CHANNING TATUM – дали от всяко дърво от поколението 30-годишни става свирка?

• 36 359
  • 766
  •   1
Отговори
# 90
И да видим колко са тези, които се подписват под тази мечта Joy
http://www.popsugar.com/celebrity/Amy-Schumer-Glamour-Cover-Inte … 52#photo-37851352

Като почнеш да задаваш отговори  Flutter

Ето го Том казва на whatever guy I'm into at the moment: давай да оставяме Нууми да хващаме хеликоптера за Криста:

затова тя така малко насила се смее...

# 91
Защо е решил да си причини това на главата?! Що за прическа е това?  hahaha

Напомня ми на зле остригана лама - https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/b4/6f/f5/b46ff5d2fdd30 … 47fa03ac4d7b7.jpg. С извинение към всичките му фенки Blush .

Том на Уимбълдън

И тук вече си изгубих граматиката Heart Eyes

# 92
Ей, няма ме два часа и сега не мога да смогна. По коя тема по-напред да пиша, а?  newsm78

Прическата, разбира се Simple Smile Тя анфас не е толкова зле, но в профил е умопомрачителна.

Тема за Даниел Брюл, чудесно Simple Smile

Ох, значи, ако трябва да съм честна, всичко друго ми се изпари от главата споследните снимки на Томи  Crazy

# 93
Ох, Уимбълдън Mr. Green Турнирът, който е на прага да ми докара нервна криза в момента: първо евентуално класиране на Ришар Гаске на 1/2 финала, а после евентуална титла за Анди Мъри Sick
Прическата на Чанинг кърти мивки hahaha hahaha Че и бузи е отпрал Mr. Green

# 94
  • София
Обаче очаквах интерес. Трябва да погледна, дали пазя записки от стари теми - но мисля, че не са много титулярите, за които за два-три дни се събират около 50 публикации и 15 гласа в анкетата.  Peace

Това е щото няма тема за Крис Хемсуърт, да видиш тогава какъв интерес ще е  Rolling Eyes bowuu
Иначе и аз съм учуден, че толкова популярен се оказа чайника, но с този външен вид какво да очакваш, същински съвременен Дориан Грей  Laughing

# 95
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Иначе и аз съм учуден, че толкова популярен се оказа чайника, но с този външен вид какво да очакваш, същински съвременен Дориан Грей  Laughing
Дяволе, ти май не си чел "Дориан Грей" Thinking Той е красив. И изящен. Къде ти той, къде ти Мистър Пропър Whistling
За да оспамя съвсем, ще ти дам нагледен пример за това какво Уайлд е смятал за красиво
Скрит текст:
пък ти сам хвърли поглед на ламата по-горе Laughing

# 96
  • София
чел съм де, аде Simple Smile
измайтапих се (явно не много сполучливо), просто е изваян като статуя, повечето ми колежки ритат на умрело като го видят, щяха да се избият за билети за маджик майк Simple Smile

# 97
А, съвсем сполучлив беше майтапът, приритах от смях на сравнението hahaha
(да не се обидиш, еййй Hug)

И като сме тръгнали на литературни класики, ето ви един Гейбриъл Оук

# 98
  • София
хехе, ти пък, а и няма за какво да се обиждам Grinning Hug

# 99
Я да ви осигуря едно красиво утро Grinning
Подборка фотосесии на нашите хора от любимото ми напоследък OUT Magazine Heart Eyes

Къмбърбач

Скрит текст:

Макавой

Скрит текст:

Матиас

Скрит текст:

Джоузеф

Скрит текст:

титулярът

Скрит текст:

Сашо

Скрит текст:

И специален поздрав за Мяч със следващото поколение

# 100
Брей, на тази фотосесия добре са го докарали Ч. Моят проблем с лицето му е, че всъщност очите му често са невидими направо и остават едни ръбове само.

Другите няма какво да кажа, прекрасни както винаги. Пак ще покажа неинформираност, ама тия златни момчета не ги знам кои са.

# 101
  • срещу двата комина :)))
божке, колко е красив Бени  Crazy ето и нова промоснимка от спешъл епизода на Шерлок

иначе съм съгласна за тема за Даниел Брюл, харесвам го  Heart Eyes

толкова четох, че вече забравих за какво друго сте говорили, ама аз съм и за тема за Крис Хемсуърт  Mr. Green

# 102
Ули, виж предните теми, ще се зaпознaеш с някои от непознaтите ти.

Aмa Бaфтaтa кaкъв мустaк е зaсукaл. Mr. Green

# 103
На мен пък Чанинг ми прилича на биче.
Далече е от моя идеал, но нали казват, че жените харесват мъже с широки рамене и нежен поглед, значи привлекателността му е лесно обяснима в общия случай.  Simple Smile

Спешъл епизод на Шерлок!  Grinning

# 104
Криста, информирах се аз вече Simple Smile добре, че корицата се чете ясно Simple Smile
Но е добра идея да видя и по темите какво е писано за тях.

Songes, къде го тоз' поглед. Той ако ме гледаше нежно от снимките, сигурно и фенка можех да му стана  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт