CHANNING TATUM – дали от всяко дърво от поколението 30-годишни става свирка?

• 36 337
  • 766
  •   1
Отговори
# 45
  • вятър в маслините, вятър над хребета
И аз се смях, ама като излезе баш-най-стриптийзьорът и ми падна ченето Whistling

# 46
Джой гледал ли филма - още го няма из замундите -язък Grinning

# 47
Кой точно?

# 48
И аз се смях, ама като излезе баш-най-стриптийзьорът и ми падна ченето Whistling
Кой е баш стриптизьорът  Rolling Eyes Ч. ли? Уф, много съм неинформирана... Embarassed

# 49
Втората част на Меджик Майк - как й беше заглавието там . Нал за стриптийз пишете.
  Не мен тез женски писъци ми се виждат пресилени или аз нищо не разбирам.

# 50
Кой е баш стриптизьорът  Rolling Eyes Ч. ли? Уф, много съм неинформирана... Embarassed
Ули, от всичкото мускул в този филм мен ме вълнува само един Laughing
Скрит текст:

Пък и той си беше баш-най- и по сюжет- шеф на трупата. Затова и се кълчи само веднъж Crossing Arms

Жармен, втората част още не е излязла. Чайника само подгрява за премиерата по разни шоута.

# 51

Кариерният завой на Матю е достоен за уважение, защото не е лесна работа да избягаш от лековатия си образ "all right, all right, all right". Трябва да благодари на режисьора, който е видял нещо повече от това у него и му е дал шанс да покаже и другата си актьорска страна.

# 52
Режисьор се намира, Крис- понеже Матю носи със себе си всички позитиви на суперзвездата. И тръгвайки да прави независими филми, мислиш ли, че са много режисьорите, които биха отказали да си осигурят стандартна публика на нестандартното заглавие, слагайки толкова привлекателно име на плаката? Това важи и за актьор като Брадли Купър- и той започна като корица на "Пийпъл". Ако след време Чанинг също реши да прави завой, режисьор ще се намери със сигурност. Дали и талант да се възползва от възможността- това е голямата въпросителна.

# 53
Ох, хем вчера се учудих, че Матю играе в първата част, пак не включих, Джой Simple Smile

# 54
  • София
Уф, много малко гласове :о
Аз гласувах за Foxcatcher, това му е най-добрата роля според мен.
Иначе не съм му фен, не е мой тип така да се каже, филмите в които участва са доста повърхностни.

# 55
  • в сърцето на един мъж...
Е чакай де, ние от вчера сме на тая тема, има време да дойдат фенките  Laughing

# 56
Дяволе, ЧРД!   bouquet
Много нови киномански радости ти желая (че тенис такивата за нас май свършиха Laughing)

# 57
Никой не е пищял на филма , предполахам ,че и в другите градове е било така.само някои се подмокряхме  Mr. Green особено , когато Чани показваше защо му викат Майк магьосника  Mr. Green

Сцената с Джо в магазина беше страшно забавна , но ще ме разбере само  някой , който е ходил да го гледа

Мога да ви пожелая Лека нощ и сладки сънища

Последна редакция: ср, 08 юли 2015, 00:00 от R_R

# 58
  • София
Дяволе, ЧРД!   bouquet
Много нови киномански радости ти желая (че тенис такивата за нас май свършиха Laughing)

Мерси, Джойче Wink
аа, за мен остана Серинка Simple Smile

# 59
  • по пътеката
той е един от " моите момчета", много го харесвам, не е сладникъв , не е типичен! фен съм на страницата му и си го следя ! вие поне със замунда сте добре, аз трябва да търся като луда из чуждестранните форуми филмите му!на домашните ми най-им хареса дуета му като ченге (21 jump street (1))!гласувах за "скъпи джон"!

Общи условия

Активация на акаунт