CHANNING TATUM – дали от всяко дърво от поколението 30-годишни става свирка?

• 36 402
  • 766
  •   1
Отговори
# 135
Снощи гледах Magic Mike,  мога да кажа само: Ах, Джо, ах, Манганиело! Мога да гледам филм, в който той да се разхожда, танцува, извършва всякакви ежедневни дейности полугол, дори няма нужда от реплики  Laughing
Ахахахаха! С Джо и аз съм така.  Blush Единствено заради него ще се прежаля да гледам Меджик Майк.

# 136
Да ви разкажа ли аз как открих Джо Манганиело  Rolling Eyes
Преди 2-3 години си разглеждам клюкарски снимки, ей така кой къде го хванали папараците и стигам до една снимка на Джо докато си зарежда колата и замрях  Mr. Green Викам си: ей този човек сигурно си представят авторките на любовни романи като описват главния си герой  Joy
И накрая, за мой срам, ще кажа, че така и не съм гледала филм с него  Embarassed засичала съм го единствено по епизодичните му появявания тук там.

# 137
Ами той предимно в сериали е участвал. Мяркала съм го тук-таме като гост звезда в някои и само заради него изгледах докрай True Blood, а почна толкова добре този сериал....
Само в един филм съм го гледала Джо, някаква романтична комедия беше - "Какво да очакваш, когато очакваш" или нещо подобно се казваше. Става за гледане.

Влязох да ви покажа клипче с много хубава фотосесия на Джейк и интересно интервю за Details - http://www.details.com/culture-trends/celebrities/201508/jake-gy … outhpaw-interview

И две с Пейсе стинки  Grinning

# 138
Първи клип от Коледния спешъл на Шерлок Flutter .

# 139
  • София
Да се отчета с два изгледани филма по темата:
White House Down - оказа се, че не съм го гледала и го бъркам с Olympus...
Поправих "пропуска", като хвърлях по едно око докато се занимавах с хобито си.
Банален пропаганден екшън, като Джейми Фокс изглеждаше далеч по-нелепо в ролята
на младолик чернокож президент в бели маратонки, отколкото нашият човек като
неизтребим храбрец и яко парче. Спокойно може да се пропусне ...
Foxcatcher е съвсем друга бира. Страхотна режисура, която е извлякла най-доброто от
Стив Карел, Марк Руфало (когото иначе хич недолюбвам) и титуляра на темата. Чанинг много се
е постарал да заприлича на борче - стойка, походка, физиономия - с тази издадена напред долна челюст
на моменти е неузнаваем. Изненадващо колко напрежение е успял обаче да вкара режисьорът с иначе бавното действие, неловките погледи и мълчания, принудените прегръдки и приятелски жестове, и то в
драма с предизвестен край. Гласувах за тази роля на Чанинг.

# 140
  • срещу двата комина :)))
нова фотка на Хидълса с колежките

и на Комика

и Джеймса

# 141
Crimson Peak, поглед отвътре - http://www.fandango.com/movie-news/exclusive-featurette-a-look-i … imson-peak-749503

Още снимки от Комик Кон

# 142
Комик Коооон!

# 143
и Джеймс пак там

# 144
Ах, Джеймсът! Heart Eyes

На него ще му обърна внимание после, сега ще пълня темата с Том.

Crimson Peak Cast - Tom Hiddleston, Jessica Chastain, Mia Wasikowaska - SDCC 2015 Interview - https://www.youtube.com/watch?v=zJ6imqopgfw

Laughing Heart Eyes

Последна редакция: нд, 12 юли 2015, 14:44 от Злата с метлата

# 145
и Бени е бил на Уимбълдън  Heart Eyes

ха, и Брадли и той

Последна редакция: нд, 12 юли 2015, 21:44 от Mrs.Turner / Samberg

# 146
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Джой  Hug,за филма  Anthropoid  прочетох още миналия месец , че вече са на линия за  снимки . Даже в Туитър имаше сложен участък от града , който е затворен ...
Може ли насам този Туитър, да следя и аз   bouquet ? И въобще ще съм благодарна на всякакви източници с дати и локации за откритите снимки, понеже за момента аз не намирам нищо конкретно, както любезно предоставяха фен-страниците на Том преди две години.

Иначе, не, не се снима все още, имали са предварително планиране на графика на място тук и кастинги, както и май няколко масовки, но нищо с основните актьори все още. След представянето във Вари се коментират активно две неща:
- Ана Гайслерова, която ще играе любовницата на Килиън- според чешките фенове не става за чеп и доста от тях автоматично отписват филма, откак се е потвърдило участието и. От моя приятелка знам, че като театрална актриса тази вярно не чини, аз лично не съм я гледала в нищо. Иначе е доста известна, пълни местния "Блясък" и е грозна колкото ти душа иска.
-за Джейми и прелетът му над фестивалния град- според артистичната директорка на фестивала се е държал доста недружелюбно, което отдава поравно на факта, че е известен сравнително отскоро и няма как да е претръпнал в социалните контакти като един Ричард Гиър (от когото в котраст тя е възхитена) и на огромната тълпа истерични тийнейджърки, които са представлявали изумително дразнеща гледка

Прекрасен е Джеймс на КомикКон, дайте още снимки, моля Heart Eyes

# 147
  • Бургас
Чанинг съм го засичала в някакви филми, чиито заглавия не помня, виж лицето ми е правило впечатление - симпагята с  щръкнали уши...Забелязвам, че коментирате актьори, които са на косъм да изпаднат или изпадат от категорията на 30-годишните...повече от тях не ми допадат въобще визуално. И ако става въпрос за млад актьор  с визия, която трябва да се отбележи за мен това е австралийчето Лиам Хемсуърт.

# 148
  • вятър в маслините, вятър над хребета
И ако става въпрос за млад актьор  с визия, която трябва да се отбележи за мен това е австралийчето Лиам Хемсуърт.
Замисълът на тези теми се простира леко отвъд отбелязването на чиято и да било външност, иначе си права- австралийчето изглежда добре.
Относно кого коментираме- назад Мячик спомена възрастовия диапазон, съобразяваме се с него Peace

# 149

Скрит текст:
Може ли насам този Туитър, да следя и аз   bouquet ? И въобще ще съм благодарна на всякакви източници с дати и локации за откритите снимки, понеже за момента аз не намирам нищо конкретно, както любезно предоставяха фен-страниците на Том преди две години.

Иначе, не, не се снима все още, имали са предварително планиране на графика на място тук и кастинги, както и май няколко масовки, но нищо с основните актьори все още. След представянето във Вари се коментират активно две неща:
- Ана Гайслерова, която ще играе любовницата на Килиън- според чешките фенове не става за чеп и доста от тях автоматично отписват филма, откак се е потвърдило участието и. От моя приятелка знам, че като театрална актриса тази вярно не чини, аз лично не съм я гледала в нищо. Иначе е доста известна, пълни местния "Блясък" и е грозна колкото ти душа иска.

За главните герои пише , че ще се включат от 13 юли , но няма подробности . Иначе има най-различни снимки .... дори от вчера

Общи условия

Активация на акаунт