CHANNING TATUM – дали от всяко дърво от поколението 30-годишни става свирка?

• 36 335
  • 766
  •   1
Отговори
# 30
Леле аз съм единствената дето го харесва ли...хммм май повредата е в моя монитор  Rolling Eyes

# 31
  • в морето до колене
Geia, за Писмо в бутилка и Нощи в Роданте ще се съглася. Но Под небето на Тоскана определено НЕ Е на Спаркс.  Wink

Леле аз съм единствената дето го харесва ли...хммм май повредата е в моя монитор  Rolling Eyes
Няма да се плашиш.  Grinning
Приеми го като предизвикателство. Накарай поне още някой да го хареса.  Mr. Green

Аз го харесвам, всъщност. Нищо че казах в самото начало, че не съм му фен.
Ама то не е едно и също за мен. Аз рядко съм фен... на когото и каквото и да било.
Макар да съм съгласна, че Чанинг не е показал велико актьорстване до момента - мисля, че е симпатяга и е вероятно да има "златния" холивудски шанс и да стане примерно еквивалент поне на Том Круз/Уил Смит за своето поколение... За жалост не ми се вярва да достигне ниво Дауни Дж. / Джакмън, не му достига искрица хумор/талант за целта.
Но пък за разлика от Джой аз не му отричам вероятността да обърне кариерата си на 180 градуса след години като Матю.  Peace
Мисля, че като поулегне още малко ще се справя по-успешно с драматични роли.

Последна редакция: пн, 06 юли 2015, 23:21 от мячик

# 32
  • София
Ули, те първите му филми все пак са изключително добри, аз си имам една троица и когато ми се прииска да се разтоваря, ей така да се захаросам и ги гледам - "Message in a Bottle", "Nights in Rodanthe", "Under the Tuscan Sun" - определено първите два са ми от любимите филми на Никълъс Спаркс.

"Under the Tuscan Sun" няма нищо общо с Никълъс Спаркс  Thinking Чела съм книгата (доста по-слаба от филма ми се видя), гледах го наскоро отново (беше ми домъчняло за италиански гледки и Раул Бова  Laughing).
Погледнах сега и в Imdb, не го виждам никъде сред създателите на филма. Просто за протокола  Peace

# 33
  • срещу двата комина :)))
току-що се сетих за един малдеж, който бихме моглида включим догодина - Джей Кортни , много филми има и бая добре се справя http://www.imdb.com/name/nm2541974/?ref_=tt_cl_t4

# 34
Честита ни нова тема! Мяч   bouquet

Добре дошли на новодошлите! Дано ви хареса тук. Simple Smile

И аз не съм фенка на Чанинг като актьор, вярно че почти не съм го гледала, като го погледам повече, може и да размисля. Но пък по интервюта е много забавен. Още помня едно гостуване при Алън Кар, предимно заради самият Алън  Laughing

И последното му участие при Джими Фалън също си заслужава гледането  Laughing

Да кажа сега за филмите. Не съм гледала нито един от танцувалните филми, които го направиха известен, нито пък от романтичните. Може да се пробвам с някой романтичен до края на темата.
Тъкмо почнах да се чудя къде точно е бил Чанинг във "Война на световете" и прочетох написаното от Мяч.  hahaha Сега не знам да го броя ли за гледан филм на Чанинг или не. Laughing
"Public Enemies" също съм гледала, но нямам спомен за Чанинг. Да не би и от там да са го изрязали?  Grinning
"Haywire" гледах заради Фасбендър и още съжалявам. Ужасно тъп филм. Също никакъв спомен за Чанинг, но няма да го повтарям при никакви обстоятелства.
"Меджик Майк" гледах заради Джо Манганиело. Ъъъъъъ, не не мога да кажа добра дума и за него. Гола вода беше като сюжет, виж Джо беше хубав. На останалите момчаци не обърнах особено внимание. Чанинг се справи добре с ролята, но пък и тя не беше особено изискваща. В танците го бива.
В "Дон Жуан" също бая се чудих коя роля е играл, чак отворих страницата на филма в IMDB. Сетих се де - голяяяма роля. Laughing Те са си дружки май с Джоузеф.
"This Is the End" съм гледала заради Франко. Постарах се да го забравя възможно най-бързо, не си спомням няколко секундното камео на Чанинг и нямам намерение да си го припомням.
Тъкмо се бях засилила да пиша, че съм гледала и "White House Down" и се сетих, че всъщност си мисля за "Olympus Has Fallen".  hahaha Толкова са ми еднакви. Е, не съм го гледала. Ще видим какъв късмет ще има до края на темата.
Идва ред и на последният филм с Чанинг, който съм гледала - "Foxcatcher". Много хубав филм, прекрасно поднесена история и силна игра от всички актьори. Вярно, че Марк Ръфало спечели сърцето ми в този филм, но и Чанинг беше изключително добър. Показа, че наистина може да играе.

