CHANNING TATUM – дали от всяко дърво от поколението 30-годишни става свирка?

• 35 639
  • 766
  •   1
Отговори
# 660
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Джой, може да ги насапунисат Пийкитата и да имаме две бременни. hahaha
Абе не знам, ама като ми мина минутния шок от корема и роклята, и веднага натам ми се запъти мисълта- понеже Шарлот ми е противна, но Мей не и не ми се гледа цял сезон само с онова русо недоразумение. Егати, намери кога да бременее Crossing Arms

п.п. от сериални терзания пропуснах да кажа, че Том е изумително красив на тази премиера. Ахх!

# 661
Бре, каква красота днес в темата! Heart Eyes

Мяч, аз съм по тройните костюми. Blush Много са хубави и Крис, и Харди.
За Шарлот и аз се изненадах. Браво на тях!

Ще стане голяма сапунка ако забременят половината каст на пийкитата.

Само Фаса и Джейк остана да оженим. Grinning

Хидълса какво се е барнал като мафиотски бос от 40-те години? С това сако баш на такъв ми прилича, само дето панталоните не са му широки, ама той обича да носи тесни панталони да подчертава дългите си крака, а и някои други работи. Blush

Уважил е другия Том

Още снимки от някаква фотосесия в Сохо.

И една от I Saw The Light.

# 662
Ама те защо го обличат ТАКА #Crazy?? То райе върху каре върху точки, и гейски панталонки, и жилетчици, и огромни обувки- баааси ужаса, Уустър на Джийвс ряпа да яде ooooh!

# 663
  • срещу двата комина :)))
баси новината за Том  Shocked ама не го чакайте Фаса скоро, не се дава той така  Mr. Green

# 664
Хидълса какво се е барнал като мафиотски бос от 40-те години? С това сако баш на такъв ми прилича, само дето панталоните не са му широки, ама той обича да носи тесни панталони да подчертава дългите си крака, а и някои други работи.

Ще се пръснат тези панталони (а, дано)  Wink .

Ето още - http://cdn04.cdn.justjared.com/wp-content/uploads/2015/09/hiddle … nyone-else-10.jpg

# 665
Да им е честито на Том и Шарлот. Само не знам какво толкова се изненадвате от новината? Нали съвсем наскоро Джоузеф стана баща, без дори да се разбере, че съпругата му е бременна? За жената на Еди Редмейн не знам, но няма да се учудя, ако Фаса е следващият, дори и да не се дава. Никога не знаеш кога и с какво ще те изненада Mr. Green
Не знам дали се е споменало тук, но вече е известно името на Къмбарбач-младши: Кристофър Карлтън се казва и е роден на 1 юни.

# 666
  • в морето до колене
Аз също мисля, че Фасбендер може да си направи дете без/преди брак... но не и с актуалната "половинка". Поне не сега. Алисия в момента е "на гребена на вълната", така да се каже. Нещо като Кийра след Atonement...
Не вярвам да тръгне да ражда сега. Или в близките 5 години...
Пък за дълготрайност на връзката с Майкъл също не съм склонна да правя залози.  Mr. Green

Та може и друг сценарий да се разиграе там.
Но вероятно му е време да се замисли, ако изобщо иска да става баща...

# 667
Учудваме се, защото жената на Джоузеф е никоя, а тази на Том е добре позната на Острова актриса.

По-учудващи обаче са ревютата за Legend. Между това и това разликите в оценката са фрапиращи.

# 668
Едното е "американско", другото "британско". Simple Smile

Честно казано, на мен Шарлът ми се стори подозрителна на още тези майски снимки. Дори търсих някои по-издаващи, но не намерих и забравих. До ей сега.
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 04 сеп 2015, 14:43 от Криста

# 669
Да де, ама "Телеграф" са също някъде другаде Laughing
http://www.telegraph.co.uk/film/legend/review/
Единственото, за което всички са съгласни, е Том.

# 670
  • в морето до колене
Обиииичам противоречиви ревюта.  Simple Smile
Оценките на някои от най-любимите ми филми от последните години се лашкаха между Осанна! и Разпни го!  Crazy

П.П. Криста, и аз се сетих, че това са последните снимки, на които сме виждали Шарлът, но тогава никой никакви подозрения не сподели... пък и ме домързя да се връщам назад да търся.

Последна редакция: пт, 04 сеп 2015, 16:19 от мячик

# 671
И мен ме надъхват такива ревюта, Мяч Grinning. Същото беше и с боксьорския на Джейк, който на мен много ми хареса след точно подобни ревюта.
(няма ли най-сетне да го гледате и вие, цяла седмица виси в Замундата Wink)

Честно казано, на мен Шарлът ми се стори подозрителна на още тези майски снимки. Дори търсих някои по-издаващи, но не намерих и забравих. До ей сега.
Скрит текст:

На онези снимки, на които Том беше с ръце в гащите, беше подозрителна. Корем нямаше, но такива баджаци беше отпрала ... аз реших, че хапва повечко Joy

# 672
Продължавам да чета ревюта и ето това нямаше как да не споделя тук, точно в контекста на поколението:
Hardy grabs us by the scruff of the neck and drags us past bits like this. He displays a searing kind of magnetism we don’t see much in actors these days. Think back to somebody like Robert Mitchum in Cape Fear, or Richard Attenborough in Brighton Rock. You could truly believe, in the moment, that those men were capable of terrible violence. Now look at the current crop of actors: your Jai Courtneys, your Sam Worthingtons. They get the job done, but Tom Hardy’s something else. In every scene, there’s something unspoken at play: a certain wounded power, a coiled mania.
Изключително точно според мен. Оттук

# 673
  • в сърцето на един мъж...
Ех, Еди много ми хареса в Датското момиче, ще го чакам с нетърпение.
А другите - нека има бебета, хубаво е така, пък знае ли човек, може и Фаса да ни изненада Laughing

# 674
Снимки от тийзър трейлъра на High-Rise, който е бил свален по не съм сигурна точно какви причини Rolling Eyes .

Общи условия

Активация на акаунт