CHANNING TATUM – дали от всяко дърво от поколението 30-годишни става свирка?

• 35 642
  • 766
  •   1
Отговори
# 675
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Днес приключиха снимките на "Антропоид", та по този повод ви черпя с работен кадър на един от чешките актьори в каста

и с две от любимите си снимки на Килиън Heart Eyes

Беше много вълнуващо да следя снимачния процес на филма и се надявам крайният резултат да е точно толкова прекрасен.

# 676
  • в сърцето на един мъж...
Сори, че не е за Чанинг, снощи се колебах между Меджик Майк и Обратен гард и Джейк спечели. Страхотна роля, невероятен е. Нямам думи - всичко ми хареса и го съпреживях с него - мъката, болката, моментите след мача, страхотен е, просто уникално добър Heart Eyes

# 677
Аз не бях такава късметлийка като Гея и все пак гледах филм на титуляра Mr. Green, а именно Jupiter Ascending. Стандартна блокбастърна боза, в която огромното постижение е свързано точно с Чанинг- не знам как го бяха гримирали и от какви ъгли снимали, но в почти 10% от екранното си време не изглеждаше неандерталец, което в неговия случай е огромна, огромна изненада. Иначе пак си гледаше тъпо, пъчеше мускул и размяташе девойката от банан на банан като някакъв особено грозен космически Тарзан, но все пак в редки моменти на операторски гений изглеждаше почти нормално.
За сметка на това налепените изкуствени мигли на Мила я правеха нелепа (особено предвид кариерата на чистачка на героинята и), а Еди не съм виждала толкова отвратителен никъде. Така го бяха докарали, че се чудиш това жаба ли е или Амгъл, а безумното гласче (не знам дали пресипналото мъркане или крясъците бяха по-нелепи Sick) допълваше картинката на тотален ужас.
Единствен красив лъч в цялата боза- Шон Бийн Heart Eyes.
Сюжета няма да коментирам, понеже какво да се коментира, всички знаем кой, какво и как в този тип филми.
В крайна сметка избутах докрай, но само и единствено защото считам за леко нелепо да затворим темата, а аз да не съм се опитала да изгледам поне един нов за мен филм от анкетата. Някак се обезсмисля цялото упражнение по стопанисване на поредицата, ако само пълним темата, а не си правим труда да гледаме филмите дори и на по-неприятните ни от актьорите. Та- гледах, считам дълга си за изпълнен Mr. Green

# 678
  • Вестерос
хаха точно описание на филма. Аз го гледах няколко дни по ред , докато свърши.

Втората част на Маджик Майк също беше много зле. Поне Мат Боумър радваше там.

# 679
  • в морето до колене
Връщам се аз от двудневен "излет", посветен на лютеницата, печените чушки и консервираните домати  Laughing - и очаквам да науча новините... а вие гледате стари вече филми.
Та тръгнах да си търся новините сама.

И така - за "Датчанката" се оказва, че хвалят Еди (очаквано) и не толкоз филма като цяло; за "Стив Джобс" се оказва, че хвалят Майкъл (не толкоз очаквано) и малко повечко филма като цяло.
И понеже от Телурид снимки не намерих, затова - само Еди.

А иначе - за "Датчанката" ревютата, които видях, се въртят около двете звезди, или иначе казано С+/В-
Но тук ще цитирам финалните думи на Джесика Кианг от Индиуайър, защото мисля, че основната дискусия за/против филма оттук нататък до голяма степен ще се върти около въпроса "How safe does it play"... затова нейното обобщение ми се стори интересно: Social change starts on the fringes, but it needs films like "The Danish Girl" to push those issues in from the sides to the middle, and to normalize them for a mainstream audience who have other things in their lives than hunting out the latest experimental LGBT title. So yes, we might wish there were less of the feeling of Hooper, smelling salts on hand, gently settling the grandparents of the world onto lavender-scented chaise longues in order to tell them a story about how a person who looks and talks and lives as a man might actually be a woman. But "The Danish Girl" is so primly told (bar perhaps one tucking scene), and it treads so delicately around even the most conservative sensibilities, that it might just work to change some minds, which makes it valuable in a way an edgier, swifter, more urgent, individual, or exciting film (for it is none of those things) might not be. And you do not have to like it to believe that is true.

