CHANNING TATUM – дали от всяко дърво от поколението 30-годишни става свирка?

• 35 644
  • 766
  •   1
Отговори
# 645
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Обаче Брадли как послушно прегръща и целува, точно като на екран. И точно така и не му се получава достоверността Laughing.

# 646
Джейк е пристигнал вчера във Венеция - https://www.youtube.com/watch?v=QvprSU4RDtM.

Скрит текст:

И няколко неофициални  Grinning

# 647
Джейк е пристигнал вчера във Венеция
И на премиера е бил, и на фотокол. Мерси, че се погрижи за снимките, аз намерих по-грозни Laughing

# 648
  • Once there was a Hushpuppy...
Джейк Heart Eyes, на яхтата правят купон Laughing много е готин. И после по потник, диване hahaha

# 649
  • в морето до колене
Аз нали казах вече, че Кари го броя за едно от момчетата. Ако не съм - казвам го сега.

Премиерата на Beasts of No Nation ще е довечера. Чакам да го видя в костУм...
Идрис Елба май го няма - поне на фотокола са само Кари и момченцето / дето играе главния герой всъщност на филма.
А ревютата са мнооого добри. Доволна съм. Много.
Обаче филмът ще е тежък, с гадни моменти / кадри. Нищо че мацката от Индиуайър го е нарекла "surely one of the most beautiful films about ultimate ugliness ever"
И пак ще цитирам финалните думи на Питър Брадшоу:
This is a very powerful and confidently made movie, a film that really puts its audience through the wringer, which finally refuses any palliative gestures, with towering performances from Elba and Attah. The awards season really has begun.  Wink

Ето го Кари с костюма на червения килим вече. И бос. Но пък гладко избръснат.  Grinning

И понеже бях обещала на Джой, се връщам малко към Джейк от вчера.

Скрит текст:
Казах вече, че брадата не ми харесва... и това са май единствените снимки, на които я "преглътнах" - неформални, с фенове...

А, и онези с купона на лодката, ама тях вече ги показахте.

Последна редакция: пт, 04 сеп 2015, 01:30 от мячик

# 650
  • в морето до колене
Знам, че аз самата съм радетел да не се пускат двойни и тройни публикации, но ТОВА не трябва да се омешва с венецианските новини.

И така - един прекрасно изглеждащ Томик на премиерата на Legend в Лондон.
Ето това е хубава брада.  Sunglasses
И тъмносин костюм тройка. Коя беше любителка на такива?  Simple Smile

И заедно с една доста бременна вече Шарлът.  Shocked

Само аз ли съм проспала новината, че чакаме още един наследник?  newsm78
ЕТА - Ха, не съм била само аз! И Just Jared са изненадани.  Mr. Green И те не били знаели, че Том и Шарлът "очакват"...

И още  Grinning

Скрит текст:
- целувката ОК, обаче... защо такъв гръб  ooooh!

естествено Том с феновете  
и също толкова естествено - с куче  Mr. Green  

тук е смръщен
а тук хитро се подсмихва

Последна редакция: пт, 04 сеп 2015, 01:26 от мячик

# 651
Само аз ли съм проспала новината, че чакаме още един наследник?  newsm78
ЕТА - Ха, не съм била само аз! И Just Jared са изненадани.  Mr. Green И те не били знаели, че Том и Шарлът "очакват"...

И аз не знаех Grinning .

Впрочем, трейлъра на Датчанката е прекрасен. От всички филми, този, го очаквам с най-голямо нетърпение.

---

От днес, снимки на другият Том Sunglasses

# 652
  • в морето до колене
И още една премиера - холивудската на режисьорския дебют на Крис Евънс Before We Go

сам

и с партньорката си Алис Ийв

Гледах го аз вече (филмът излезе като VOD още през юли) - приятно филмче, ама нещо финалът ми се стори постен...

# 653
Не си само ти, Мяч. И аз гледам така Shocked

# 654
И аз не знаех за Харди, че ще става отново татко Simple Smile
Мнооогоо е хубав, уххх smile3544
И това куче, е толкова ли няма кой да му гледа кучетата, жената в трудно състояние Mr. Green и други любимци в къщи Thinking

# 655
Кучето не ме притеснява мен, ама друго се замислих- на 11-ти почват снимките на блайндърсите, а зъбатата е неприкрито бременна, което означава, че надали ще има Мей Карлтън този сезон. И това май решава дилемата коя ще избере Томи. Не ме устройва Tired.

Иначе на Шарлот роклята е лош избор, да. Може да се е ръководела от Къмбарбачева, но не всички бременни имат такъв гръб в ен-ти месец.

# 656
То, да й беше само роклята... Tired
Като я видя нея, жената на Джоузи и тази на Макавой, не знам....ще замълча:blush: smile3505

# 657
Явно си ги харесват, какво да се прави. Но това само защото още не са срещнали нас Laughing

А Шарлот и Том добре са се справили с това да крият, адмирации повече и от тези за Джоузи- Шарлот е сравнително известна в Англия, страната, където дебнат най-хищните таблоиди на света. А никой нищо не подозира... Сега на Шарлот и остава само да се моли следващата партньорка на Том да не е прогресивна като нея и да го покани "на кафе да обсъдят ролите", докато тя бременее в последни месеци Whistling

# 658
Ай стига бе! На това му се казва изненада!
Ама всички момчета обичат да ни хвърлят такива бомби.

Радвам се за добрите ревюта на Beasts of No Nation, въпреки че не тръпна да го видя точно заради тематиката. Но няма никакво съмнение, че ще е красив.

Джой, може да ги насапунисат Пийкитата и да имаме две бременни. hahaha

# 659
  • в морето до колене
Ай стига бе! На това му се казва изненада!
Питаш ли ме снощи.
Понеже в Зимбио като се заредят всички снимки от дадено събитие, и те са "отрязани" само в горната част... И аз ги гледам кадър по кадър, да си харесам "муцка" на Томик и муцката на Шарлът хич не я отразявам (освен че си е сменила прическата)... Обаааче като си избрах кадро и цъкнах за пълен размер - верно се опулих точно като емотката.  Shocked

Сега кво, остана да чакаме Редмейновица с корем, така ли...  Grinning

Последна редакция: пт, 04 сеп 2015, 10:34 от мячик

Общи условия

Активация на акаунт