CHANNING TATUM – дали от всяко дърво от поколението 30-годишни става свирка?

• 36 367
  • 766
  •   1
Отговори
# 60
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Дали и самата Мяч е вярвала колко знакова ще е тази тема- досега за кой титуляр сме признавали напикаване, мм Flutter?

Един друг титуляр сега- стара корица на любимото гей-списание с любимецът на гей-публиката

# 61
  • в морето до колене
Дали и самата Мяч е вярвала колко знакова ще е тази тема- досега за кой титуляр сме признавали напикаване, мм Flutter?
За напикаването не знам  Crazy
Обаче очаквах интерес. Трябва да погледна, дали пазя записки от стари теми - но мисля, че не са много титулярите, за които за два-три дни се събират около 50 публикации и 15 гласа в анкетата.  Peace

# 62
Хммм , а по какво ги избирате титулярите
щото да предложЪ един Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Скрит текст:

Впрочем , страшно много ми харесват като двойка Чани и Джена , вече са 10г.заедно

Аз отЮам да работя , хубав ден  и повече Чани фенки днес  Grinning

# 63
Обичайно ги избираме по това да имат нещо интересно като кариера, за да има все пак върху какво да се опре темата. По този критерий Джейми ще почака още за своя тема. Но ти обещавам, ако го засека тук, да го снимам специално за теб Grinning

# 64
Такъв небивал интерес досега не е имало за никой.  Mr. Green

Аз май съм предлагала, ама и да не съм, предлагам Матиас към списъка с титулярите. Тази и миналата година му се събраха достатъчно количество филми да изнесе една тема на гърба си.
Снощи доста ме развълнува неговия Бруно във "Френска сюита". Blush

# 65
Но ти обещавам, ако го засека тук, да го снимам специално за теб Grinning

Джой направо ме надъха да работя , мерсиииии Heart Eyes Hug

Скрит текст:
Хем да ми кажеш на живо още по-хубае ли е Blush

# 66
Привет. Grinning
Принципно само чета и сигурно така ще си остане,но съвсем скоро гледах  титуляра в "Running Wild" с Беар Грилс.
Това е епизода.
Добре се справя.

# 67
Я, Туон Hug Недей само да четеш, писателстването е по-забавно Wink

Нали, нали Heart Eyes? Представи си сега колко по-вълнуващ е редом до Уинслет, а не Уилямс Laughing.
И аз съм "за" негова тема- много магнетичен актьор.

# 68
  • в морето до колене
За Матиас мисля, че отдавна имаме постигнат консенсус, че абсолютно заслужава да е титуляр...
Първоначално мислех да са заедно с Джоел - един вид, двама европейци (които обаче не са британци), "привлечени" от Холивуд.

Нооо, като нищо може и да става за самостоятелна тема, докато му дойде редът.
Все пак не можете да не признаете, че британците са по-напред в класацията - не само, че са по-отдавна в Холивуд, ами и Оскаров лауреат имаме вече, който още няма тема... От уважение поне му се полага да е по напред в списъка.  Simple Smile

Пак казвам - пращайте ми ЛС с подредени пет кандидата за следващи титуляри.
Досега само Джой го е направила.

# 69
Много ми е франковско днес (виновникът знае защо Crazy)
Та затова ще ви представя една дама

която никак не се страхува да е секси Laughing

Тази находка ме кара да мисля, че все пак е завършил поне едно от многото си образователни начинания hahaha

И за десерт една красива

която обяснява защо все пак ще се наложи да си купя лимонада Laughing

# 70
  • в морето до колене
Такъв небивал интерес досега не е имало за никой.  Mr. Green
Може и да си права. Но съм забелязала, че откакто темите започнаха да се въртят в препоръчаните нови на първа страница във форума, интересът нарасна... А сега видях, че настоящата вече е "горе на въртележката".  Simple Smile
И резултатът не закъсня - от сутринта досега още 3 гласа в анкетата.

# 71
Нали, нали Heart Eyes? Представи си сега колко по-вълнуващ е редом до Уинслет, а не Уилямс Laughing.
И аз съм "за" негова тема- много магнетичен актьор.

И това изгледах, но повече ми хареса в "Сюитата". Косата в A Little Chaos много ме разсейваше. Laughing

Такъв небивал интерес досега не е имало за никой.  Mr. Green
Може и да си права. Но съм забелязала, че откакто темите започнаха да се въртят в препоръчаните нови на първа страница във форума, интересът нарасна... А сега видях, че настоящата вече е "горе на въртележката".  Simple Smile
И резултатът не закъсня - от сутринта досега още 3 гласа в анкетата.

Изобщо не се бях сещала да погледна в анкетата. Мда, борбата ще е между романтиката и чистия секс. Mr. Green

Много важен въпрос намери своя отговор. Flutter
Скрит текст:

# 72
Крис, ама ти за това последното съмнявала ли си се hahaha Откъде са кадрите, не са ми познати?

А относно Матиас- като го гледах в "Хаоса" и веднага след това в "Сюитата" за пръв път ми се изясни защо толкова много жени си падат по такива масивни мъже. Това да си Кейт Уинслет и да си като сламчица в лапите на мечок не е шега работа smile3544

# 73
Откъде са кадрите, не са ми познати?

От пиеса са - The Man of Mode, виждала си някои от другите.

Скрит текст:

# 74
  • в сърцето на един мъж...
Въййй, явно Меджик Майк е много знакова роля Mr. Green Пък аз си мислех, че е тая от Степ ап Thinking
Мяч, че то щом ще обръщаме внимание на такива извън Холивуд, Даниел Брюл си е съвсем в реда на нещата, май? Той е на 37, влиза ли в групата?

Общи условия

Активация на акаунт