За "Стив Джобс" ревютата, които видях, се въртят около трите звезди, или малко отгоре - иначе казано В+/А-. А аз още чета и не съм си намерила подходящия цитат... може и да заспя преди да го намеря тази вечер. Не ми връзвайте кусур.  Tired

Последна редакция: пн, 07 сеп 2015, 01:39 от мячик

# 680
Тъй като съм все още ваканция и ме досрамя, че все пак имам негледани филми от на титуляра и реших да гледам Уайт хаус даун. Е няма такъв смях, просто. Гледах го късно вечерта и по едно време така се хилих, че реших, че ще събудя къщата. А на ситуацията, при която Джейми Фокс рита един от престъпниците и му вика - няма да ми пипаш маратонките, вече бях припаднала от кикот.
Иначе като цяло Чайника добре изглежда по потник, отива му да го стрелят  Mr. Green Но не можах да разбера тоз бял дом не можаха ли да го спасят по-рани, ми му трябваха два часа време Joy

# 681
Аз не бях такава късметлийка като Гея и все пак гледах филм на титуляра Mr. Green, а именно Jupiter Ascending.
Е, ти пък как баш него избра, като се знаеш колко ги обичаш такива филми! Grinning
Иначе за Чанинг си права, много му отиваха ушаците и кучешките зъби. Grinning
И Шон Бийн! Heart Eyes

Иначе като цяло Чайника добре изглежда по потник, отива му да го стрелят  Mr. Green Но не можах да разбера тоз бял дом не можаха ли да го спасят по-рани, ми му трябваха два часа време Joy
Виж сега, ако беше Брус Уилис по потник, да го е спасил за има-няма един час, тамън колкото да се изцапа потника. Чанинг още има да се учи. Laughing

Мяч, на теб разчитам за ревюта на филмите, аз съм само по клюките. Mr. Green

Ето, мога да ви кажа, че Майкъл ще успее да се освободи за премиерата на "Макбет" в Единбург и с Марион ще са там на 27 септември.

И два нови постера.

Да си призная, на мен "Макбет" ми се гледа доста повече от "Джобс".

И много снимки от благотворителния мач На Джеймс.

Скрит текст:

След мача се е костюмирал, но все още прилича на рецидивист  Grinning

# 682
Мдаа, права си, верно е, ако беше Брус, да го е спасил по-рано  Laughing А тоя и потника си изцапа, и се забави, и те така... Joy
Ох, тоя Макбет и аз искам да го гледам  Heart Eyes

# 683
По Еди си го избрах, Злате- грешка голяма Laughing. Всичко, що съм гледала на Чанинг, е избрано заради друг актьор в каста (Джоузеф сиреч Heart Eyes )

Мяч, мерси за откъса от ревю, не бях търсила още за "Датското момиче"   bouquet
За съжаление казаното от американката потвърждава точно това, което си говорехме с Криста във фейса- напудрено и за наградки ще е филмчето явно. Признавам си, че аз наивно очаквах an edgier, swifter, more urgent, individual, or exciting film, но само допреди трейлъра. Жалко за Еди, имаше потенциал за нещо много по-пиперливо в него.

И да го пусна и тук- Том в джакузито на Лео

Така се снима филм Mr. Green

# 684
Идвам с интервю на Том, където Том си е Том. hahaha И много секси, как успява, не знам.

Tom Hardy On Krays, Bond And Those MySpace Pics

Въпросната снимка:

"I’ve got NO shame about my Myspace photos. Especially the one of me in my underpants, which is a glorious photo of a man, in his natural habitat. In my tighty-whitie budgy smugglers. In America, they say ‘he should be ashamed of this’, but I’m not remotely ashamed. That is me in my natural habitat, thank you. I may not be an Adonis, but I like to think of myself as an Adonis."

# 685
Уу, хубав тен Crazy. Ама продължава да си държи раменете надолу, не е научил някой друг трик за стойка от Чарлийз Laughing

Джоузеф е получил въпросче в туитър hahaha

Плюс- какво е да бъдеш гол на снимачната площадка на The Walk:
“I was very naked, but it was kind of freeing to be at work naked. After getting over the awkwardness, it’s like ‘Hey, why don’t we all come to work like this? It might be more relaxed.’”
Сцената обаче е изрязана Crossing Arms

# 686
Идвам с интервю на Том, където Том си е Том. hahaha И много секси, как успява, не знам.
И на мен ми харесва с тази брада, пък уж не съм по брадите.

Гледах снощи Southpaw, много ми хареса. Съчувствах и съпреживявах, и даже се вълнувах на боксовите срещи. Джейк беше извънредно убедителен като боксьор, с движенията му и всичко... Поредната страхотна роля, за съжаление не го виждам с номинация и тази година, пак ще го подминат.

# 687
Аз пък гледах другата тазгодишна екранизация за братята Крей. Подгрявам Blush

# 688
Нося няколко снимки с фенове от пресконференцията на Legend.

И от премиерата с Емили

Тази е специално за Крис. цъкъбъл  Wink

И на път към афтърпартито.

# 689
Абе струва ли ми се само или му е пораснала коса? Преди доста оплешивяващ беше, сега е добре Thinking

Голям материал за The Walk

Не мога да го намеря в размер за четене обаче Sad

Общи условия

Активация на акаунт