CHANNING TATUM – дали от всяко дърво от поколението 30-годишни става свирка?

• 36 354
  • 766
  •   1
Отговори
# 75
Скрит текст:
гледам гледам и все още си харесвам този  Joy
 Ето Чанингчето

# 76
Прелитам набързо само да подкрепя Гея за Даниел Брюл и да предложа Гея за темоправачка. Mr. Green

Както сте се разписали ще трябва да направя бързо-бързо темата за Колин като се върна от морето.

# 77
  • в сърцето на един мъж...
Хаха, Злате, тва беше удар под кръста  Mr. Green

# 78
  • в морето до колене
Прелитам набързо само да подкрепя Гея за Даниел Брюл и да предложа Гея за темоправачка. Mr. Green
Както сте се разписали ще трябва да направя бързо-бързо темата за Колин като се върна от морето.
Аз също приветствам идеята за тема за Даниел Брюл... а аз лично в нея под сурдинка ще си пиша и за Кен Дюкен (така ли му се произнася фамилията на немски, Гея  Wink)
Аз съм си заплюла следващата тема, която ще правя да не е с конкретен титуляр - а обобщаваща. За актьорите с афро- и латино- корени и тяхното място в Холивуд.  Flutter

Злате, не бой се - ще те изчакаме да се върнеш.
Колин си е твой - а отдавна хем му е ред, хем му се пада.  Mr. Green

# 79
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз съм си заплюла следващата тема, която ще правя да не е с конкретен титуляр - а обобщаваща. За актьорите с афро- и латино- корени и тяхното място в Холивуд.  Flutter
Ако това означава Гарсия-бернал да няма собствена тема, съм дълбоко несъгласна Crossing Arms даже смятам, че по заслуги неговата трябва да е веднага след Колин.

Искате ли да ви снимат

Или да ви позират?

Или да ви пробутат кофти ТВ-шоу Mr. Green?

Аз искам newsm03

# 80
Бахахах, Злото мина да се похвали и да раздаде задачите. hahaha

Новина:
Everest to open the Venice film festival

И снимка Blush
Скрит текст:

# 81
Мяч, Кен Дукен или Дюкен и аз не знам точно  Embarassed Но той има какво да покаже, така че да заформи собствена тема. Колкото до Даниел Брюл и той си е за отделна тема, не за обща с други извън класацията.

# 82
Бахахах, Злото мина да се похвали и да раздаде задачите. hahaha
Mr. Green Много ясно!

Докато още не се е събудил малкия шебек да разходя Том.
Свършили са снимките на The Night Manager.

Не се били гаджосали Том и малката Олсен, използвали го милинкия за параван да не разбере обществеността, че всъщност Елизабет хойкала с Крис Еванс - http://www.fashionnstyle.com/articles/67729/20150706/elizabeth-o … -relationship.htm

Казвам ви аз, че само мен ме чака Хидълса, а на вас лъжа ви се струва.  Laughing
Ей го, чака... Laughing

# 83
Чака, чака. Не се знае кого чака.  Party

Аз пък чакам тази тема с нетърпение.  Grinning

Аз съм си заплюла следващата тема, която ще правя да не е с конкретен титуляр - а обобщаваща. За актьорите с афро- и латино- корени и тяхното място в Холивуд.  Flutter
И това ми се вижда много интересно, защото в тази област съм много боса.

# 84

Ммм Blush . Не я бях виждала тази снимка.

Статията за Елизабет Олсън направо ме разсмя Laughing . Това момиче с кого ли не го свързаха  Mr. Green .
Впрочем за Хидълса съм сигурна, че поне до миналото лято излизаше с едно момиче, дъщеря на един барабанист + това тя работи за Клинт Мансел, който направи саундтрака за High-Rise.

# 85
Впрочем за Хидълса съм сигурна, че поне до миналото лято излизаше с едно момиче, дъщеря на един барабанист + това тя работи за Клинт Мансел, който направи саундтрака за High-Rise.
smile3516
Мен чака!

Да пусна някоя и друга снимка на Чанинг, все пак е титуляр. Тези са от онзи ден от премиерата на Майк 2 в Сидни.

Защо е решил да си причини това на главата?! Що за прическа е това?  hahaha

И на августовската корица на британското GQ

# 86
  • в морето до колене
Ако това означава Гарсия-бернал да няма собствена тема, съм дълбоко несъгласна Crossing Arms даже смятам, че по заслуги неговата трябва да е веднага след Колин.
Не, Джой. Гаел си е заслужил да е самостоятелен титуляр. Аз имам предвид предимно американски актьори, като Антъни Маки и Майкъл Пеня, които са толкова често каствани предимно на расова основа, че явлението си заслужава особен поглед. Към тях може и да се добави някой и друг британец, като Чиуетел, дето никой не го и знае, че е британец... а само че е негър.  Crossing Arms
И в такава тема има мегдан да си почешем езиците, защо няма много качествени роли за тези актьори; как са се справяли предшестващите поколения... и в общи линии, колко години още ще чакаме някой да замести Дензъл Уошингтън...

Новина:
Everest to open the Venice film festival
Божеее, ми тя годината вече превалила - щом си говорим за Венеция.  Shocked
Пък аз се учудих, защо Брад се е запретнал да прави ранните си прогнози, пък то защото фестивалният сезон вече чука на вратата.
Между другото - неговият ранен топ-фаворит е Майкъл в ролята на Стив Джобс. (И тук да кажа, че в предната тема пропуснах - хареса ми трейлърът; филмът изглежда много ДаниБойловски  Heart Eyes; диалогът изглежда много АарънСоркиновски  Heart Eyes; Майкъл няма пълна физическа трансформация - което на мен не знам защо ми харесва  Crazy)
Еди е чаак на трето място.  Mr. Green

Последна редакция: ср, 08 юли 2015, 19:21 от мячик

# 87
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Така и никога няма да разбера феномена прогнози за неизлязъл филм newsm78

Новинка за награда http://newsevents.arts.ac.uk/46962/ual-to-present-honorary-award … creative-figures/

Снимка, понеже Криста ги крие в спойлер Laughing

И да видим колко са тези, които се подписват под тази мечта Joy
http://www.popsugar.com/celebrity/Amy-Schumer-Glamour-Cover-Inte … 52#photo-37851352

Последна редакция: ср, 08 юли 2015, 19:22 от joy_r

# 88
Ох, прическата е трепач ooooh! Абе Чайника няма ли си жена да му каже, че така не се ходи???

# 89
Ох, прическата е трепач ooooh! Абе Чайника няма ли си жена да му каже, че така не се ходи???
Загубил е момчешкият си чар от Канелата и не го харесвам вече Grinning

Общи условия

Активация на акаунт