Има голяма вероятност да гледам "Междик Майк 2", но за другите филми не обещавам. Иначе с голямо нетърпение чакам "The Hateful Eight", но не заради Тейтъм.

Да си кажа и аз колко хубав изглежда титуляра на заглавната снимка. Специални поздравления за Мяч за избора й.

# 35
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Казах ви аз, като пусках гифчетат миналата тема- тази пластика няма как да не привлече сума фенки Laughing. Добре дошли! Grinning

Но пък за разлика от Джой аз не му отричам вероятността да обърне кариерата си на 180 градуса след години като Матю.  Peace
Мисля, че като поулегне още малко ще се справя по-успешно с драматични роли.
Мяч, ще си позволя да не се съглася Wink. За да направиш обрата на Матю, трябва да имаш и таланта му. А на него този талант му личеше още във "Време да убиваш", после го затрупа с ром-коми и Мистър Мускул, увличайки се по лесната слава. Чанинг прави ром-коми и Мистър Мускул чисто и просто защото това може. Което не е лош избор, Холивуд от това се издържа.

И да сложа снимка и аз. Познайте защо тази Mr. Green

Последна редакция: вт, 07 юли 2015, 00:37 от joy_r

# 36
 В моите издирвания на млад убавец и открих снимка на Мат Ле Бланк в днешни дни и ми беше като плесница - ще си гледам само старите серии на Приятели и не искам да знам кой как е променен  Joy
  И нашия убавец

# 37
Ули, те първите му филми все пак са изключително добри, аз си имам една троица и когато ми се прииска да се разтоваря, ей така да се захаросам и ги гледам - "Message in a Bottle", "Nights in Rodanthe", "Under the Tuscan Sun" - определено първите два са ми от любимите филми на Никълъс Спаркс.

"Under the Tuscan Sun" няма нищо общо с Никълъс Спаркс  Thinking Чела съм книгата (доста по-слаба от филма ми се видя), гледах го наскоро отново (беше ми домъчняло за италиански гледки и Раул Бова  Laughing).
Погледнах сега и в Imdb, не го виждам никъде сред създателите на филма. Просто за протокола  Peace
Замислих се, че  от тези съм гледала само Тосканското слънце и то е силно казано гледала, защото не издържах да го догледам, въпреки гледките и Раул Бова. Другите два не помня да съм започвала.

Е, Джой, виж и не съвсем фенки привлече темата Simple Smile
Аз реших, че поне един филм с него ще изгледам, сега остава внималтено да избера с кой да започна, че се опасявам, че ако не потръгне, втори няма да има.

# 38
Ули почвай Канелата Simple Smile

# 39
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Не, Ули, стриптизьорите, стриптизьорите са за жарък летен ден Laughing Laughing Laughing

Аз мисля да видя най-сетне тазгодишния филм, да видя дали все нещо може да ем изненада Чанинг. Гледала съм другата му "сериозна" роля (военният с Джоузи и на Рийз бившия) и никак не ме впечатли. Гледала съм и другите два филма, в които си партнират (какво не прави човек за любим актьор Laughing), този с Фаса и повече нищо. Мисля да се прежаля и за Спаркс-романтиката, но по-нататък, като съвсем слънчасам.

# 40
Джой, и аз работя в момента по въпроса със слънчасването, ама ме знам ще достигна ли нужното ниво за Спаркс Simple Smile  Но може за Стиптизьорите да е достатъчно Simple Smile

# 41
Не, Ули, стриптизьорите, стриптизьорите са за жарък летен ден Laughing Laughing Laughing

Така е, така е Mr. Green
Е аз пък нИ моЯ му устоя

оххх и тук

# 42
  • в сърцето на един мъж...
Ма Мяч, аз си го написах - първите два са на Спаркс Mr. Green Тосканското слънце няма нищо общо с тях, освен красивата Даян Лейн  Heart Eyes Просто споменавам, че тия трите са си моята захаросана троица и че първите два са на Спаркс и много много ги харесвам. Затова ги и препоръчах, щом целта е да се запознае някой с творчеството му Mr. Green

# 43
О, това е един от любимите ме актьори. Ролята му в Magik Mike е превърходна, а той я изпълнява много повече от добре.

# 44
С риск дa кaжете, че се превземaм, ще признaя че кaто видя тaкa мяткaщи се и гърчещи мъже, ме нaпушвa смях. И кaто добaвим и товa, че веднaгa си предстaвям стaдо пищящи жени, кaртинкaтa съвсем се омaзвa.
Aко посегнa нa стриптизьорите, то ще е повече комедийно преживявaнето ми, отколкото горещо.

Общи условия

Активация на акаунт