Що е то домашна ноктопластика? -тема 8

• 77 836
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
За мен това е най-добрият гел. Аз него ползвах но безцветен. Аз съм с ужасно мазни плочи и само този гел ми се задържаше на ръцете
и аз мисля 4е гела е добър.на курса в стар неилз работих с прозра4ния и ноктите на манекенката ми не бяха мръднали месец и половина .освен .4е бяха израстнали. нямаха никакви проблеми

# 196
моля някой който ползва акрил да сподели какво трябва да си взема
[/quot
аз ползвам обезмаслител,акрилна пудра,мономер и топ геллак. 4етка за акрил и пила 150 или 180 за акрила и 220 за естествен кокът ,удължители и лепило или форми за удължаване.Ами мисля ,4е е това първона4ално

# 197
Момичета някой знае ли от къде мога да си закупя изгодно и различни грамажи от гела на Clarissa? Все намирам по 50гр, а ми идва голям.

# 198
все пак мисля че по-добрия вариант ми е да дам някъде 5-10лв да ми направят само единия нокът с акрил, да видя дали и към него не съм алергична и тогава да си купувам каквото и да било. Имам форми за изграждане и пили. Трябва ми само акрил, мономер и четка

# 199
все пак мисля че по-добрия вариант ми е да дам някъде 5-10лв да ми направят само единия нокът с акрил, да видя дали и към него не съм алергична и тогава да си купувам каквото и да било. Имам форми за изграждане и пили. Трябва ми само акрил, мономер и четка
Peace Добра идея. Но акрилът мирише ужасно...

# 200
знам че е ужасна миризмата, но при липсата на алтернатива....

# 201
Поръчах си камуфлажния гел на СНБ, другата седмица ще дам отзиви  Peace

# 202
Чакаме отзиви.
И аз искам да си поръчам някакъв, чудя се да заложа ли на добрия стар Супер неил, или пък да опитам NSI, или пък Блу скай.
Някой ползвал ли е продължително Блу скай да каже как се държи?

# 203
аз бях доволна от Харда на Блускай. Но ползвах и тяхна база и топ и обезмаслител

# 204
  • На плажа
Момичета само за уикенда безплатна доставка на продуктите на "Найл Експерт" - http://www.nailexpert.bg/?utm_source=nailexpert&utm_medium=m … paign=doprava2015

# 205
Чудех се защо никой не пише в темата толкова време, а не съм видяла линка и сте изписали 2 теми Grinning
Аз си направих почивка от 1-2 месеца от ноктопластиката и скоро почвам пак, че ми е кофти така без дълги , красиви нокти.

# 206
Аз съм много доволна. Ползвам тяхна база, прозрачния гел (не хард) и топа без лепкав слой. Правя поддръжка чак когато ми израсне прекалено, иначе нямам никакви повдигания. Препоръчвам го.  Peace

# 207
Аз съм много доволна. Ползвам тяхна база, прозрачния гел (не хард) и топа без лепкав слой. Правя поддръжка чак когато ми израсне прекалено, иначе нямам никакви повдигания. Препоръчвам го.  Peace
Супер звучи, благодаря!
Не съм слагала гел от лятото  Mr. Green липсва ми вече и ще слагам скоро.

# 208
Момичета само за уикенда безплатна доставка на продуктите на "Найл Експерт" - http://www.nailexpert.bg/?utm_source=nailexpert&utm_medium=m … paign=doprava2015
Ти използваш лу техните придукти?И друг път съм питала  за отзиви,но т май си пъвата ,която ги споменава.От кои продукти си доволна,геловете добри ли са?Моля те сподели по-вече

# 209
Чакаме отзиви.
И аз искам да си поръчам някакъв, чудя се да заложа ли на добрия стар Супер неил, или пък да опитам NSI, или пък Блу скай.
Продуктие на NSI от къде ги поръчвате ,добри ли са,гледам в ютюб много момичета ги ползват.Тук една позната си е купила бял гел ,но го е взела от салон и още 2  други гела и май скъпи са и ги продали

Общи условия

Активация на акаунт