CHANNING TATUM – дали от всяко дърво от поколението 30-годишни става свирка?

• 36 394
  • 766
  •   1
Отговори
# 105
Аз вече позагледах Dear John и там гледа нежно!  Grinning А също и на заглавната снимка на темата.
Последната показана корица не е представителна, защото са го снимали срещу слънцето и мижи, човекът.

# 106
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Охх, и аз като Ули имам проблем с малките очички, рядко харесвам такива лица. Но на Чайника по-голям проблем му е общата неандерталственост, която е първото нещо, което се набива на очи и по снимки, и в движение.

И малко повечко снимки на Матиас, специално ги отделих, понеже са правени от Брус Уебър и са много хот Crazy

# 107
Еее, Джой, никакъв шанс да работя повече днес, ни-ка-къв!

# 108
Приядоха ли ти се череши, м Flutter? Тук добре, че им е сезон, ще се купуват Laughing

Между другото, новата корица на OUT е нищо незнаещият Джон Сноу Crazy

# 109
  • в сърцето на един мъж...
Обаче Макавойче трепе с тоя потник  hahaha
Другите са супер Heart Eyes Тоз Матиас може и да го захаресвам  Mr. Green

# 110
Ще ви прекъсна лигоченето. Просто не мога да се сдържа.

hahaha hahaha

# 111
  • срещу двата комина :)))
иха, кой е тоз Матиас, я ми обяснете  Rolling Eyes

# 112
  • в морето до колене
Аз пък що си мислех, че си гледала The Drop, Муре?
Ей тоз е Матиас - http://www.imdb.com/name/nm0774386/?=tt_ov_st
Един белгиец, дето "изгря" с Rust and Bone в Кан преди три години -  в кавички го слагам, защото преди това е участвал в белгийската номинация за чуждоезичен Оскар.
А през последните две Холивуд стабилно го е прилапал...

# 113
Ако аз бях написала Фифти ,ето така би изглеждал К.Грей  Blush

Еее

жена му много ми е готЯна

# 114
  • срещу двата комина :)))
мерси, Мячик, пропуснала съм го тоя младеж  Hug

# 115
  • в сърцето на един мъж...
На горната снимка само Джо ми хваща окото... И къде си държи наградата  Embarassed

# 116
Да карам по ред на номерата:

1.
Аз съм си заплюла следващата тема, която ще правя да не е с конкретен титуляр - а обобщаваща.
Чудесно си го замислила, Мяч. Ще ми е много интересно, още повече, че харесвам много Антъни.

Аз си мислех за нещо подобно за комедийните актьори от поколението, но освен Джона Хил, за друг не се сещам. Пък и той напоследък го раздава по-сериозно. В предишните поколения актьори има поне по две-три имена, които веднагически свързваш с комедия още щом ги чуеш. Като се почне от класици като Дан Акройд, Бил Мъри, Чеви Чейс, Били Кристъл, Стийв Мартин, Еди Мърфи, Робин Уилямс, та до по-съвременните Бен Стилър, Адам Сандлър, Рой Шнайдер, Крис Рок и Кевин Джеймс. От поколението на тридесетгодишните не мога да се сетя за някой по-популярен актьор.
От едно известно време под влияние на Мурето гледам Saturday Night Live и там има наистина талантливи млади актьори, но те все още не са толкова известни.
Дайте предложения за комици на около 30 години и току виж съберем достатъчно за една тема.
 Simple Smile

2.Авъх!  Heart Eyes Е, сега вече ми стана горещо.

3.
Това е щото няма тема за Крис Хемсуърт, да видиш тогава какъв интерес ще е  Rolling Eyes bowuu
Дяволе, ти не се ли беше пообещал да темоправиш за Крис?  Wink

Джо, чудни снимки си напускала!  Heart Eyes
Тоз Матиас още ме оставя индиферентна, ще трябва да го видя в някой филм.

ето и нова промоснимка от спешъл епизода на Шерлок
Разкош до разкоша  Heart Eyes, че и с мустак!  Laughing

# 117
Джейк леко е изперкал Laughing
http://www.mtv.com/news/2177028/jake-gyllenhaal-weird-interview/

# 118
Офффф, това ли е въпросното интервю с луната. Бях постнала преди десетина дена клипче на едно негово интервю за някакво британско радиошоу и там го закачиха за това интервю. Той каза, че репликите са тотално извадени извън контекста и по-скоро се е шегувал.

Ако ти е интересно ми прегледай постовете назад, не си спомням точно къде е. А и цялото интервю е забавно.  Grinning

Снимки от новата фотосесия за GQ

И още една нова фотосесия за F*** magazine. Голямо промотиране пада на тоз Майк. Имам подозрения, че ще е по-зле и от първия.

И нещо само за мен  Heart Eyes

# 119
Голямо промотиране пада на тоз Майк. Имам подозрения, че ще е по-зле и от първия.
Хич не са само подозрения според мен. На мен поне този няма да ми се наложи да го гледам, единственият ми стимул го няма вече Laughing
Иначе в Клюкарника вече припадат ходилите на кино, забавно е Mr. Green

п.п. ще погледна за клипчето на Джейк, мерси

Общи условия

Активация на акаунт