особено един ....Джейми Дорнан ....ако намери място тук , бройте ме и мен  Peace 

От Карлови вари вчера , на промоцията на Anthropoid , филм ,в който ще се снима и Килиън Мърфи  - героят от предишната тема . Снимките  започват другата седмица ...

Предварително се извинявам за спама  Heart Eyes  Хубав ден  Hug

# 127
  • срещу двата комина :)))
я да покажа малко Фас, че много се е загубил напоследък  Mr. Green

# 128
Снощи гледах Magic Mike,  мога да кажа само: Ах, Джо, ах, Манганиело! Мога да гледам филм, в който той да се разхожда, танцува, извършва всякакви ежедневни дейности полугол, дори няма нужда от реплики  Laughing

# 129
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Такаааа, в Карлови Вари е изпаднала информация и за локациите smile3508 Ще снимат до вкъщи, в църквата, в която се е развивало действието, както и очаквах. Ще снимат и на Звонаржка, което също е доста централна позиция. Не знам как ще го пазят господина Грей от побеснели тийнейджърки там точно Laughing. За Килиън надали ще има наплив, дано няма и много охрана, че Джой си е приготвила ласо Mr. Green

# 130
  • в морето до колене
Очаквам го с нетърпение този фото/видео-дневник, с който ще ни покажеш, как точно го улавяш Килиън с това ласо.  Mr. Green
На случващото се след като вече си го хванала, не държа - пък и предполагам, че нямаш намерение да ни го показваш... Whistling

# 131
Скрит текст:
я да покажа малко Фас, че много се е загубил напоследък  Mr. Green

Скрит текст:

Ух. Току се засилвам към торентите за Slow West, ама няма. Ако някой го е намерил някъде, кажете, моля.  Grinning

# 132
Сонг имаше го в замунда май , но не знам ти дали си в Б-я ?

# 133
Мерси, Жармен  Hug

# 134
Скрит текст:
Такаааа, в Карлови Вари е изпаднала информация и за локациите smile3508 Ще снимат до вкъщи, в църквата, в която се е развивало действието, както и очаквах. Ще снимат и на Звонаржка, което също е доста централна позиция. Не знам как ще го пазят господина Грей от побеснели тийнейджърки там точно Laughing. За Килиън надали ще има наплив, дано няма и много охрана, че Джой си е приготвила ласо Mr. Green

Джой  Hug,за филма  Anthropoid  прочетох още миналия месец , че вече са на линия за  снимки . Даже в Туитър имаше сложен участък от града , който е затворен ...

.

и оригиналите

Джой ще се радвам на всякакви снимки  Peace

Общи условия

Активация на акаунт